Reklama

Reklama

Haunt

Trailer

Obsahy(1)

Evan (Harrison Gilbertson) je introvertný teenager, ktorý sa spoločne so svojimi rodičmi presťahuje do nového domu s temnou minulosťou. Spozná sa s krásnou susedkou Samanthou (Liana Liberato) a začne to medzi nimi iskriť. Spoločne začnú objavovať záhady nového domu a nevedomky sa dostanú do veľkého nebezpečenstva. (kubqo)

Videa (2)

Trailer

Recenze (51)

misterz 

všechny recenze uživatele

Presťahovať sa do domu s temnou minulosťou je fakt super nápad :). Ale teraz vážne. Podobných ducharín je celá kopa. Máme tu strašidelný dom s tajomstvom a zlého ducha, čo prenasleduje nájomcov. K tomu trocha romantiky, neveriacich rodičov a predvídateľný záver. Šedivé a nezaujímavé, samotný bubák sa mi však celkom páčil, plus 2-3 ľakačky boli fajn. Tak akurát na slabučký priemer. 50/100 ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Těžko budeme hledat originální prvky v moderním duchařském hororu. Tenhle kus je však smutnou ukázkou marné snahy poslepovat ta nejprovařenější klišé a sjednotit je v důstojný celek. Někomu se to povede s přehledem (třeba Flanaganovi se svou novinkou Oculus), Carter tenhle případ bohužel není. Takže ačkoliv tu máme tajemnou minulost domu, podezřelou ženu, která ví víc, než je zdrávo, holčičku, povídající si s panenkou, skupinu vlezlých duchů a černé kontaktní čočky při posednutí zlým démonem, výsledek působí křečovitě. A i když se konečně objevil digitální (ale povedený) bubák, můj zájem dále stagnoval. Při závěrečném titulku s rudě blikajícím názvem filmu a výraznou smyčcovou hudbou se navíc automaticky vybaví Wan - jasný odkaz na Insidious. ()

Reklama

TomX2 

všechny recenze uživatele

Nejakým zázrakom som to dopozeral, každopádne aj tak je Haunt veľmi zlý film, pri ktorom vás udržiavajú len ako tak znesiteľní herci a celkom obstojná technická stránka. Atmosféra tu nie je žiadna, jump scare v žiadnom prípade nefunguje a záverečné rozuzlenie je blbé. 3/4 sa nič nedeje, vo finále je neúspešná snaha vydesiť, no vo výsledku to je len ďalší nezáživný horor o nejakom nudnom dome. Prinajlepšom tomu dám 1*. ()

juta 

všechny recenze uživatele

EVP komunikace s mrtvými byla rozhodně dobrá volba. Bylo znát, že Mac Carter jako režisér toho nemá hodně za sebou, ale cením jeho snahy udělat alespoň z části slušnej duchařskej horor. Sice lidé/duchové chodící v záběru z jedné strany na druhou nikoho nemůžou vyděsit, ale dalo se tu tak 2x leknout a atmosféra byla vytvořena také velmi dobře. Ústřední dvojice je také tahounem a tajemství prokletého domu stojí za to, i když převratné také není, prostě je to povedený horor, který vyčnívá z řad průměrných. Jen tak dál Cartere. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Tak po Haunted ďalšie sklamanie. Ducháriny, strašidelné baráky .. moje obľúbené hororové témy, opäť som sa tešil a opäť márne. Haunted bola blbosť, ale aspoň nenudila. Haunt pre zmenu nudí a nezaujímavý a tuctový námet to tiež nevytrhne. Okrem toho, hlas rozprávačky a pocit ktorý by chcel vyvolávať, mi nejak nápadne pripomínal Rosalind Leigh. V podstate strata času (zvlášť ak máte ducháriny radi) ()

Galerie (20)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Salt Lake City v Utahu. (rafix)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno