Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Telenovela

Recenze (92)

plakát

Americký sniper (2014) 

Kdyby to nebylo na motiv skutecne udalosti, tak dam o hvezdicku vic. Pokud nesouhlasite s roztahovanim americke armady po celem svete, tak se na to nedivejte. Ze zbytecnych duvodu zbytecne umiraji lide v zemi, kde nemaji co delat.

plakát

Cesta ke svobodě (2019) (TV film) 

Nejzajimavejsi casti jsou ty kde se promitaji archivni zabery a mluvi komentator. Vypovedi pametniku jsou slabsi. Uplne zde vsak chybi pohled z druhe strany. Ac si o tom muzeme myslet co chceme, tak je li to seriozni dokument, tak by tam mel zaznit nazor z druhe strany.

plakát

Dovolená s Andělem (1952) 

Pekny film o tehdejsi dobe. Z naseho pohledu jsou usmevne i nektere veci, ktere tak drive mysleny nebyly, ale to vubec nevadi. Naopak.

plakát

V paprscích slunce (2015) 

Na tento dokument jsem se dlouho tesil. Bohuzel jsem zklaman. Kdo ceka nejake sokujici fakta nebo odhaleni, nedocka se. Je to nudne od zacatku do konce. Ano neni to dokument v pravem slova smyslu a hodne toho je nahrane pro kamery, ale to neni samo o sobe nic mimoradneho. Zabery zachycuji bezny zivot v zemi, ktera se od te nasi proste lisi a nektere sceny nam muzou pripadat legracni. Pokud to melo byt nejakeho odhaleni temne stranky zivota v KLDR, tak je to bohuzel dost slabe. V zadnem pripade to nemuze prekonat ryze cesky dokument Vitejte v KLDR.

plakát

Pojedeme k moři (2014) 

Zabavne, nudne, dojemne, smutne, vesele, zajimave ... ZVLASTNI

plakát

xXx (2002) 

Tak ten zaver, kdy tam nabehnou tezkoodenci za doprovodu mestske police ve feldach mne rozsekal :-)))

plakát

Český žurnál - Gadžo (2014) (epizoda) 

V dokumentu Tomas Kratochvil ukazal extremnim rasistum, ze cikani nejsou jen zlodeji co zijou ve spine, ale ze jsou mezi nimi i normalni slusne rodiny. To jsme vsak my ostatni vedeli uz pred tim. Chybela mne informace cim se zivi ta slusna rodina u ktere bydlel. Dale mohl vic natacet v okoli a za pomoci svych "cikanskych kamaradu" proniknout do dalsich mene slusnych rodin. Snad by se nasla i nejaka takova, kde by nedostal na budku a neodesel bez kamery.

plakát

Český žurnál - Obnažený národ (2014) (epizoda) 

Prvni tretina mne vylozene nastvala - nevim, zda to ma byt opravdu obrazek chorvatskeho smysleni nebo jen umele vytvareni kontroverze. Zbytek jsem casto moc nechapal, co tim chtel autor rici a o cem ze to ma jako byt. Popravde se divim, ze na tom spolupracovaly chorvatske subjekty podnikajici v cestovnim ruchu. On to neni ani tak dokument, jako hodne dlouha nudna anti reklama na Chorvatsko a hlavne Chorvaty.