Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Terri Fletcher (Hilary Duff - Dvanáct do tuctu, Slez ze stromu) je dívka z malého města s jedinečným hlasem. Poté co osobní tragédie změní její život, se Terri navzdory svému otci rozhodne strávit léto na hudební akademii v Los Angeles. Terri je nejprve ohromená a zaražená z nového prostředí, ale je pevně rozhodnutá nepromarnit jedinečnou příležitost. Navíc brzy poznává nové přátele, výborného učitele a taky první velkou lásku. Ve vedlejších rolích se objeví John Corbett (Moje tlustá řecká svatba), Oliver James (Co ta holka chce), Rebecca De Mornay (Identita) a David Keith (Ponorka U-571). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Scény snažiace sa o dojatie diváka sú maximálne lacné, zápletka úbohá a dialógy neuveriteľne povrchné. No i tak sa nemôžem ubrániť pocitu, že ak by mladé dievčence ulietavali na Raise Your Voice miesto High School Musical, vo fotoalbumoch sociálnych sietí by nebolo toľko našpúlených pier a "muších okuliarov". Navyše Duffka je hezké pivo (chlip). ()

michael.film 

všechny recenze uživatele

Terri (Hilary) bola príliš vtieravá na môj vkus. Počas filmu stále neprichádzam na to či ide o Drama, Komédiu alebo Teenegerský žvást storočia, viem len to že pre Hilary Duff bol toto úspech - Zatiaľ jediný film na ktorý sa dá pozerať a ona v ňom hrá, inak ma jej filmy nikdy neoslovili (Samozrejme okrem Modernej Popolušky :D Christmas Movie ktorý som videl raz za život) ()

Reklama

Lencha 

všechny recenze uživatele

Asi jsem jedna z mála, kdo se rád kouká na filmy s Hilary. :-) Není to žádná oslnivá herečka, snad ani zpěvačka, ale já ji mám prostě ráda. Baví mě ty lehce přihlouplé filmy o mladých, s mladýma a romatikou. Tenhle film mě pobavil i rozbrečel. Je to příběh o holce, která ráda zpívá. Po cestě z koncertu ztratí bratra, který ji ve zpěvu podporoval. Vlastně díky němu se dostane na letní akademii. A tady začíná příběh, který je plný písniček, hudby, lásky, nenávisti... Takže ode mě má 4 hvězdy. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Zcela ničím nevynikající snímek s průměrným a ohraným příběhem pohrávající s vlnou emocí. Od začátku bylo úplně jasné jak vše dopadne, ale to nevadí, protože při takových filmech se krásně vypíná mozek a nemusíte se na nic důležitého soustředit. Do hlavního vysílacího času bych film nezařadila. Hodí se na sobotní pošmourné odpoledne, kdy je venku dušičkové počasí a vám se nechce nikam jít. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Tenhle film byl jiný, byl hodně silný na emoce, dokonce jsem se i rozbrečela, ale i přesto musím dát hodně kladné hodnocení, protože to byl hodně dobrý příběh s dobrým koncem, ten mohl být trošku lepší, mohl by trvat déle, ale tak, s tím už nic neuděláme, takže docela dobré. Jinak tahle role Hilary Duff přesně sedla, rozhodně tenhle film doporučuji, a to všem, kteří mají tuto herečku rádi nebo se jen rádi podívají na příběh se šťastným koncem. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (9)

  • Pro scénáristu Sama Schreibera byl snímek debutem na poli celovečerního filmu. (imro)
  • Hillary Duff byla za Nikdy to nevzdávej! a zároveň také za Moderní popelka (r. Mark Rosman) nominovaná na Zlatou malinu. Za oba snímky získala také cenu Blimp na Kid’s Choice Awards. (imro)
  • Skupina, jejíž koncert navštívila Terri a její bratr na začátku filmu, jsou kanadští Three Days Grace. (imro)

Reklama

Reklama