Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kamarádi Slim (Stephen Dorff), Otis (Clé Bennett) a Frank (Steven McCarthy) a jejich kamarádka Alex (Karen Cliche) mají v životě jedinou vášeň: rychlost. Na snowboardu i na bruslích se mění v partu, která vyznává maximální riziko: jejich heslem je rychlost a drzá odvaha. Proč své schopnosti neuplatnit k vlastnímu obohacení a zábavě jako bankovní lupiči? Nevšední kvartet zjišťuje, že díky svým schopnostem má šanci uniknout těžkopádné oficiální spravedlnosti. Plány čtveřice jsou stále odvážnější a jejich útěky stále smělejší. Slim vymyslí šíleně odvážný plán, který má všem vytřít zrak: podniknout pět po sobě následujících loupeží v pěti dnech se ziskem 20 milionů dolarů. A potom jít od toho... Jenže nic není tak snadné, tak se to zdá z nadhledu snowboardu. Kamarádi se musejí poprvé vážně utkat s policií - a s mafií! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (72)

Libb 

všechny recenze uživatele

Lehčí akce, nenamáhá mozek, ale na druhou stranu mně ten film nepřišel ani jako úplný odpad. Prakticky jsem nepotřeboval tlačítko pauza, což u mě docela dost znamená. Jsou zde scény, které mají spád, je na co se dívat. Nečekejte ale žádná moudra, jako vystřižená z Kmotra! Je to jednoduše oddechovka, po jejímž shlédnutí jsem neměl pocit, že by to byl ztracený čas, na druhou stranu nemám nutkání si ten film hned pustit znovu. Doporučuju po pracovním dni v podvečer, pokud nemáte nic lepšího na práci ()

Netinka 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem si oblíbila hlavně proto, že zločinci jako v klasických filmech nejsou potrestání a spíše jsem fandila jim než druhé straně. Zločinci opravdu zločin berou jako sport a každý další zločin je pro ně tvrdý výcvik jak v bazéně tak například na kolečkových bruslích. Je to odpočinkový film, kde lehčí akce nezatíží mozek a je na co koukat. Doporučuji pustit si třeba večer po náročném dni, určitě tím nic nezkazíte. ()

Reklama

WoWoW 

všechny recenze uživatele

Pokud přehlédnu všechno co dělá dobrý film dobrým filmem, tak bych asi měl dát 5 hvězdiček, ale to já nepřehlédl, a tak mi na tomto filmu nepřišlo dobré skoro nic, pravdu jedna věc ano. Hrozně se mi líbil naklaďák postavený jen na jednu stranu kol a za to je ta 1 hvězdička a ta druhá je za to, že většina postav byli fakt tupci k pohledání. ()

atlee 

všechny recenze uživatele

Zabite, rozkrájajte a zjedzte ma, ale tento film sa mi vcelku páčil. S výnimkou Natashe Henstridge som o žiadnom z týchto hercov dosiaľ nechýroval, ale milo ma prekvapili. Áno, malo to gýčovitý koniec, malo to zopár odfláknutých obrazov, ale naháňačky, prepadnutia a vlastne všetky záťahy štvorice hlavných hrdinov stáli za to. Tento akčňák by kľudne tromfol aj viacero o dosť drahších amerických kamarátov. A aj tá policajtka, Karen Cliche to tuším bola, by stála za hriech :D. ()

kacmi 

všechny recenze uživatele

Nuž, je to ďalší z "heist" filmov, ktorého najväčšou slabinou je(ako to už tradične býva) deravý scenár. Ale čakal som rozhodne niečo horšie, ako som dostal. Podľa imdb.com mal film rozpočet 15 mil. $., a za tie peniaze mi to príde ako dosť veľa muziky. Ide to rýchlo, žiadne naťahovačky, fajn akčné scény, Stephen Dorff je dostatočne sympatický, N. Henstridge dostatočne sexi a záporák Bruce Payne je dostatočne záporný (Mám pocit, že v živote nehral kladnú postavu, takže už má aj dosť nacvičené), akurát Steven Berkoff s elvisovskou parochňou mi pripadal trochu otravný. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama