Reklama

Reklama

Začalo to jedné žhavé noci

  • USA One Night at McCool's (více)
Trailer

Obsahy(1)

Všechno to začalo jednu noc v baru jménem McCool´s. Tentokrát zde bylo docela rušno. Randy (Matt Dillon) zde pracuje jako barman. Právník Carl (Paul Reiser) tu setrvává ješte po uzavírací době. Detektiv Dehling (John Goodman) je zde kvůli kriminálnímu činu. Je to snad mrtvé tělo, které spojilo tyto muže dohromady? Nejenom napětí, které tu vládne, ale i okouzlující mladá žena, příhodně pojmenovaná Jewel - šperk, klenot, skvost, drahokam - vyberte si, co chcete. Jewel (Liv Tyler) donutila všechny tyto tři muže přemýšlet o tom, jak by ji dostali, donutila dva z nich zapomenout na své (žijící!) manželky a jednoho z nich na již zemřelou ženu. Až jeden z mužů označil tento mimořádný moment: "Sex a násilí, všechno v jednu noc, to je trochu moc." Ale s ženou, jako je Jewel, je třeba očekávat mnohem, mnohem víc. Víc kalamit než se tři muži obávají. A to, co ona očekává, je víc, než ji mohou ti tři chlapi dát dohromady. A starý najatý vrah Burmeister (Michael Douglas) z povzdálí čeká na příležitost.

První filmový projekt produkční společnosti Further Films Michaela Douglasa, který si v něm vychutnal menší roli vášnivého hráče binga a hlavně zabijáka. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

nonick1 

všechny recenze uživatele

Zábavná černá komedie, ve které Liv Tyler v roli svůdného anděla s ďáblem v těle jde (doslova) přes mrtvoly, aby si splnila svůj umanutý sen o vlastním domě. Mimochodem - ten dřevěný indiánský náčelník v Randyho pokoji je tam snad opravdu jen proto, aby se v závěrečné přestřelce mihl vedle policisty a S/M motorkáře za doprovodu songu Y.M.C.A od Village People :-))) ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Špičková černá komedie, která šlape od začátku do konce bez větších chyb. Vybroušený scénář, vynikající herecké výkony (vyloženě lahůdkový je pak Michael Douglas) a jedna překrásná, kouzelná mrcha, kterou prostě nemůžete nezbožňovat. Jak nemám Liv Tyler zrovna v lásce - není můj typ a co do hereckých výkonů znám také spoustu lepších - tady si střhla přímo lahůdkovou roli a slušelo ji to až pekelně. Scéna s mytím auta je už sama o sobě kultovní. K tomu všemu si přidejte závěr jak bič... 90% ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Skvělé pokoukáníčko, které dominuje nabušené herecké obsazení a hodně zábavná zápletka. Především přenádherná ultraluxusní Liv Tyler, kdy naprosto každému z mužského osazenstva věřím, že by pro ní i ... prostě cokoliv :-), ale i Dillon, Douglas, Reiser (asi nejlepší), Goodman, Jenkins, ti všichni zde podávají maximálně odvázané výkony, kdy bylo vidět, že se tímto natáčením sakra bavili a přenesli to i na obecenstvo. Samotná zápletka je jinak hodně fajnová, jde o takový sranda propletenec, kdy divák nemá moc tušení, jakým směrem se budou jednotlivé scény odvíjet, kdy a co na sebe jednotlivé postavy připraví a čím se budou snažit navzájem přechytračit a závěrečné akční zúčtování je pak už jen třešničkou na dortu, které je též ovšem dost nečekané a vlastně tím tak mohu i celý film označit za poměrně originální počin, plný nečekaných zvratů a nápaditých momentů. Začalo to jedné žhavé noci má zkrátka dost slušně vypilovaný scénář, spoustu opravdu vtipných a fungujících hlášek, hodně svižný spád, velmi zábavné postavy, prostě jde o černohumorný odvaz jak sviňa a je velká škoda, že jde o tak poměrně neprofláknutou záležitost, neboť vážně to stojí za to! ()

castor 

všechny recenze uživatele

Spousta hereček má za sebou desítky focení pro prestižní katalogy, paparazzi je stíhají na soukromých jachtách, dámy samy sebe prezentují na sociálních sítích. Liv Tyler nikdy neplatila za nějaký sex-symbol, nicméně co předvádí v téhle hořké komedii, to musí nejednoho diváka dostávat do varu. Její smyslná hrdinka, která má ráda vodu z kohoutku i (jak tvrdí) šoustání (a brzy si bude moc přát také DVD přehrávač), je středobodem zájmu pro trojici chudáčků: jedním z nich je barman Matt Dillon, trouba, který má brzy na krku nějakou tu vraždu a vloupání. Druhým pak jeho bratranec, potají okusující sado-maso praktiky, třetím truchlící vdovec a detektiv John Goodman, který tuhle nevinnou květinku chce za každou cenu chránit. Příběhy těchto tří mužů pak poslouchají další tři lidé, kteří do děje také po svém zasáhnou. Zejména Michael Douglas, producent snímku, který pomohl téhle černohumorné taškařici na svět. Moc se mi zamlouvalo, jak se dotyční tahají o slovo a předkládají každý svou verzi příběhu. Je to rafinované, výborně napsané, místy překombinované a až samoúčelné, ale zejména díky hercům (s Liv Tyler v čele) a několika tragikomickým scénám to stojí za to. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Začalo sa to jednej horúcej noci... dlhý názov, ale dobrý film, hoci tých 80% je predsa len trošku nadsadených, na strane druhej, je to riadne morbídna komédia, plná svižného rozprávania podareného príbehu (jeden príbeh niekoľkými uhľami pohľadov, výborný nápad), pôvabných nápadov (kontajner) a zaujímavého hereckého obsadenia: Matt Dillon, John Goodman, Paul Reiser a samozrejme femme fatale Liv Tylerová. A bonbón v podobe uvoľneného Michaela Douglasa. Užite si tento film. Hlavne na DVD. Kino Považan 2001 ()

Galerie (20)

Zajímavosti (8)

  • Liv Tyler nosila kvůli velikosti poprsí během natáčení vycpanou podprsenku. (Tygrys)
  • Jednu z hlavních rolí ve filmu ztvárnil Paul Reiser, známý díky seriálu Jsem do tebe blázen (od r.1992), kde jeho seriálovou partnerku zahrála Helen Hunt, jež v tomto filmu ztvárnila malou roli řidičky trucku. Její scéna byla ale z finální verze filmu vystřižena. (Lorge)
  • Natáčení probíhalo v Los Angeles, Pasadeně, La Crescentě, Agoura Hills a Winnetce v Kalifornii (USA). (Tygrys)

Reklama

Reklama