Reklama

Reklama

Začalo to jedné žhavé noci

  • USA One Night at McCool's (více)
Trailer

Obsahy(1)

Všechno to začalo jednu noc v baru jménem McCool´s. Tentokrát zde bylo docela rušno. Randy (Matt Dillon) zde pracuje jako barman. Právník Carl (Paul Reiser) tu setrvává ješte po uzavírací době. Detektiv Dehling (John Goodman) je zde kvůli kriminálnímu činu. Je to snad mrtvé tělo, které spojilo tyto muže dohromady? Nejenom napětí, které tu vládne, ale i okouzlující mladá žena, příhodně pojmenovaná Jewel - šperk, klenot, skvost, drahokam - vyberte si, co chcete. Jewel (Liv Tyler) donutila všechny tyto tři muže přemýšlet o tom, jak by ji dostali, donutila dva z nich zapomenout na své (žijící!) manželky a jednoho z nich na již zemřelou ženu. Až jeden z mužů označil tento mimořádný moment: "Sex a násilí, všechno v jednu noc, to je trochu moc." Ale s ženou, jako je Jewel, je třeba očekávat mnohem, mnohem víc. Víc kalamit než se tři muži obávají. A to, co ona očekává, je víc, než ji mohou ti tři chlapi dát dohromady. A starý najatý vrah Burmeister (Michael Douglas) z povzdálí čeká na příležitost.

První filmový projekt produkční společnosti Further Films Michaela Douglasa, který si v něm vychutnal menší roli vášnivého hráče binga a hlavně zabijáka. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

genetique 

všechny recenze uživatele

Au, tak pri tomto snímku s nami muselo súcitiť aj ženské publikum. :) Strašne neodolateľná komédia, ktorú robí tak super pozeravou ani nie tak sexi Liv Tyler, ale nesmierne krutý a dlhý maratón hlášok, vtipov a skvelej nápaditosti. Samozrejme, k celkovému úspechu sa pričinil hlavne spôsob spracovania, tri príbehové roviny, ktoré rozprávajú vlastne jeden príbeh z rôzneho uhlu pohľadu. Záverečné splynutie do absolútne famózneho záveru patrí k vrcholným scénam čiernych komédií. Škoda, že každý príbeh mal pred tým skvelým záverom niekoľko múch, inak by to bolo dokonalé. Takto je to aj tak dokonalé, ale. 85%. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Zábavnejší film, v ktorom vládne násilie a manipulácia, ste ešte nevideli! Toto je komédia taká čierna, že si musíte zvýšiť jas a kontrast obrazovky na maximum, aby vám nič dobré neušlo! Niektoré scény z One Night at McCool's strčia do vrecka aj preslávené Tarantinove čierno-cynické orgie z Pulp Fiction. Tešila som sa ako malé decko, smiala sa a na konci pri pesničke YMCA som "išla do kolien" (pochopíte keď uvidíte :-). Kto má čierny humor rád, zažije proste "pure joy". Má to šťavu, má to grády, Liv Tyler je nenormálne sexi a chlapi, ktorým zamotá hlavu, sú proste bezmocní. Testosterón sa rozlieva po podlahách ošarpaných domov aj milionárskych víl a rafinovanosť krásnej ženy slávi triumf. Bomba! ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pred 16timi rokmi ma to celkom bavilo. Dnes mi to uz pripada ako taka prilis primitivna komedia s hereckymi vykonmi jak z nejakeho porna. Jedna sexy kunda oblubuje troch debilov a poriadne ich vyuziva. Pribeh je miestami rozpravany z pohladu rôznych postav, ale jednotlive odlisnosti nie su natolko zabavne, aby to nezacalo byt po chvili otravne. Keby pri erotickych scenach Liv Tyler aspon nieco ukazala, tak by som snad dal aj tretiu hviezdu, ale kedze nic neukazala, tak mna Liv Tyler neoblbne tak ako chlapov v tom filme. 5/10. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi neustálé prolínálí děje, kdy nám jej vlastně vyprávějí 3 postavy a každá vidí různé situace malinko jinak. Liv Tyler byla v té době samozřejmě považovaná za mimořádně kočkoidní fenu. Se mnou to sice nikdy moc nehlo, ale druhým rozumím. Michael Douglas tentokráte spíše v menší roličce. 60% ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

"I'm gonna kill all you... damn Village People!" Snímek, připomínající novější tvorbu bří Coenů, se celou dobu plouží někde mezi nudou a mírnou zábavností. Vše pozvedává až hodně povedené finále, jehož součástí je i výše citovaná hláška, při níž jsem se konečně od srdce zasmál. K jejímu pochopení je ovšem nutno umět identifikovat interprety hitu "YMCA" nejen z poslechu. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (8)

  • Jednu z hlavních rolí ve filmu ztvárnil Paul Reiser, známý díky seriálu Jsem do tebe blázen (od r.1992), kde jeho seriálovou partnerku zahrála Helen Hunt, jež v tomto filmu ztvárnila malou roli řidičky trucku. Její scéna byla ale z finální verze filmu vystřižena. (Lorge)
  • Film, který můžeme zahlédnout na DVD u právníka je Hamilton, režíroval jej také Harald Zwart. (Tygrys)
  • Natáčení probíhalo v Los Angeles, Pasadeně, La Crescentě, Agoura Hills a Winnetce v Kalifornii (USA). (Tygrys)

Reklama

Reklama