Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příležitostný obchodník s drogami Simon si chce vyjet se svými kamarády do Las Vegas. Podplatí proto kolegyni Ronu, aby za něj vzala službu v supermarketu. To ale neví, že se u její pokladny objeví Adam a Zack, kteří nutně potřebují nějaké „zboží”. Rona potřebuje nějaké peníze, a tak se rozhodne sehnat drogy sama a vydělat tak pár nezdaněných „babek”. Netuší ale, že podivní „zákazníci” byli ke spolupráci donuceni policií. Horké chvilky čekají i na Simona, který nejenže v casinu prohraje hromadu peněz, ale podpálí hotel, ukradne sportovní bourák a nakonec postřelí majitele striptýzového baru. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

Stocki 

všechny recenze uživatele

Nejsem si úplně jistý zařazením tohoto snímku do patričných kategorií ale na komedii mi to přišlo poměrně velmi slabé. Pár okamžiků, kdy se člověk pousmál se našlo, ale čekal jsem asi trochu více. Thriller? Ani náhodou a už tuplem ne nějaký zdrcující. Sám o sobě je snímek celkem slušný, ale není to zrovna případ toho, že by jste se na to chtěli dívat opakovaně. Možná škoda, že nedostal více prostoru Timothy Olyphant... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pulp Fiction pro školáky do 12ti let. Klasika s několika příběhy, které se jednom okamžiku protnou, ale nutno si přiznat, že v tomto případě si se scénářem nikdo hlavu nelámal. Ale na druhou stranu je tu výborné herecké obsazení, přičemž největší dojem na mě udělala Sarah Polley a hlavně nepolevující tempo, které z Go dělá víc než snesitelný zážitek. 70% ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Hovorí sa o tomto filme ako o teenage Tarantinovke a celkom to sedí. Nielen kvôli hlavným postavám ale aj celkové vyznenie všetkých troch príbehov je také krotké a vlastne aj šťastné. Najviac ma baví asi prvý príbeh, ktorý obsahuje nezabudnuteľné scény s jednou sfetovanou postavou. Tie jeho predstavy sú fakt zábavné. Naviac som mal vždy rád Sarah Polley a je mi ľúto, že sa z filmov vytratila. Plus roztomilá Katie vždy poteší. Druhý príbeh je asi najbláznivejší, ale chýba mi ta postava ktorej by som fakt fandil. No a tretí príbeh o jednom gay páriku, ktorý sa snaží zbaviť opraty od polície, je najviac WTF. Hlavne manželská dvojka Fichtner - Krakowski je divná a fascinujúca zároveň. Celkovo má film videoklipový drajv podporený skvelou hudbou. Zlaté deväťdesiatky a aj po rokoch skvelá zábava. Liman odvtedy natočil jediný lepší film a to prvého Bournea. 8/10. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Při porovnání věhlasu a kvality mě nenapadá příliš mnoho filmů, o kterých se moc nemluví, ale zároveň mají skvělé tempo, našlapaný soundtrack a správně ujetý dějový pletenec jako právě Go. Ve výčtu bláznivých postav samozřejmě vyčnívá zvíře Olyphant a kráska Katie Holmes byla lehce zastíněná od Sarah Polley. ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

3 příběhy, jeden celek. Lehká podobnost s Pulp Fuction čistě náhodná? Člověk si chce přivydělat při prodeji drog, přeskočí jednoho člověka a jak to dopadne. Pro mě ale bylo hlavní, že mě to bavilo. I muzika byla skvělá. A taky tam hraje ještě mladá Katie Holmes. Jó, to byla ještě krásná a nezblbnutá tim scientologickym pablbem... ()

Galerie (50)

Zajímavosti (13)

  • Název filmu Go je též v angličtině jiný výraz pro speed (methamfetamin). (Ai.ma)
  • Celosvětová premiéra proběhla 20. února 1999 na Mezinárodním filmovém festivalu v Miami. (BMW12)

Související novinky

Creepshow znovu

Creepshow znovu

31.10.2005

V roce 1982 spojil své síly kultovní hororový režisér George A. Romero se spisovatelem a scénáristou Stephenem Kingem a dali dohromady film Creepshow. Soubor pěti hororově komediálních povídek se… (více)

Reklama

Reklama