Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dokáže mladý středoškolák John Cusack obhájit svou lásku k mimořádně šikovné a ambiciózní spolužačce, která chce odejít studovat na prestižní univerzitu v zámoří? Diane Courtová a Lloyd Dobler právě končí střední školu. Dianin rozvedený otec James chce, aby jeho mimořádně inteligentní, ambiciózní a šikovná dcera studovala na prestižní univerzitě ve Velké Británii. Proto se mu nelíbí, že Diane začala chodit s Lloydem, který se mu nezdá pro jeho dceru dost dobrý. Lloyd je sice dobrý sportovec, ale nemá žádné ambice. Aspoň zpočátku. Když však jde o srdce milované dívky, je schopný udělat cokoliv, aby dokázal, že není žádné béčko. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

Torimmer 

všechny recenze uživatele

To tak někdy je s takovými pocitovkami od autorských režisérů - většinou tomu prostě nerozumím a nemůžu se na to naladit a nudí mě to, a pak se ukáže taková scéna, jako je ta s rádiem hrajícím před oknem. Hl. postava Cusacka mi nijak nepřirostla k srdci, ale stačilo tam jen tak stát, a nechat za sebe "mluvit" hudbu, a bylo. ()

kersten 

všechny recenze uživatele

Veľmi milé a nežné zobrazenie dospievania, prvej lásky, štúdia a starosti s rodičmi, prvý sexuálna skúsenosť. Veľmi mi to pripomenulo moje dospievania...ako cez kopirák. Prvý sex v aute zažil asi každý. Trošku som čakala nejakú šokujúcu udalosť, ktorá poriadne zamieša karty, ale bohužiaľ, nedočkala som sa. A to mi na celom priebehu filmu trošku vadilo, chcelo to trošku nejakú zápletku. Film zaradený k 1001 filmom, ktoré musíte vidieť než zomriete. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Jo, bolo vidno ze Kameron Krou je talentovany reziser, rezisersky je to na urovni, mlady John Cusack zase hraje chlapca, ktory chce ziskat zaludok svojej milovanej, teda pardon, srdce svojej milovanej. Dost som veril aj v tu fyziku, co vznikla medzi chlapom a dievcatom, teda zase pardon, veril som v chemiu, ktora medzi nimi prebehla. Film skor pre maturantov a pre stredoskolsku mladez, chytilo ma vsak to, ze laska nabutrala plany mladej studentke : 71 % ()

Madluska 

všechny recenze uživatele

To jsem se zas jednou nechala od čsfd pěkně napálit! Tenhle film je pro mě důkazem, že zdejší červená barva ještě zdaleka nezaručuje filmové pošušňání. Ačkoliv podmínky ke koukání byly téměř perfektní (nervozita před zkouškou, nálada na příběh s dobrým koncem, za okny děsivá bouřka atd.), Say Anything na mě nezapůsobilo... Nevím, co bylo největším průšvihem, jestli český dabing (ten většinou neshazuji, jenže tentokrát se skutečně nevydařil), dilaogy, nesympatické postavy, celý příběh... Dvě hvězdy dávám, protože jsem se dočkala konce, který byl navíc dobrý. :-) ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Maně přemýšlím, zda byl film ve své době normálním hitem pro teenagery, nebo jestli to byl nezávislák už tehdy. Možná byl moc "cool" i na tehdejší časy. John Cusack nikdy nebyl moc středoproudař a tady rozhodně nehraje normálního týpka. Ale kdo je dnes normální- z tatíka se vyklube daňový podvodník okrádající důchodce, tak si holt holka nakonec narazí radši mladého perspektivního kickboxera. V každém případě příjemná romantika co má hlavu a patu.80% ()

Galerie (31)

Zajímavosti (16)

  • Bebe Neuwirth v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)
  • John Cusack v tomto filmu hraje bratra své skutečné sestry, Joan Cusackové. (Ištván87)

Reklama

Reklama