Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Terri Fletcher (Hilary Duff - Dvanáct do tuctu, Slez ze stromu) je dívka z malého města s jedinečným hlasem. Poté co osobní tragédie změní její život, se Terri navzdory svému otci rozhodne strávit léto na hudební akademii v Los Angeles. Terri je nejprve ohromená a zaražená z nového prostředí, ale je pevně rozhodnutá nepromarnit jedinečnou příležitost. Navíc brzy poznává nové přátele, výborného učitele a taky první velkou lásku. Ve vedlejších rolích se objeví John Corbett (Moje tlustá řecká svatba), Oliver James (Co ta holka chce), Rebecca De Mornay (Identita) a David Keith (Ponorka U-571). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Mé hodnocení není ovlivněno pouze hezkou tvářičkou H.Duff, dějovou zápletkou a obstojnou hudbou. Je ovlivněno také myšlenkou, kterou by si měl každý člověk z tohoto příběhu vzít. Tj. pokud něco miluješ, jdi si za tím, protože je důležité mít vždy dobrý pocit z toho děláš a věř tomu, že lidé poznají, když něco děláš z láskou. Slabší, ale 4. ()

katchi 

všechny recenze uživatele

Že by konečně nějakej teen film na úrovni?? Ale kdéže...tentokrát jde o další otřepané klišé. Začátek naběhne na režim ,,průměrný nezajímavý film" a tam se drží až do konce. Poněkud umělé a marná snaha udělat dobrý film. Zápletka je více než mizerná a každá postava má už od začátku nalajnované jaká bude. Někdo je zloduch a zloduchem zustane navždy, někdo je zlý otec, matka co chce pro dcerunku to njejlešpí a velmi kreativní tetička. A tak to je až do konce filmu. Poněkud nudnou a průměrnou podívánou zachrání koncert Three days grace a jejich hudba. Jinak je všechno zabaleno do obalu jménem kýč a nuda. Výkony Hilary Duff, která si zahrála hlavní roli jsou poněkud nejisté a trapné. Ale ano, ona nemůže za to, že ji navrhli tuto roli. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 9/10 Hudba 7/10 Efekty 8/10/// +velmi silný a dojemný příběh, někteří velice roztomilí herci, celková nálada filmu, zaměřen dramatickým, romantickým a hudebním směrem -v soundtracku nejsou vypalovačky, některé postavy mohli být více prokreslené/// Tohle je typ filmu, který mě dokáže nejvíce unést. Ať už to jsou Divoké kočky, Honey nebo jiný „hudební film“. V tomto kromě jiného vynikne dramatická část filmu, která způsobila, že jsem měl hodně často slzy na krajíčku (někdy jsem je neudržel). Pokud film dokáže takto působit, má již u diváka z části vyhráno. Výhodou filmu je, že jeho jednotlivé části nejsou křečovité a krásně se doplňují. Užijete si smyslnou romantiku s krásnou Hillary Duff a rozkošným Oliverem Jamesem, kterého jsem si už všiml ve film Co ta holka chce (teď jen lituji toho, že tento herec není obsazovanější). Tohle jsou totiž jeho jediné 2 větší filmy. Naopak, ten kdo je hudebně naladěn, se v tomto filmu může vyžít. Přeci jen, tolik talentů se v jednom filmu tak často nesejde. Mě zaujala houslistka, klavíristka, bubeník… no bylo jich více. Přesto je tohle dle mého nejslabší část, hlavně z toho důvodu, že hudba nemá pomyslnou gradaci a přestože se na konci objeví finálová píseň, klasického soundtracku plného hitů se nedočkáme (v tomto třebas ztrácí na již zmiňovanou Honey). Ale zase berme v potaz, že to byl účel. Filmem se prožene několik klasických klišé, ale naštěstí nejsou tak očividné, aby to výrazně rušilo. Je radost zažít překvapení, tam kde ho nečekáte. Tento film si dám bezpochyby znovu./// Cekem 83%/// ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Tenhle film byl jiný, byl hodně silný na emoce, dokonce jsem se i rozbrečela, ale i přesto musím dát hodně kladné hodnocení, protože to byl hodně dobrý příběh s dobrým koncem, ten mohl být trošku lepší, mohl by trvat déle, ale tak, s tím už nic neuděláme, takže docela dobré. Jinak tahle role Hilary Duff přesně sedla, rozhodně tenhle film doporučuji, a to všem, kteří mají tuto herečku rádi nebo se jen rádi podívají na příběh se šťastným koncem. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Scény snažiace sa o dojatie diváka sú maximálne lacné, zápletka úbohá a dialógy neuveriteľne povrchné. No i tak sa nemôžem ubrániť pocitu, že ak by mladé dievčence ulietavali na Raise Your Voice miesto High School Musical, vo fotoalbumoch sociálnych sietí by nebolo toľko našpúlených pier a "muších okuliarov". Navyše Duffka je hezké pivo (chlip). ()

Galerie (17)

Zajímavosti (9)

  • Nikdy to nevzdávej! se zpočátku jmenovalo „Heart od Summer“, ale když se americká premiéra přesunula ze srpna na říjen, producenti raději změnili název. (imro)
  • 15-milionový teenagerský snímek vydělal za první víkend (8. – 10.10.) promítání v USA 4 mil. dolarů a celkový obrat se pak vyšplhal na 10,4 milionu. (imro)
  • Skupina, jejíž koncert navštívila Terri a její bratr na začátku filmu, jsou kanadští Three Days Grace. (imro)

Reklama

Reklama