Reklama

Reklama

Policejní detektiv Danny Rourke (Ben Affleck) obdrží telefonát o probíhající loupeži. Po příjezdu na místo ho čeká šok - v bance narazí na stopu, která by mohla vést k objevení jeho dávno ztracené dcery. Během loupeže navíc dojde k nevysvětlitelnému ohnutí reality. Oba případy spojuje postava tajemného hypnotika (William Fichtner), který údajně dokáže silou mysli přimět ostatní lidi vnímat verzi světa, která neexistuje. Detektiv Rourke, odhodlaný najít svou zmizelou dceru, pronásleduje pachatele, který ho donutí zpochybnit realitu svého světa. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (161)

Xmilden odpad!

všechny recenze uživatele

Sledovat v jednom týdnu Baflecka v natřískaném Městě a potom například v Hypnotikovi představuje zvláštní druh bolesti. Nevím čím to je, ale jednu chvíli už to začínalo vypadat že se z něho pomalu jistě klube zajímavý herec, aby potom svou kariéru znovu devalvoval. Zvláštní, buď ten alkohol v Americe stojí nekřesťanské peníze a Ben je nutně potřebuje nebo fakt nechápu proč do podobných projektů vůbec leze. Že to celé natočil kdysi skvělý Rodriguez už raději nebudu ani komentovat. Velká škoda kluci. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Chodí pešek okolo, nekoukej se na něho... První dvě třetiny filmu se to tváří jako prvoplánová pohádka o kouzelném strejdovi, který silou vůle kosí nebohé civilisty a ani se u toho nezapotí. Akce je nudná, postavy se chovají pitomě a celkově je to prostě naivní ptákovina, kterou v kině úplně vidět nechcete. Ke konci se sice objeví pár relativně solidních zvratů, takže nemáte chuť si vystřelit mozek z hlavy jako někteří ze zúčastněných, ale ne. I když se to nesmyslné plácání postupně vysvětlí (a začne to dávat aspoň trochu smysl), ta trojka je opravdu dost na hraně. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„NĚKDO SI S TEBOU HRAJE…“  Fajn úvod a vlastně můžu s klidem napsat, že mě to nijak nesralo až dokonce. Rodriguez si prostě vytvořil svůj „Počátek“. A rovnou ve psychedelickým stylu. Obsazení je zajímavý, Robert režírovat umí… ano, je to lehce naivní, ale na to sere Bílej tesák!   ///   -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Robert Rodriguez napsal první scénář na toto téma už v roce 2002. 2.) Úvodní promítací víkend se zapsal do Rodriguezovi a Affleckovi kariéry jako jejich nejneúspěšnější v kariéře. 3.) Thx za titule „Saurix“. ///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ne  AKCE  **  NAPĚTÍ  ** ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Film kráča v šľapajach Scanners a Firestarter, tentoraz prišli na rad hypnotici. Nabudúce nás čakajú ojebávači seniorov a skořápkáři... Aspoň to neni Spy Kids 4D-časť 56! Páčil sa mi úvod, škoda-dojebal záver! Alica by mala prestať žrať ten fastfood, prdel jej rastie do astronomických rozmerov. Celkovo... dá sa to prežiť, s pivom a popcornom a zajtra máte špatnú chuť v hube a radšej zabudnete, "o čom bola reč". Celé to vyzerá ako na objednávku - niečo schopné natoč, lebo budeš mať útrum. ()

Rimsy 

všechny recenze uživatele

Od béčkového noiru k áčkovému mindfucku. Robert Rodriguez tentokrát sice cílí na dospělé publikum, ovšem jenom takové, které je ochotné si přepálenou zábavu nekazit logikou a nepotřebuje brát příběh příliš vážně. Právě takoví diváci se budou u sympaticky připitomělé novinky rozhodně bavit. Více zde. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Pôvodne sa malo natáčať v Los Angeles a v celej Kalifornii v roku 2020, všetky miesta boli preskúmané a kulisy boli postavené v Santa Clarita Studios, lenže Covid opatrenia zastavili produkciu a tá sa obnovila sa až nasledujúci rok v Texase. (Arsenal83)
  • Natáčanie začalo v Austine v Texase 27. septembra 2021 a skončilo 19. novembra toho istého roku. (Arsenal83)
  • V apríli 2022 Robert Rodriguez potvrdil, že podobne ako v jeho predchádzajúcich filmoch spolupracoval na projekte spolu s rodinnými príslušníkmi. Jeho syn Rebel Rodriguez je skladateľ na plný úväzok, Racer Max je spoluautor scenára/producent, Sid Rodriguez je technik špeciálnych efektov, ​​dcéra Rhiannon mala na starosti grafické záležitosti a jeho druhý syn Rocket robil s otcom strih. (Arsenal83)

Reklama

Reklama