Reklama

Reklama

Dálkový řidič Beddoe (Clint Eastwood) platí za vynikajícího boxera a také již z mnoha zápasů vyšel jako vítěz. Tehdy je mu nabídnut skutečně životní zápas: má se utkat s nejbrutálnějším bijcem východního pobřeží. Beddoe by tuto nabídku přijal, avšak bezhlavě se zamiloval do country zpěvačky Lynn (Sondra Locke), která koná vše, aby Beddoa od tohoto zápasu odradila. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

Shit 

všechny recenze uživatele

Vtipnější a svižnější je tohle pokračování oproti Nikdy neprohrát, dokonce mi přišlo, že i Clint Eastwood j v daleko lepší kondici a dokonce vypadal i mladší, ale problémem filmu je trošku slabší scénář a hlavně naprosto stupidně vyřešenej závěrečnej souboj, kterej jinak celkem dobrej film totálně zazdil. Nicméně Clyde je děsně krutej ()

Stanmi 

všechny recenze uživatele

Clint Eastwood se vrací v roli Philo Beddoea, společně se svým par´tákem orangutanem Clydem, aby zase rozdával přesné direkty. Clint mi připadal ve vrcholné fyzické formě a k jeho herectví není co dodávat. ten svou práci nikdy neodflákne, stejně jako jeho orangutaní společník, který ve filmu také předvádí solidní herectví. Co ovšem není dvakrát povedené je scénář, který mi přišel slabší než by si zasluhoval, ale pár světlejších momentů se najde, např. scéna v motelu je velmi povedená. Vzhledem k tomu, že se jedná o vcelku jednoduchý příběh přijde mi skoro dvouhodinová stopáž značně přemrštěná, díky tomu tam máme několik zbytečných scén a hluchých míst. Stejně tak filmu chybí výraznější záporák. Na druhou stranu bitky nejsou špatné, ale nijak převratné. Celkové je to lehký nadprůměr, ale i tak se u toho člověk pobaví. ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

První film jak pro scénáristu tak pro režiséra a paradoxně se ani jeden nepodílel na prvním dílu, které více vydělal a přesto se mě osobně líbil víc tento. Film obsahuje ještě více vtipů a děj je o něco komplexnější. Parta motorkářů je víc podivnější a blbější, větší prostor dostávají ale i policisté nebo  Beddoeova matka. ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem neměl nic proti filmům s živočichem v jedné z hlavních rolí. Bohužel v tomto pokračování pohodové jednohubky "Nikdy neprohrát" scénárista, režisér i Eastwood ztratili soudnost a natočili zbytečný recyklát, který ve většině případů méně vtipnou (až trapnou) formou opakuje již viděné scény. Motorkáři jsou silně vyčpělí a naprosto zbyteční, mafiáni k uzoufání trapní a hlavní boxerský sok zoufale nevyužitý. Není to vtipné a bohužel ani napínavé a hlavně příšerně natahované. A více znuděného Eastwooda jsem ještě neviděl a to si jednotku dle mého názoru užíval. Scény s geronty vyložený epic fail. 50% ()

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

Pokracovani filmu "Nikdy neprohrát", na muj vkus trochu horsi, nebot komicke situace byli stejne jako v jednicce, a navic mi to prislo vice stupidni. Herecka skvadra bezezmeny, coz chvalim, Eastwood hral jako vzdy, roli malomluvneho tvrdaka, ktery sice pro slovo chodi daleko, ale pro ranu se jen naprahne a uz rozdava. Opicka Clyde byla snad jedine nemenna kvalita, na kterou sem se rad koukal - filmari si zapamatovali heslo "Nedavat zvire do zaberu moc casto" a Clyve se tak stal v celku slusnym komickym prvkem. No o dalsich hercich pomlcim, protoze jejich vykon nebyl zas tak pochvalny. Film to nebyl zas tak spatny, srandy i Clinta si tam uzijeme, tak co. 50% "Clyde! ukaž pravou!" ()

Galerie (46)

Zajímavosti (10)

  • Některé komentáře filmu vyčítaly příliš banální zápletku a minimum dějových zvratů. Eastwood se však u prvního dílu náramně bavil a chtěl si svoji postavu Phila zopakovat. (ClintEastwood)
  • Postava Phila Beddoa je jednou ze tří Eastwoodových rolí, kterou si zahrál ve více pokračováních. Druhou je Harry Callahan (série Drsný Harry) a třetí pak Muž beze jména z westernů Sergia Leoneho. (ClintEastwood)
  • Scénář k filmu napsal Stanford Sherman ve spolupráci s Joe Kronsbergem, autorem scénáře k prvnímu dílu. (ClintEastwood)

Reklama

Reklama