Reklama

Reklama

Začalo to jedné žhavé noci

  • USA One Night at McCool's (více)
Trailer

Obsahy(1)

Všechno to začalo jednu noc v baru jménem McCool´s. Tentokrát zde bylo docela rušno. Randy (Matt Dillon) zde pracuje jako barman. Právník Carl (Paul Reiser) tu setrvává ješte po uzavírací době. Detektiv Dehling (John Goodman) je zde kvůli kriminálnímu činu. Je to snad mrtvé tělo, které spojilo tyto muže dohromady? Nejenom napětí, které tu vládne, ale i okouzlující mladá žena, příhodně pojmenovaná Jewel - šperk, klenot, skvost, drahokam - vyberte si, co chcete. Jewel (Liv Tyler) donutila všechny tyto tři muže přemýšlet o tom, jak by ji dostali, donutila dva z nich zapomenout na své (žijící!) manželky a jednoho z nich na již zemřelou ženu. Až jeden z mužů označil tento mimořádný moment: "Sex a násilí, všechno v jednu noc, to je trochu moc." Ale s ženou, jako je Jewel, je třeba očekávat mnohem, mnohem víc. Víc kalamit než se tři muži obávají. A to, co ona očekává, je víc, než ji mohou ti tři chlapi dát dohromady. A starý najatý vrah Burmeister (Michael Douglas) z povzdálí čeká na příležitost.

První filmový projekt produkční společnosti Further Films Michaela Douglasa, který si v něm vychutnal menší roli vášnivého hráče binga a hlavně zabijáka. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

kubilov 

všechny recenze uživatele

"Bingo! Tady se musí říkat bingo opatrně!" Začalo to jedné žhavé noci a skončilo to dost libovým finále se spoustou kulek (vystřílenejch), chlapem v latexu a potvrzením pravidla, že když tři se perou, čtvrtý se směje. Liv Tyler je právem hvězdou celého filmu, protože zde ukázala to nejlepší, co se jen může od krásné herečky očekávat. Svou roli zahrála velmi dobře a správně vyzývavě, ale přesto si zachovala důležitou důstojnost. Jinak je to kromě Liv film o třech mužích, která právě tato žena okouzlila, a jejich zpovědnících, kteří jsou každý ve filmovém světě jinak známí. Na závěr mě docela potěšilo, že můj oblíbený Michael Douglas se vymanil z hráče binga v trochu lepší postavičku a zas se předvedl, jak to jen on umí, protože nebýt toho, tak by jeho účast v celém filmu byla víceméně zbytečná. ()

Hopper 

všechny recenze uživatele

Čo robia chlapík v sadomaso oblečku, šerif v uniforme, looser, maniak a lá Pulp Fiction s brokovnicou v jednej izbe za zvukov Village People Y.M.C.A a šmíruje ich vrah s neskutočnou lokňou a kosť-mrcha ktorá to celé spískala ? To si treba pozrieť. Záver tejto čiernej komédie je neskutočne vtipný ("vďaka bože !") a celkovo je od začiatku sa na čo dívať. Netvrdím, že od úvodných po záverečné titulky sa budete smiať ale viac ako úsmev to bude. Navyše Liv je sexy až hrôza... ()

Reklama

Ygnor 

všechny recenze uživatele

Docela milý, lehce načernalý komediální film. Goodman byl přesvědčivý, Dillon mě sral, Douglas byl (jak již tady padlo) stylizovaně odporný, potěšil mě neokázalý Reiser v řetězech, s obojkem a kroužky na bradavkách...;-D Tylerová je hezká, ale femme fatale to prostě není. Zasmál jsem se nahlas jen jednou, ale i tak mírný nadprůměr. ()

Henry Morgan 

všechny recenze uživatele

Tohle byla slabota. Nic moc děj,občas trošku překvapení, vcelku neokouzlující film. Chvílema to bylo hodně nudný. 3 pohledy na jeden příběh....jakoby to bylo něčím jedinečné. Sice to bylo ironické a ironizující, ale jinak dost nezábavné. Prostě se mi to nelíbilo a ani jsem nepostřehl nic co by naznačovalo, že se jedná o komedii, pokud nepočítám jistou dávku nadsázky se kterou tvůrci přistoupili k realizaci příběhu. Buď je to nad mé chápání vidět v tomhle krásu nebo ten film stál opravdu za prd. *** za snahu a herce. Kdyz si čtu jiné komentáře, tak mi přijde, že jsem koukal na něco jiného, i když si jsem jist, že nikoliv ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Crazy pokusy o černý humor jsou mi vlastní jako nově vzniklá identita.☺ Liv femme fatale snad ani fatálnější být nemohla stejně jako roztomilý hezoun Matt naivnější. A když vtrhli na scénu ti dva "burani", události nabraly ještě pikantnější ráz. Ovšem Douglasova, coby producenta, variace na D-Fense mě dostala definitivně a přestala jsem se smát až s dobíhajícími titulky. Právníka mi bylo fakt líto: "Bože, ať mě nenajdou v tomhle." Svou korunovaci asymetrického krále šlehlých komiků současnosti s jistotou potvrdil sám velký muž John Goodman, a to doslova a do posledního náboje. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (8)

  • Natáčení probíhalo v Los Angeles, Pasadeně, La Crescentě, Agoura Hills a Winnetce v Kalifornii (USA). (Tygrys)
  • Jednu z hlavních rolí ve filmu ztvárnil Paul Reiser, známý díky seriálu Jsem do tebe blázen (od r.1992), kde jeho seriálovou partnerku zahrála Helen Hunt, jež v tomto filmu ztvárnila malou roli řidičky trucku. Její scéna byla ale z finální verze filmu vystřižena. (Lorge)

Reklama

Reklama