Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dokáže mladý středoškolák John Cusack obhájit svou lásku k mimořádně šikovné a ambiciózní spolužačce, která chce odejít studovat na prestižní univerzitu v zámoří? Diane Courtová a Lloyd Dobler právě končí střední školu. Dianin rozvedený otec James chce, aby jeho mimořádně inteligentní, ambiciózní a šikovná dcera studovala na prestižní univerzitě ve Velké Británii. Proto se mu nelíbí, že Diane začala chodit s Lloydem, který se mu nezdá pro jeho dceru dost dobrý. Lloyd je sice dobrý sportovec, ale nemá žádné ambice. Aspoň zpočátku. Když však jde o srdce milované dívky, je schopný udělat cokoliv, aby dokázal, že není žádné béčko. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

PavelZava 

všechny recenze uživatele

Zajímavě zpracované, žádná laciná romantika. Zvláštní je, jak někteří rodiče si myslí, že potenciální partneři jejich dětí, nejsou pro jejich děti dost dobří, ale kolikrát sami nejsou bůhvíco, často horší lidi. Pokud je k dispozici jeden rodič je to celé na druhou. Otec vysvětluje dceři, jak její vztah bude pokračovat. : Ty se zapojíš do mezinárodního výzkumu a on bude mlátit někde do pytle. Byla to zvláštní romantika, takže jednu dobrou na závěr : Dala mi pero, já jí dal srdce a ona pero. ()

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

,,Všechno, co děláme, nemá smysl, protože se člověk vzbudí, děla hamburgery a pak je mu najednou 70. “ John Cusack je sympaťak jako vždy. Hraje navíc postavu s docela zajímavou a nezvyklou povahou, ale to je téměř vše, co film nabídne. Romantika moc emocí nenabídne, je to navíc celkově hodně předvídatelné a do konce ještě nacpali dramatickou zápletku vycucanou z prstu. Komedie je uplně mimo, ač film působí odlehčeně, ale rozesmát nedokáže. Pokud je vám 22 a nevíte co s budoucností, jako právě hlavní hrdina, tak Crowe natočil film možná právě pro vás, ale na průměrnosti a nudě to neubere. ()

Reklama

zahadum 

všechny recenze uživatele

Ach tie zlaté roky osemdesiate ... kde sa sa pominuli ? kde ste nechali tú naivitu tak krásnu a tak vzdialenú ... Výborný Cusack hrá sám seba....sympaťáka a dobráka od kosti ktorý pomúti hlavu školskej talentovanej krásky ( vzácna kombinácia hehe ) a obaja si pozmenia život ..film je stará dobrá škola teen filmov éry kedy to všetko bolo tak sladké a tak jednoducho stvárnené....zároveň však slušne a bez vulgarizmov ... ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Nejzajímavější věc na celym filmu je to, že konečně vim, odkud se vzala inspirace pro legendární scénu s magičem nad hlavou v Noci v Roxbury. Jinak jsem tam neobjevil nic, co by stálo za zmínku. John Cusack tradičně působí jako úplná trubka a lítá tam pořád jak magor v kabátu, přestože je léto a všichni okolo jsou tam v tričkách a v kraťasech. Mladičká Ione Skye sice byla celkem hezká, ale přišla mi v týhle roli jako strašná kráva. Asi bych vzal radši za vděk Lili Taylor, která za rok složila 65 depresivních písniček o nešťastný lásce. Navíc tohle nefunguje ani jako nějaká teen-komedie, u který bych třeba zavzpomínal na bouřlivý mládí. Tady jsou hlavní postavy tak strašně zodpovědný, že kdyby se to točilo v dnešní koronovirální době, tak nejspíš budou mít pohlavní styk přes skype a navíc v rouškách. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Jo, bolo vidno ze Kameron Krou je talentovany reziser, rezisersky je to na urovni, mlady John Cusack zase hraje chlapca, ktory chce ziskat zaludok svojej milovanej, teda pardon, srdce svojej milovanej. Dost som veril aj v tu fyziku, co vznikla medzi chlapom a dievcatom, teda zase pardon, veril som v chemiu, ktora medzi nimi prebehla. Film skor pre maturantov a pre stredoskolsku mladez, chytilo ma vsak to, ze laska nabutrala plany mladej studentke : 71 % ()

Galerie (31)

Zajímavosti (16)

  • John Cusack v tomto filmu hraje bratra své skutečné sestry, Joan Cusackové. (Ištván87)

Reklama

Reklama