Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento film poodkrývá tajemství roztroušená po New York City, od střešních bytů na Páté avenue až po temná zákoutí Queens. Podezřelé motivy a očekávání jsou postaveny na hlavu, když nic není takové, jak se na první pohled zdá. (Apple TV+)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (77)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

solidní skoro heistovka o třech podvodníčcích, která se postupem času různě zamotává, rozmotává a pak zase zamotává, aby nakonec ve svém závěru úplně nepřekvapila. Nemůžu říct, že bych se úplně nebavil, ale na to abych dal Sharper čtyři hvězdy mě tam některé postavy dost iritovaly a v určitých pasážích to bylo celkem zdlouhavé a nedokázalo mě naplno vtáhnout. Plusem je rozhodně to, že Sharper není hloupý a v tom podstatném dává smysl a je i celkem uvěřitelný...70% ()

rowdys 

všechny recenze uživatele

Vždy sa teším, že midbudget ešte úplne neumrel a je to aj vďaka Applu, ktorý má od roku 2018 kontrakt s arthousovým A24, v rámci ktorého sa zrodil aj Sharper. Jeho príbeh začína pozvoľna priam romantickou idylkou, ale plynule anachronicky prerastá do Grooming: The Movie, kde si každý podvodník trpezlivo pestuje svoju obeť. Natočené to je s precíznosťou Davida Mameta a mal som v úmysle pôvodne spomenúť aj to, že sa s tým tvorcovia zvládli vyhrať aj bez lákadla v podobe full-mesh premetov, kde stihne ísť úplne každý po každom. Záver to ale taktrochu poprel, hoci scenár v podstate ani nemal kam inam vyústiť. Veľmi príjemný a dobre obsadený počin (Julianne Moore je aj v šesťdesiatke sexy redheadka) a áno, A24 má ešte stále dobrý nos na indie kúsky. ()

Reklama

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Drama o pár šmejdech, co obírají hejly. Dobrá kamera a i kostra příběhu byla dobrá. Asi tak polovina záběrů je však bohužel zbytečná a druhá polovina jde tempem, které je tak 5-10x pomalejší než tempo normální. Táhlo se to šnečím tempem, protahovalo, nudilo, z kraje brutálně, uprostřed pořád dost a na konci vlastně taky. Furt jsem jen poskakoval dopředu v naději, že se konečně někam posuneme... A taky si myslím, že babičky by měly hrát babičky a nesnažit se ze sebě dělat někoho o generaci či více mladšího. (26%) ()

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Za mňa ďalšia niečím výnimočná mainstream kokotina z holyúdu, aj ked s pekným obrazom. Ale sledovať, ako v každom druhom filme pomaly sa snaží parta belochov vyjebať alebo dojebať partu černochov ma už ozaj unavuje. Keby to aspoň nebolo od polovice filmu tak predvídateľné s klasickým happyendom. Dve hviezdy za Julianne Moore a pekný obrazový filter. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Omylom som si myslel, že ide o drámu s niekoľkými postavami, ktorých osudy sa na konci filmu pretnú navzájom. Takéto drámy ja mám veľmi rád. No tu sa mi dostal do ruky film o ojebávakoch a tie sú typické svojimi zvratmi, ktoré ani nie sú vlastne zvratmi, ale akýsimi hračkami v rukách scenáristov, ktorí si ich tam nahádžu toľko, koľko sa im hodí a koľko im ich um dovolí, a teda treba s nimi i počítať. Takže záver ma osobne vôbec nijako neprekvapil. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Film sa natáčal v New Yorku (New York, USA), v mestskej štvrti Long Island City, od 13. septembra 2021. (Arsenal83)
  • Speváčkou na párty scéne je držiteľka ceny Grammy Samara Joy. (Arsenal83)

Reklama

Reklama