Reklama

Reklama

Dálkový řidič Beddoe (Clint Eastwood) platí za vynikajícího boxera a také již z mnoha zápasů vyšel jako vítěz. Tehdy je mu nabídnut skutečně životní zápas: má se utkat s nejbrutálnějším bijcem východního pobřeží. Beddoe by tuto nabídku přijal, avšak bezhlavě se zamiloval do country zpěvačky Lynn (Sondra Locke), která koná vše, aby Beddoa od tohoto zápasu odradila. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Pravý blinkr, Clyde! Trucker Philo Beddoe, jeho brácha Orville a pivař Clyde, se po úspěchu prvního dílu opět vrací na scénu. Prakticky totožná komedie, jako o dva roky starší film Nikdy neprohrát, co se zábavy a ujetosti týče. Jen s tím rozdílem, že se tady některá schémata opakují a tak už snímek není úplně originální. Přesto velká zábava a o to tady jde. Každý herec drsných rolí by si měl někdy oddychnout a natočit takový film. Já jsem pro. Philo, ten chlap zmlátil všechny u pěchoty. - Já nejsem Mariňák. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No vicemene vse pri starym jako v prvnim dile. Vraci se naprosta vetsina postav a to vcetne bandy vymletejch motorkaru, ktery jsou tentokrat jeste o chlup vymletejsi. Clint sice zacina mit lehce povadly svaly, ale porad rube lidi na potkani a je ve forme. Clydea sice hraje jina opice, ale nemene vostra, takze Clyde opet chlasta a fuckuje a tentokrat i posira policajtsky auta. Jedina slabina je v pribehu, zatimco prvni pulka svizne odsejpa a je to misty sranda, druha pulka uz se toci jen okolo pripravovanyho zapasu a tak trochu uz to pusobi natahovane. Navic zaverecnej zapas, ac slusnej, nebot Clint dostane solidniho protivnika, proste je takovej divne vymyslenej. Ale bavilo me to, takze stejne jako v pripade prvniho dilu, na kterej tenhle primo navazuje, dam 4*. ()

Reklama

5150 

všechny recenze uživatele

Výborná odpočinková záležitost s tradičně skvělým a patřičně drsným Clintem Eastwoodem. Herecké obsazení je fajn, stejně jako písničkový doprovod v rytmu country, ale hlavně to má příběh s množstvím vtipných (orangutan Clyde) i napínavých momentů. Mimochodem orangutan, který hraje ve filmu Clydea, zemřel dva týdny po dokončení filmu na mozkové krvácení. ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Druhý díl v podstatě nepřináší nic nového a v některých částech jen kopíruje jedničku (motorkářská banda). Oproti jí je tu však poutavěji odvyprávěný děj a víc srandy. Plusem také je, že obsazení hlavních rolí se nezměnilo a herci jsou stejně sympatičtí jako minule (Sondra Locke dokonce daleko víc). 75% ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem neměl nic proti filmům s živočichem v jedné z hlavních rolí. Bohužel v tomto pokračování pohodové jednohubky "Nikdy neprohrát" scénárista, režisér i Eastwood ztratili soudnost a natočili zbytečný recyklát, který ve většině případů méně vtipnou (až trapnou) formou opakuje již viděné scény. Motorkáři jsou silně vyčpělí a naprosto zbyteční, mafiáni k uzoufání trapní a hlavní boxerský sok zoufale nevyužitý. Není to vtipné a bohužel ani napínavé a hlavně příšerně natahované. A více znuděného Eastwooda jsem ještě neviděl a to si jednotku dle mého názoru užíval. Scény s geronty vyložený epic fail. 50% ()

Galerie (46)

Zajímavosti (10)

  • Postava Phila Beddoa je jednou ze tří Eastwoodových rolí, kterou si zahrál ve více pokračováních. Druhou je Harry Callahan (série Drsný Harry) a třetí pak Muž beze jména z westernů Sergia Leoneho. (ClintEastwood)
  • Clint Eastwood svěřil pozici režiséra Buddy van Hornovi, který řídil i kaskadérská čísla a stal se zde Eastwoodovým dublérem. Eastwood a van Horn spolu často spolupracovali, avšak tento snímek byl van Hornovým debutem na pozici režiséra. (ClintEastwood)
  • Natáčení probíhalo v Kalifornii, New Yorku a Wayomingu. (reich)

Reklama

Reklama