Reklama

Reklama

Krvavá stopa

Obsahy(1)

Studentka Lara se dovídá, že její rodiče a malá sestra zahynuli v Rumunsku při autonehodě. Lara je zmatená, protože jí nikdo nedokáže říct, co přesně se stalo a sama netuší, co vlastně její rodina v Rumunsku dělala. Jako jediné řešení vidí vypravit se na místo nehody a pokusit se objasnit všechny okolnosti. Krátce po příjezdu ale lituje, že ji kdy napadlo do Rumunska odjet. Ona i její přátelé, kteří ji doprovází, se ocitají ve smrtelném nebezpečí. V okolních lesích totiž žijí děti, které se staly obětí genetického experimentu. Ten z nich udělal krvelačné bestie… (Vapet Production)

(více)

Recenze (40)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Mladá německá jungfrau mädchen vyrazí se svým přítelem a kamarády do Rumunska, aby zjistila příčinu smrtelné nehody rodičů a sestry. Kromě toho, že zjistí, že fotr byl pěknej hajzl, jí hned po příjezdu padne do oka místní krasavice a tak jí zřejmě ani moc nebude vadit, že bude muset do přítele pustit kulku. Protože takřka hned potom pustí Rumunku do kalhotek. A kromě toho je tam nahání nějaké zmutované děti, ale to myslím není moc důležité. Tohle je opravdu zvláštní film. Snad jsem ještě neviděl film, v němž by poměr zajímavých okamžiků a naprostých wtf okamžiků byl tak vyrovnaný. Film se chvíli tváří jako napínavé drama (tahle rovina se mi docela líbila), chvíli jako klasický vyvražďovací survival (který i když byl tu a tam kořeněn atmosférickými a napínavými záběry, nakonec stejně sklouzl jen do průměrného tuctova a možná by se dalo říci, že mi až vadil). A k tomu ještě ta skvělá lesbická linie mezi zajímavou Ioanou a ještě zajímavější Friederike (jejíž postava mi nebyla moc sympatická, ale v jejím podání velmi zajímavá) to opravdu jiskřilo od prvního setkání. Strašně rozháraný film, chvíli jsem si fakt klepal na čelo pro tu přemíru nesmyslů, nelogičností a děr ve scénáři (dosud by mě zajímalo, co se to vlastně stalo té kamarádce hlavní hrdinky), chvíli jsem si užíval dobré nápady a zajímavé provedení (které však byly jen chvilkovými záležitostmi). Mám prostě úplně stejnou chuť napálit tomu jak pouze 2* tak i 4* a ani u jedné z těch variant bych se dlouho nerozpakoval. Dám teda zlatý průměr a uvidíme, jestli se to u dalšího koukání nezmění. 2,5* ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Na jednej strane kopa nelogických vecí...ktoré mnohokrát strašne bili do očí....na druhej strane Hitchcockovská atmosféra sálajúca z tohto filmu , ktorá bola podčiarknutá čiernobielimi zábermi.....plus z zaujímavý strih a kamera...( ikeď tie môžu budiť u kritického diváka dojem amatérnosti )......je to ten tip hororu, ktorý treba brať trošku menej vážne aby vzbudil vo vás dobrý pocit z jeho sledovania. ()

Reklama

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Děsně stupidní film. Prý podle skutečných událostí. KECY. To mi chtějí namluvit, že holčička sežrala plechovku s masem a pak lezla po zdi do druhého patra? Spoustu nelogických věcí. Hlavní hrdinka : příšerně nesympatická kráva. A těsně před koncem..... jedna postřelená, druhá pošahaná, ale navzájem si lízaly frndy. To byl hnus! Film označuji jako "odpad roku 2009" ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Průměrný televizní thriller který se pyšní "Podle skutečné události" a divák jen žasne. "To myslely vážně"? Přijde mi to spíše že si z nás dělají soudruzi srandu. Nicméně filmu pochvaluji atmosféru a kameru která tomu dopomáhala, a pár celkem vydařených scén(hlavně nástup dětí). Nicméně hlavní postava je tak příšerná že jsem chtěl aby natáhla bačkory hned od začátku. Pár lekaček film nezachrání a gore který ve filmu moc není nenadchne, a tupost postav už vůbec(který idiot si položí rozbitou skleničku na zem hned vedle postele?). Ale i tak se podle mého jedná o takový klasický průměr, ale film měl na víc, takhle mi zbyla jen poloatmosférická naháněčka na kterou nejspíše rychle zapomenu. ()

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Debilní postavy s dialogy tak hloupými, až sem se musel při sledování snímku od srdce smát... Už jen odpověď hlavní hrdinky přespříliš empatickému policistovi: "Jestli na mě šáhneš, ukousnu ti ruku!" mě navnadila. To musím použít až budu příště platit pokutu za rychlou jízdu :o) A takovýhle dementních perel je tam přehršel, ovšem zlatou medaili uděluji závěrečné scéně, kdy už je většina hlavních hrdinů mrtvá a požraná bandou geneticky modifikovaných spratků a umírající, řádně pobitá rumunská kamarádka sděluje hlavní hrdince ať si nezapomene prohlédnout její zemi, že až na tu bandu kanibalskejch, zmutovanejch fakanů... je Rumunsko opravdu nádherné... v tu chvíli už sem držel v ruce letenku a nastupoval na první let do Bukurešti :o) ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama