Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Terri Fletcher (Hilary Duff - Dvanáct do tuctu, Slez ze stromu) je dívka z malého města s jedinečným hlasem. Poté co osobní tragédie změní její život, se Terri navzdory svému otci rozhodne strávit léto na hudební akademii v Los Angeles. Terri je nejprve ohromená a zaražená z nového prostředí, ale je pevně rozhodnutá nepromarnit jedinečnou příležitost. Navíc brzy poznává nové přátele, výborného učitele a taky první velkou lásku. Ve vedlejších rolích se objeví John Corbett (Moje tlustá řecká svatba), Oliver James (Co ta holka chce), Rebecca De Mornay (Identita) a David Keith (Ponorka U-571). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Tenhle film byl jiný, byl hodně silný na emoce, dokonce jsem se i rozbrečela, ale i přesto musím dát hodně kladné hodnocení, protože to byl hodně dobrý příběh s dobrým koncem, ten mohl být trošku lepší, mohl by trvat déle, ale tak, s tím už nic neuděláme, takže docela dobré. Jinak tahle role Hilary Duff přesně sedla, rozhodně tenhle film doporučuji, a to všem, kteří mají tuto herečku rádi nebo se jen rádi podívají na příběh se šťastným koncem. ()

jane1106 

všechny recenze uživatele

Raise Your Voice... pěkné, ale který mají na mysli? Že by to kvíkání, co zde Hilary předvedla? To je na můj vkus tedy žalostně málo! Hlas, který by neprošel snad žádnou světovou soutěží talentů však na ,,nejlepší americké hudební škole" obdivuje zarostlý a břichatý pedagog v podání John Corbetta, který již od začátku ví, že TA HOLKA má prostě talent jako nikdo jiný! A své přesvědčení založil na nahrávce jejího domácího ,,vystoupení" s hřebenem před zrcadlem! Zda se ten talent nakonec podařilo vykřesat nevím, neboť závěrečné vystoupení jsem už psychicky nevydržela a odešla od obrazovky. Troufám si však tvrdit, že si závěr dokážu tipnout správně.:) Jinak co si budeme povídat, klišé, klišé, klišé - takových filmů tu bylo, je a bude vždycky dostatek. A upřímně řečeno, toto ještě nebyl nejhorší exemplář. ()

Reklama

zero_zelo odpad!

všechny recenze uživatele

tak to pardon, ale jako milovník béček až céček a otrlý divák si dovoluji říct, že pokud bych tomudle dala jedinou hvězdičku, tak si ty ostatní, kdykoli čemukoli udělený, můžu strčit do prdele a rovnou asi i smazat profil. a eště sem to viděla dabovaný. netušila sem, že v dnešní době se dá dabovat tak kvalitně jako kdysi dávno Dva roky prázdnin, kde se netrefovali občas nejen do huby, ale kolikrát snad ani do postavy. ps: komentář Nathalie (**) souhlasí, toto je pouze můj osobní dovětek ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Dávat tenhle film podruhý bylo opravdu za trest. Poprvé mě u něj udržela dramatická vložka a pěkně obsazené role učitelů. Jinak je to ale děs a celou dobu jsme si to srovnával s.... s vězdnýma válkama. Taková dramatičnost, silné smrtelně vážně myšlené řeči a nahlodaný hrdina, který v nitru ukrývá sílu. Jednou jde o hudbu a podruhé o vesmírnou sílu. Obojí mi přijde podobně absurdní vzhledem k těm strašným kecům, ale jedno z toho není scifi, ale dost vážně myšlená romantická drama ptákovina. ()

The_God 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděl asi stokrát, ale pokaždý se jmenoval jinak. Je to tak absolutně průměrnej průměr, že nemá daleko k odpadu. Při ukázkách jsem si říkal, že se jenom pletu a bude to mít nápad. Tak mladý a tak hloupý jsem. Už od začátku jsem věděl, co se stane, jenom jsem musel počkat asi 15 minut, abych si doplnil postavy do jednotlivých osudů. Trefil jsem se. Takže celkem vzato - naprosto předvídatelný film, který ničím nepřekvapí. Jděte se radši dívat, jak schne barva. 1* dávám jakožto příznivec klasické hudby za krátké ukázky různých skladeb. Vy ostatní ji klidně odečtěte. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (9)

  • Pro scénáristu Sama Schreibera byl snímek debutem na poli celovečerního filmu. (imro)
  • 15-milionový teenagerský snímek vydělal za první víkend (8. – 10.10.) promítání v USA 4 mil. dolarů a celkový obrat se pak vyšplhal na 10,4 milionu. (imro)

Reklama

Reklama