Reklama

Reklama

Epizody(8)

Mladá žena z malého appalačském městečka uniká z každodenní rutiny hraním nejmodernějších videoher. Je tak dobrou hráčkou, že dostala nový herní systém k otestování... ale zde na ni čeká překvapení. Simulace dává průchod jejím touhám po poslání, romanci a luxusu v něčem, co se zdá být jen hrou... ale co zároveň ji i její rodinu vystavuje reálnému nebezpečí. (Prime Video)

(více)

Videa (1)

Trailer 3

Recenze (65)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Gibsonovu depresivní a ponurou atmosféru se podařilo přenést perfektně a takhle pěkný koncept ukazující cesty časem v novém a osvěžujícím kabátku si nechám líbit. Precizní Westworldovský vizuál a obecně produkce Nolana nezapřou. Obsazení podpůrných postav je často vyloženě mňamózní. Moretz výborná v poloze holčiny z moderní vesnice, co umí hrát hry, i jako zabijačka je pořád velmi slušná. Scény s bráchou Reynorem mají výbornou chemii. Padají Gibsonovské hlášky. Konec trochu skřípe, ale po menším zamyšlení dává smysl pokud... a to ukáže druhá řada jsem si to domyslel správně. Takže ano, těším se na pokračování. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Seriál, ktorý prichádza s výborne vymyslenými vecami, ale aj strašnými komplikáciami a veľa postavami, ktoré sa majú skrútiť v jednom klbku, avšak po finále prichádza poznanie, že toho bolo nadmieru veľa. Materiálu na možno plnú prdel sérii a nakoniec nič z toho - uzavretá alebo skôr polouzavretá záležitosť. Mne je to jedno, nie je to celkom môj žáner, ale keď sledujem seriál, očakávam vysoký nárast pútavosti a nie samé dialógy obohatené zbytočnými karate výstupmi a hlavne nie veľa otvorených liniek, ktoré ostanú zabudnuté. ()

Reklama

xLIGHTx 

všechny recenze uživatele

Poctivé a sofistikovanejšie sci-fi, s akciou aj s drastickejšími scénami, s fešnou Ch. G. Moretz a som teda dosť príjemne prekvapený týmto výtvorom Amazonu (okrem iných mien tu figurujú v rámci výkonných producentov Lisa Joy a Jonathan Nolan - známi aj vďaka seriálu Westworld). Každý tam môže cítiť vplyv niečoho iného. Trebárs mne tiež napadol Ready Player One miestami skombinovaný s Nerve (a možno aj kvapôčky z eXistenZ, zo Surrogates a asi aj z Loopera). Štyri epizódy má v režisérskych rukách (aj produkciu)  tvorca pôvodnej Kocky Vincenzo Natali. Chyby sa dajú nájsť, niekedy akoby tvorcovia chceli toho povedať priveľa a pôsobí to tým pádom sem tam mierne komplikovane, možno občas, čo sa týka niektorých vecí, tak aj neprehľadne, ale ako celok je to kvalitné a pútavé. Fanúšikovia sci-fi pravdepodobne nebudú sklamaní. Za štyri štepy, ehm, teda silné štyri hviezdy. ()

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vše začíná v roce 2032. Je to dost nesoudržné s dlouhým budováním seriálobvého světa. Děj se odehrává v budoucnosti a má témata problémů dneška ztrátu soukromí, identita, osobní zodpovědnost apod. Nevíme, jestli se z postavy nevyklube robot. Hlavní postavou je blondánka žijící s bratrem a mariňákem na venkově v Americe blondýnka. Maká od nevidím po nevidím, aby měla na léky pro smrtelně nemocnou matku. Za peníze zaskakuje za bohaté hráče hraní videoher a vylepšuje jim skóre. Je vyslána na mise, kde zažije souboje, svádění, únos. Příkazy jsou ji udělovány v její hlavě. Domnívám se, že se jedná o věrnou simulaci skutečnosti, při níž zažívá skutečnou bolest. Její mysl se ocitá v budoucnosti, v jiné zemi a cizím těle. Tam je zatažena do spiknutí přes kontinenty a časové dimenze. Vadou je rozkošatělost podzápletek, nepřilnul jsem k postavám. Ploše působí i vztah k bratrovi a umírající matce hlavní hrdinky. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvoli zaverecnej slabej epizode idem nakoniec o hviezdu nizsie. Vcelku sa vsak jedna o kvalitne a pomerne inovativne sci-fi s velmi slusnymi hereckymi vykonmi, za mna jednoznacne boduje inteligentna "zaporacka", ktoru hra T'Nia Miller. Serial vsak odporucam, avsak po zaverecnej epizode budete zrejme s prekvapenim cakat dalsiu scenu, ktora nepride, kym nenatocia dalsiu seriu. Nezabudnite na potitulkovu scenu, tiez tak trochu "divnu". 68% ()

Galerie (132)

Zajímavosti (5)

  • Vo februári 2023 Amazon oznámil pokračovanie seriálu v druhej sezóne. 18. augusta 2023 však bola druhá sezóna definitívne zrušená z dôvodu štrajku hercov a scenáristov v Hollywoode. (Arsenal83)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (DJMaroko)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama