Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Terri Fletcher (Hilary Duff - Dvanáct do tuctu, Slez ze stromu) je dívka z malého města s jedinečným hlasem. Poté co osobní tragédie změní její život, se Terri navzdory svému otci rozhodne strávit léto na hudební akademii v Los Angeles. Terri je nejprve ohromená a zaražená z nového prostředí, ale je pevně rozhodnutá nepromarnit jedinečnou příležitost. Navíc brzy poznává nové přátele, výborného učitele a taky první velkou lásku. Ve vedlejších rolích se objeví John Corbett (Moje tlustá řecká svatba), Oliver James (Co ta holka chce), Rebecca De Mornay (Identita) a David Keith (Ponorka U-571). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

Handle 

všechny recenze uživatele

Filmy s Hilary Duff jsou většinou opravdu hloupé, dětské a naivní. Nejsou přímo na odpad, ale neumím si představit, že jdu na to do kina nebo něco takovýho. Řekl bych, že toto ocení spíše 12-ti leté holky, každopádně tento film mě špatný nepřišel. Trochu drama, trochu komedie, trochu rodinný, trochu hudební, trochu romantický... Sice všechno jen trochu, ale čekal někdo něco víc? Čekal někdo nějaký vyjímečný film? Asi težko. Hodnocení je tu v rámci žánru podle mě až moc nízké, náhodou se jedná o koukatelný průměr a jeden z těch lepších filmů s Hilary Duff. Ono to překvapivě mělo i nějakou tu pointu. Dokonce i velmi dobré momenty, které byly třeba ihned zkaženy blbým dialogem, nebo maximálním klišé, který tento film také nabízí. Samozřejmě, že už jsme všechno X krát viděli, ale proč ne... Na jedno odpoledne to špatné nebylo a závěrečná píseň se mi dokonce i velmi líbila a lehce dojala... :) Musím říct, že tak trochu překvapení. 60%. ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Mé hodnocení není ovlivněno pouze hezkou tvářičkou H.Duff, dějovou zápletkou a obstojnou hudbou. Je ovlivněno také myšlenkou, kterou by si měl každý člověk z tohoto příběhu vzít. Tj. pokud něco miluješ, jdi si za tím, protože je důležité mít vždy dobrý pocit z toho děláš a věř tomu, že lidé poznají, když něco děláš z láskou. Slabší, ale 4. ()

Reklama

Hopper 

všechny recenze uživatele

Ďalší z filmov, ktorý som dokázal v nemom úžase sledovať len vďaka absencii inej zmysluplnej činnosti zavretý na hotelovej izbe o piatej rannej, kedy sa vďaka časovému posunu nedarí spať. Klasický príbeh o popoluške, ktorá k šťastiu prišla s úbohými hereckými (?) výkonmi a stupídnym, až po záverečné titulky predvídateľným scenárom. ()

lucinkapes 

všechny recenze uživatele

Romantický, dojemný, smutný, veselý... to všechno jsou možné přívlastky pro tento VYNIKAJICI snímek. Ona smutná příhoda na začátku dodala tomuto filmu na přesvědčivosti a realistickem příběhu a ubrala mu na naivitě díky němuž se od podobných filmů odlišuje. Hilary ukazala, že umí zahrát i vážné a smutné scény na jedničku. Stejně tak hudba byla úžasná. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale měla jsem tendence ten film prořvat od začátku do konce. Nejspíš nějaký extra citlivý období - jinak si to nedovedu vysvětlit. Závěrečná písnička (vždycky tam musí být!) byla pro mě zklamáním, rozhodně to nebyla žádná pecka. Fajn byla minirole Kat Dennings (možná bylo štěstí, že to byla opravdu minirole, protože její postava byla fakt divná) a přítomnost "Iana ze Sexu ve městě". Dávám jednu hvězdičku navíc... i když si vůbec nejsem jistá za co. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (9)

  • 15-milionový teenagerský snímek vydělal za první víkend (8. – 10.10.) promítání v USA 4 mil. dolarů a celkový obrat se pak vyšplhal na 10,4 milionu. (imro)
  • Hillary Duff byla za Nikdy to nevzdávej! a zároveň také za Moderní popelka (r. Mark Rosman) nominovaná na Zlatou malinu. Za oba snímky získala také cenu Blimp na Kid’s Choice Awards. (imro)
  • Skupina, jejíž koncert navštívila Terri a její bratr na začátku filmu, jsou kanadští Three Days Grace. (imro)

Reklama

Reklama