Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve westernové komedii z amerického pohraničí září Dean Martin jako skvělý pistolník a sukničkář v jedné osobě. Jižanská kráska Phoebe (Rosemary Forsyth) je zasnoubená z temperamentním Donem Andreou (Alain Delon). Jejich svatební obřad ale nečekaně přeruší vpád Phoebina bývalého nápadníka, kterého Andrea nešťastnou náhodou zabije. Ženich se rozhodne uprchnout před zákonem do Texasu a počkat tam na svoji milou. Na hranicích se přidá k Samovi Hollisovi (Martin) a jeho indiánskému průvodci (Joey Bishop). Společně pak mají za úkol dopravit zásilku zbraní přes nebezpečné komančské území. Cestu této nesourodé trojice provázejí šarvátky s Indiány a osadníky, a v podstatě s kýmkoliv, kdo jim zkříží cestu. Účty si ale vyřizují i sami mezi sebou. Film je smrští gagů, vtipných hlášek a groteskního humoru. A když pak dorazí Phoebe a pozná Sama a Don Andrea podlehne půvabům zachráněné indiánské dívky, stane se Texas svědkem bezkonkurenčně nejpotrhlejšího souboje opačných pohlaví. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

Mariin 

všechny recenze uživatele

Americká westernová komedie, která se v něčem podobá těm italským, např. s T. Hillem. Milovníci dobrodružných příběhů by asi byli zklamáni, tohle je opravdu blbost, jejímž cílem není nic víc, než rozesmát. Já si na tento komediální žánr z Divokého západu moc nepotrpím (pokud to není vysloveně parodie jako např. Limonádový Joe), slabší čtyřka. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Priznám sa, že zo začiatku som bol trocha sklamaný a mierne rozčarovaný. Chcel som si totiž pozrieť nejaký starší seriózny western, ale namiesto toho sa mi začal pred očami rozvíjať akýsi bláznivý príbeh z divokého západu. Zabudol som teda na drsný western a naladil sa na komediálnu nôtu, v ktorej sa tento snímok nesie. Komické situácie, vtipné hlášky, odľahčená zábava. Plus charizmatický Dean Martin a mladý sympatický Alain Delon v hlavných úlohách. Nakonec som sa pri tom celkom dobre pobavil. *** ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Vůbec jsem netušila, do čeho jdu a v podstatě neměla žádná očekávání, o to větší bylo moje překvapení.. Jedná se o velice zdařilou parodii na všemožná westernová klišé, z nichž si tvůrci nepokrytě utahují.. Bavila jsem se skvěle, Alain Delon mladý a krásný, Dean Martin ohromný sympaťák a Rosemary Forsythová jim báječně sekundovala, u mě spokojenost.. ()

kyLuke 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná komedie s průměrným scénářem, ale skvělými hereckými výkony a stylovou režií. Samozřejmě můžeme filmu vyčítat to, že má scénář jako každý ostatní, a nesnaží se být nějak originální, ale na druhou stranu jsem měl po filmu velmi pozitivní náladu, a nemám tedy důvod hodnotit jinak. Čistých 80%, nic víc a nic míň... ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Skvělá komedie se spoustou hlášek, hlavně tedy Krankových. Je zde i vizuální humor, takže je to opravdová zábava se vším všudy. Pan Delon je skvělý a postava Kranka neustále oživuje děj, když se na chvíli zklidní. Záporů moc snímek nemá, mimo občasné hluchoty způsobené jako vždy přítomností žen. Takže doporučuji ke zhlédnutí. 70 % ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama