Reklama

Reklama

VOD (1)

Ona, její láska, jeho opičák... Philo Beddoe (Clint Eastwood) je bezstarostný řidič kamionu a ranař, který bydlí u své milované – a neméně svérázné – maminky (Ruth Gordonová). Se svým huňatým kamarádem, orangutanem Clydem, kterého vyhrál v sázce, se Philo toulá po zapadákově, dopřává si studené pivo, country odrhovačky a příležitostné rvačky. Jednoho dne jej okouzlí country zpěvačka Lynn (Sondra Lockeová), která mu dá vzápětí košem, když zjistí, že ve vztahu dupe příliš na plyn. Do cesty za svou milou se však Philovi připlete motorkářský gang Černých vdov, stejně jako pořádková policie. Vydobyde kamioňák zpět svou lásku? A udělá Philova máti řidičák? (Česká televize)

(více)

Recenze (75)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Co to je za úděsnou nadhodnocenou vidláckou shitku? Dallas 2? Film se táhne jak smrad z bot, nic se tam neděje, stopáž dlouhá jak kretén,kecy ňáký starý báby, Eastwood venči vopici pak ještě boxuje a balí pizdu...fakt zábava. Už dvojka byla utrpení s timhle se srát nebudu a napařim tomu co tomu patří. Strašná bída, která nenese žádnej žánr. ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Tak přesně takovému filmu já říkám oddychovka, když si nasypete brambůrky, sklenici ochladíte pivem a chcete fakt vypnout. Prostě vkusná zábava a nic jiného. Žádné hluboké poselství, žádné rozumování. Spousta dobře mířených ran přímo do nosu, pohodová country atmosféra, pár zmlácených natvrdlých motorkářů bez motorek, opičák Clyde, Clint Eastwood a Geoffrey Lewis. Já mám tuhle sympatickou partu moc rád! P.S. Závěr filmu nám nabídne pohled, na který nejsou fanoušci Clinta Eastwooda vůbec zvyklí, totiž - uvidí svého hrdinu poraženého a na kolenou. ()

Reklama

starbrejkr 

všechny recenze uživatele

Dost jsem se toho žánru komedie u Clinta bál, ale nakonec to nedopadlo vůbec tragicky. Přestože Sondra Locke už se mi trochu zajídá, tak tady to vyvažoval skvělý Geoffrey Lewis. Film má dost skvělých chvilek, hlavně když je na scéně Clyde, to je nejllepší opice v dějinách filmu:-)) Bohužel se taky najde dost nudnějších chvil a scénář je tak jednoduchoučký, že víc než tři to být nemůže ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

A já si myslel, že Nikdy neprohrát a Vždycky zvítězit je jeden a ten samej film se dvěma různými názvy, kterej jsem viděl kdysi a který mě strašně bavil. Už v půlce filmu mi bylo divné, že i když tam jsou stejné postavy, včetně výborného opičáka Clydea, děj mi pořád nic neříká. A jaké bylo milé zjištění, že jsou to dva filmy a tenhle je první z nich. Nikdy neprohrát je dost pohodová komedie, s dobrým humorem (který však ke konci už trochu pokulhává), skvělým Clydem, Clintem a Sondrou. ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Clint "Bud Spencer" Eastwood a jeho parťák "Terrence Hill" Clyde. Italská komedie made in USA, a i když místo chytlavých melodií od "Oliver Onions" tu máme country music, motorkáři, či policisté padají jako hrušky pod údery Clintových pěstí naprosto stejně jako pod těmi Spencerovými a Hillovými (jinak v závěru se dočkáme tohoto camea). A vůbec je osvěžující vidět film, kde osamělý muž toužící po ženě neroní slzy, nemodlí se k bohu ani nepíše básně, ale vezme opici a jde do pornokina. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (14)

  • Tutilní skladba je z repertoáru Eddie Rabbitta. (Terva)

Reklama

Reklama