Reklama

Reklama

Začalo to jedné žhavé noci

  • USA One Night at McCool's (více)
Trailer

Obsahy(1)

Všechno to začalo jednu noc v baru jménem McCool´s. Tentokrát zde bylo docela rušno. Randy (Matt Dillon) zde pracuje jako barman. Právník Carl (Paul Reiser) tu setrvává ješte po uzavírací době. Detektiv Dehling (John Goodman) je zde kvůli kriminálnímu činu. Je to snad mrtvé tělo, které spojilo tyto muže dohromady? Nejenom napětí, které tu vládne, ale i okouzlující mladá žena, příhodně pojmenovaná Jewel - šperk, klenot, skvost, drahokam - vyberte si, co chcete. Jewel (Liv Tyler) donutila všechny tyto tři muže přemýšlet o tom, jak by ji dostali, donutila dva z nich zapomenout na své (žijící!) manželky a jednoho z nich na již zemřelou ženu. Až jeden z mužů označil tento mimořádný moment: "Sex a násilí, všechno v jednu noc, to je trochu moc." Ale s ženou, jako je Jewel, je třeba očekávat mnohem, mnohem víc. Víc kalamit než se tři muži obávají. A to, co ona očekává, je víc, než ji mohou ti tři chlapi dát dohromady. A starý najatý vrah Burmeister (Michael Douglas) z povzdálí čeká na příležitost.

První filmový projekt produkční společnosti Further Films Michaela Douglasa, který si v něm vychutnal menší roli vášnivého hráče binga a hlavně zabijáka. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

easaque 

všechny recenze uživatele

bláznivá černá komedie a pro pány okořeněná náruživou sexyherečkou. Příběh je dobře postaven a i když se nedá brát vážně, je v něm kus pravdy aspoň v tom, jak si dokáže šikovná ženská omotat chlapi kolem prstu ;-) Bavilo mě to v rozmezí 3-4 hvězdiček, ale v rámci komedií si možná zaslouží lepší známku. A ani mi tam tentokrát kupa známých herců nevadila. [ PŘÍBĚH: 2 /// ATMOSFÉRA: 2 /// ORIGINALITA: 3 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

cerbygerby 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komedie, s kvalitním hereckým obsazením, kde Liv Tyler hraje sexbombu a docela jí to jde... a kolem sebe má bandu 3 chlapíků kteří se do ní zbláznili, ale nebude tomu jinak než nakonec kdo se směje naposled ten se směje nejvíc..příjemně se na to koukalo, dobré obsazení, nápad dobrej - za mě 4* a 75% ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je totalni masakr. Hodne cerna komedie, ktera se s nicim moc nemaze. Dej filmu je dobre propletenej a sviznej a zaver v Randyho domu, prestrelka a jina hudba, je naprosto dokonalej. Jednotlivy postavy jsou naprosto vynikajici. Jedna z nejlepsich roli Michaela Douglase, jehoz Mr. Burmeister proste nema chybu. Druhej nejlepsi byl Richard Jenkins a jeho trosku uchylnej otec Jimmy. Pak tu je uchylackej pravnik, co rad beha v kozenym oblecku, skvele zahrany Paulem Reiserem. Matt Dilon, Liv Tyler a John Goodman jsou zde asi nejnormalnejsi, ale to neznamena , ze by byli mene vtipny. Dlouho jsem se takle nezasmal, sice trosku slabsich, ale 5* ()

Henry Morgan 

všechny recenze uživatele

Tohle byla slabota. Nic moc děj,občas trošku překvapení, vcelku neokouzlující film. Chvílema to bylo hodně nudný. 3 pohledy na jeden příběh....jakoby to bylo něčím jedinečné. Sice to bylo ironické a ironizující, ale jinak dost nezábavné. Prostě se mi to nelíbilo a ani jsem nepostřehl nic co by naznačovalo, že se jedná o komedii, pokud nepočítám jistou dávku nadsázky se kterou tvůrci přistoupili k realizaci příběhu. Buď je to nad mé chápání vidět v tomhle krásu nebo ten film stál opravdu za prd. *** za snahu a herce. Kdyz si čtu jiné komentáře, tak mi přijde, že jsem koukal na něco jiného, i když si jsem jist, že nikoliv ()

cab 

všechny recenze uživatele

Skoda nevyuziti daneho potencionalu ve vetsim meritku, protoze herci jsou super a muzika tez, ale pribeh koliba mezi vice zanry a u zadneho neuspeje, jak bych si predstavoval. Muzska sexualni posedlost nezna mezi a kdyz je na blizku pekna kost, ktera je navic dukladne uspokoji, udelaji cokoliv ji na ocich uvidi. Nejmocnejsi zbrani sveta je zenske prirozeni. 55% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (8)

  • Postava Utahova bratra (Andrev Dice Clay) odkazuje svým vzezřením na dřívější film Michaela Douglase Volný pád (1993). (Lorge)
  • Skutečný bar „McCool's" se nachází v St. Louis, ale filmaři se rozhodli v něm nenatáčet, protože je moc temný a ponurý. (Tygrys)
  • Natáčení probíhalo v Los Angeles, Pasadeně, La Crescentě, Agoura Hills a Winnetce v Kalifornii (USA). (Tygrys)

Reklama

Reklama