Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příležitostný obchodník s drogami Simon si chce vyjet se svými kamarády do Las Vegas. Podplatí proto kolegyni Ronu, aby za něj vzala službu v supermarketu. To ale neví, že se u její pokladny objeví Adam a Zack, kteří nutně potřebují nějaké „zboží”. Rona potřebuje nějaké peníze, a tak se rozhodne sehnat drogy sama a vydělat tak pár nezdaněných „babek”. Netuší ale, že podivní „zákazníci” byli ke spolupráci donuceni policií. Horké chvilky čekají i na Simona, který nejenže v casinu prohraje hromadu peněz, ale podpálí hotel, ukradne sportovní bourák a nakonec postřelí majitele striptýzového baru. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tohle byl poměrně velký rest. GO je skvělý povídkový krimi film, kde 3 příběhy jsou vzájemně propletené a točí se kolem zábavných postav mladých lidí a drog. Velmi zábavné a ulítlé .Kdo by jen v roce 1999 řekl, že Liman natočí pecku Edge of Tomorrow :) Příběh****, Akce***, Humor***, Násilí*, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál***, Atmosféra****, Napětí****. 7.5/10. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Možná drobet nadhodnocuji, ale tohle mi prostě perfektně sedlo. Výtečná zábava sestávající ze tří souvisejících povídek s kriminálními náměty (takže něco na způsob Pulp Fiction, jak zde správně téměř všichni zmiňují). Má to tempo, má to sympatické postavy, má to vtip a švih. Ideální film pro sledování ve větším počtu přátel a společné komentování dění na plátně :) ()

Reklama

igi B. 

všechny recenze uživatele

Go go go děcka, go! . . . Tři hvězdičky tedy za tři historky mladých vymaštěných, bordelpapá se synátorem a jednoho fízla s ženuškou jak paní Grossovou, obchodníky to s teplou vodou... Hotový sametový podsvětí... ;-] . . . Přes snahu o trendy propletenost a cool happyendek jinak ale klišoidní rutinní jakože nezávislý hwproduct se špetkou těch dobově tuctucových beatů pro mladé vymaštěné. Vyklidněné třeba k tomu... Víc k tomu netřeba. - - - - - (Poprvé viděno 25.11.2011 ve vyklidněné odpoledne na dvd /s původní zvukovou stopou a originálním formátem obrazu/, hodnocení 1724., gomentář zde odzívnutý jako šestasedmdesátý - 25.11.2011) ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrný film, který mne velmi zaujal. Hned na začátku mého komentáře chci říct, že srovnávat nehodlám, alespoň ne s Tarantinovými filmy, protože jsem od něj dosud nic neviděl. Ale připomnělo mi to trochu jiný film, a to sice Pátek čtrnáctého. Tam to bylo dělané docela stejným způsobem. Ale zpět k filmu. Jsou zde hezké holky a je zde velice zajímavý děj, který mě nenechal vydechnout. Byla to prostě jízda a mě tenhle snímek nesmírně zaujal svým dějem. Rozhodně jsem ho neviděl naposledy, protože si ho určitě někdy v budoucnu pustím znovu. Co více dodat? K maximálnímu hodnocení chybí jen velmi málo a není vyloučeno, že tam ta pátá hvězdička časem přibude, protože ten snímek je fakt docela dobrý. Ale zatím uděluji čtyři hvězdičky. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Na scénáři šlo hodně zapracovat, je značně obyčejný a nevýrazný, no na druhou stranu když se řekne teenage comedy, každej si představí pubertální humor a dementní scénář. U Go vězte, že se braku nedočkáte. Povídky mají spád, akci, humor, lepší a horší postavy. Celé to působí neškodně zábavně, takže proč ne, ale na nějaký velký doporučování a očekávání to zas není. 70% ()

Galerie (50)

Zajímavosti (13)

  • Původně Doug Liman nechtěl obsadit Scotta Wolfa, protože už ve filmu měl jednu hvězdu televizních obrazovek (Katie Holmes). Když jej ale zahlédl, jak si na chodbě povídá s Jayem Mohrem, hned mu došlo, že je to správná dvojka. (Ai.ma)
  • Název filmu Go je též v angličtině jiný výraz pro speed (methamfetamin). (Ai.ma)

Související novinky

Creepshow znovu

Creepshow znovu

31.10.2005

V roce 1982 spojil své síly kultovní hororový režisér George A. Romero se spisovatelem a scénáristou Stephenem Kingem a dali dohromady film Creepshow. Soubor pěti hororově komediálních povídek se… (více)

Reklama

Reklama