Reklama

Reklama

Krvavá stopa

Obsahy(1)

Studentka Lara se dovídá, že její rodiče a malá sestra zahynuli v Rumunsku při autonehodě. Lara je zmatená, protože jí nikdo nedokáže říct, co přesně se stalo a sama netuší, co vlastně její rodina v Rumunsku dělala. Jako jediné řešení vidí vypravit se na místo nehody a pokusit se objasnit všechny okolnosti. Krátce po příjezdu ale lituje, že ji kdy napadlo do Rumunska odjet. Ona i její přátelé, kteří ji doprovází, se ocitají ve smrtelném nebezpečí. V okolních lesích totiž žijí děti, které se staly obětí genetického experimentu. Ten z nich udělal krvelačné bestie… (Vapet Production)

(více)

Recenze (40)

POMO 

všechny recenze uživatele

Rumunský masaker šialenými deťmi. Fetscher dokáže navodiť pôsobivú atmosféru a hanbu mu nerobia ani mladé herečky (plus k tomu príjemná lezbická scénka). Jeho film však degradujú klišé, nelogičnosti a neustále preštylizovaná videoklipová kamera. Tá sa snaží kompenzovať nízky rozpočet, kvôli ktorému film vôbec nevyužíva to najdôležitejšie - potenciál inakosti rumunských exteriérov, krajiny, v ktorej nemeckí hrdinovia prežívajú horor. Slušná zábava pre nekritických hororových fanúšíkov hltajúci DVD béčka. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Průměrný televizní thriller který se pyšní "Podle skutečné události" a divák jen žasne. "To myslely vážně"? Přijde mi to spíše že si z nás dělají soudruzi srandu. Nicméně filmu pochvaluji atmosféru a kameru která tomu dopomáhala, a pár celkem vydařených scén(hlavně nástup dětí). Nicméně hlavní postava je tak příšerná že jsem chtěl aby natáhla bačkory hned od začátku. Pár lekaček film nezachrání a gore který ve filmu moc není nenadchne, a tupost postav už vůbec(který idiot si položí rozbitou skleničku na zem hned vedle postele?). Ale i tak se podle mého jedná o takový klasický průměr, ale film měl na víc, takhle mi zbyla jen poloatmosférická naháněčka na kterou nejspíše rychle zapomenu. ()

Reklama

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Guláš který nám tu němečtí soudruzi předkládají je chvílemi stejně otravný, jako maso servírované ve filmu rumunským dětičkám. Zásluhu na tom má nevalný scénář, naprosto debilně se chovající postavy, zmatený střih a slaboučké výkony hereckého ansámblu, zvlášť jeho mužské části. Pravda, atmosféra nebyla z nejhorších, Nikita byla hezká a sympatická holka (navíc dokázala se střelným zraněním vesele lítat po lese), ale jakékoliv klady sráží veletrapné scény, jako je výroba samostřílu z láhve, prezervativu, větvičky a kapesního nožíku. MacGyver by záviděl. Lesbická scéna navnadí, ale nakonec zklame svou polovičatostí a závěrečná výzva k poznávání krás Rumunska se u mne také jaksi minula účinkem. Tohle maso z Bukurešti mi víckrát nesmí na stůl! ()

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Debilní postavy s dialogy tak hloupými, až sem se musel při sledování snímku od srdce smát... Už jen odpověď hlavní hrdinky přespříliš empatickému policistovi: "Jestli na mě šáhneš, ukousnu ti ruku!" mě navnadila. To musím použít až budu příště platit pokutu za rychlou jízdu :o) A takovýhle dementních perel je tam přehršel, ovšem zlatou medaili uděluji závěrečné scéně, kdy už je většina hlavních hrdinů mrtvá a požraná bandou geneticky modifikovaných spratků a umírající, řádně pobitá rumunská kamarádka sděluje hlavní hrdince ať si nezapomene prohlédnout její zemi, že až na tu bandu kanibalskejch, zmutovanejch fakanů... je Rumunsko opravdu nádherné... v tu chvíli už sem držel v ruce letenku a nastupoval na první let do Bukurešti :o) ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

No do prdele! Já si to původně spletl s Eastwoodovým stejnojmenym filmem, ale řikal jsem si, že když už to mam, tak se na to mrknu. Takhle jsem si už dlouho nenadával. Děj o ničem, herci nesympatičtí až na půdu a kamera? Co to tam s ní jak secvičovali? To už snad ten nejhorší handcam horor je přehlednější, než tenhle škvár. A podle skutečnejch událostí? No to nemůže nikdo myslet vážně. Panebože! ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama