Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Berlín prožívá zlatou éru a místní muž, kterého zajímají jenom sex a prachy, právě plánuje ukrást šperky za 44 milionů. (Netflix)

Videa (1)

Promo

Recenze (106)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

potom co tvůrci zkazili třetí a čtvrtou řadu Papírového domu jsem od Berlína neměl prakticky žádná očekávání a dobře sem udělal. Místo oddechové heistovky jsem totiž dostal uslzenou telenovelu, ve které se všechny postavy chovají jako idioti a samotná loupež je tu vlastně jen okrajová záležitost, která se prostě stane. Je sice hezké že se sem povedlo natáhnout známé figury, ale ty nakonec jen umocňuji jak moc to celé nedává smysl. Napětí tu prakticky neexistuje i když hudba říká opak a v úplném závěru sem fandil spíš policii. Od ještě většího průseru to tak zachraňuje jen Berlinovo charisma, které velmi často úspěšně zakrývá to že i on se chová jako úplný retard. Příště už raději takhle ne...40% ()

zerk0 

všechny recenze uživatele

Infantilná, naivná a lacná španielska telenovela s náznakom krimi thrilleru. Keďže to je spin-off Papierového domu, malo to byť ale presne naopak, resp. to sme aspoň očakávali. Neskutočná nuda, rozťahaná na 8 epizód, kde by reálne stačila polovica. Kam zmizli dokonalé akčné heisty plné zvratov, kde sú nápadité triky a prečo to celé nedáva žiadnu logiku? Vysoké hodnotenia fakt nechápem. Nuž, čo už.....veľmi slabých 15% ()

Reklama

necisty 

všechny recenze uživatele

Na svého mladšího brášku to samozřejmě nemá, ale je příjemné se znovu vrátit do známého a skvělého prostředí španělských promyšlených loupeží. V druhé třetině bohužel přestáváte věřit tomu, jak se ze všeho dostanou, ale to si naštěstí spraví příjemným závěrem a musím uznat, že mi vyhovovalo, že to tentokrát bylo víc zábavné a romantické, než dříve ponuré. Uvidíme co pokračování. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Seriál skutočne rozbombardovaný ako Berlín v štyridsiatompiatom. Alebo ako sa dá dostať od Dannyho parťákov k Jednoducho Márii. Je to ako keby prídete na koncert Offspringu, no prvých dvoch vypaľovačkách ich vystrieda Enrique Iglesias a ten neprestáva plakať. Najprv boli sex, láska a vzťahy len akože bokovkou, ale ukáže sa, že oni sú vlastne hlavnou témou seriálu. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

To se opravdu museli všichni zamilovat do dalšího ve skupině? To je jak škola v přírodě dvou tříd, kde jsou jen holky a kluci... Jakmile se zhasne, je průser... Loupež je naprosto odfláknutá a ve třetím dílu už ji prakticky přestanou řešit a je jen jako pozadí. A pak začnou vymýšlet kraviny. Každý se chová jako naprostý pako, kradou auta, vylívají si city, roztomilé je to. Ale trochu dlouhé a nudné. Vedlejší postavy jsou prostě nezajímavé vedlejší postavy. Berlín se chová jako idiot. Jednou a dost. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Séria bola natočená na širšiu obrazovku s pomerom strán 2:1, aby postavám bolo poskytnuté „viac scénického zážitku z ich okolia“. (Arsenal83)
  • Když Bruce (Joel Sánchez) chce, aby policisté v autě pustili rádio, hraje v něm píseň „Megamix“ od N-Trance. (Zix.)

Reklama

Reklama