Reklama

Reklama

VOD (1)

Ona, její láska, jeho opičák... Philo Beddoe (Clint Eastwood) je bezstarostný řidič kamionu a ranař, který bydlí u své milované – a neméně svérázné – maminky (Ruth Gordonová). Se svým huňatým kamarádem, orangutanem Clydem, kterého vyhrál v sázce, se Philo toulá po zapadákově, dopřává si studené pivo, country odrhovačky a příležitostné rvačky. Jednoho dne jej okouzlí country zpěvačka Lynn (Sondra Lockeová), která mu dá vzápětí košem, když zjistí, že ve vztahu dupe příliš na plyn. Do cesty za svou milou se však Philovi připlete motorkářský gang Černých vdov, stejně jako pořádková policie. Vydobyde kamioňák zpět svou lásku? A udělá Philova máti řidičák? (Česká televize)

(více)

Recenze (75)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Co to je za úděsnou nadhodnocenou vidláckou shitku? Dallas 2? Film se táhne jak smrad z bot, nic se tam neděje, stopáž dlouhá jak kretén,kecy ňáký starý báby, Eastwood venči vopici pak ještě boxuje a balí pizdu...fakt zábava. Už dvojka byla utrpení s timhle se srát nebudu a napařim tomu co tomu patří. Strašná bída, která nenese žádnej žánr. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

A já si myslel, že Nikdy neprohrát a Vždycky zvítězit je jeden a ten samej film se dvěma různými názvy, kterej jsem viděl kdysi a který mě strašně bavil. Už v půlce filmu mi bylo divné, že i když tam jsou stejné postavy, včetně výborného opičáka Clydea, děj mi pořád nic neříká. A jaké bylo milé zjištění, že jsou to dva filmy a tenhle je první z nich. Nikdy neprohrát je dost pohodová komedie, s dobrým humorem (který však ke konci už trochu pokulhává), skvělým Clydem, Clintem a Sondrou. ()

Reklama

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Vyborna, doporucitelna, klasicka sedmdesatkova komedie, pro pozorneho divaka navic zajimava v mnoha ohledech... Napr vztah Eastwood-Locke (temer symbolicky vzhledem k aspektum jejich skutecneho vztahu...), orangutan Clyde, mlada "Ellen Griswoldova" Beverly D'Angelo s dokonalou hlaskou "Nechcete melouny?...", slavna Ruth Gordon v roli mamy touzici po ridicaku (a kterou muzete znat nejen z vytecneho filmu Harold&Maude), atd. atd. 4+ ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Další důkaz faktu, že Clint komedie prostě neumí.Sázka na přiblblý scénář, bitky bez nápadu, laciné vtípky, nic neříkající záběry, pupkatý moto gang, jejichž největší výkon je padat do kaluže a naprosto šíleně hluché momenty, kterých je až přespříliš. Jedině, co tak tohle filmové neštěstí zachraňuje před odpadním hodnocení, je opičák Clyde a sympaťanda D´Angelo, pro kterou mám od dob Bláznivých dovolených s Chevy Chasem slabost..veliké Eastwoodovské zklamání! ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Asi mam značně odlišnej smysl pro humor od ostatních uživatelů, ale já jsem se u tohoto filmu moc nezasmál. Gang motorkářů pak působil vyloženě trapně. Taky jsem moc nepochopil, proč největšího bitkaře Tanka Murdocka hrál nějakej 60-letej obézní strejc, kterej při tý finální bitce vypadal, že si spíš ublíží sám. Jinak orangutan Clyde podal možná nejlepší hereckej výkon ze všech zúčastněných. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (14)

  • Před začátkem natáčení musel Eastwood absolvovat náročný boxerský výcvik. Využil pomoci herce a výborného boxerského trenéra Ala Silvaniho, který si ve filmu zahrál manažera boxera Murdocka, se kterým se Clint Eastwood v závěru filmu utká. (ClintEastwood)
  • Několik scén bylo natočeno v Albuquerque, Santa Fe nebo Taosu ( vše v Novém Mexiku ). (Terva)

Reklama

Reklama