Reklama

Reklama

UFC 281: Adesanya vs. Pereira

(pořad)
Sportovní
USA, 2022

Obsahy(1)

Show se uskutečnila 12. listopadu 2022 v Madison Square Garden (New York City, New York). Na hlavní kartě se sešlo pět zápasů.
1) Claudio Puelles vs. Dan Hooker
2) Chris Gutiérrez vs. Frankie Edgar
3) Dustin Poirier vs. Michael Chandler
4) Carla Esparza (c) vs. Zhang Weili (UFC Women's Strawweight Championship)
5) Israel Adesanya (c) vs. Alex Pereira (UFC Middleweight Championship) (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (4)

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Paradni turnaj, kde jsme dostali skvele zapasy od early prelims, prelims pres ppv. Pecka vedle pecky s tresnickou Poirier vs. Chandler aka. fight of the year. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Po nějaké době opět karta jako zmrd a co zápas to třešnička. Začnu skvěle rozjetou prelims kartou v čele s novou hrozbou LHW Carlosem Ulbergem. Koncem hypu v podobě chirurgicky přesné Erin Blanchfield, která nedala absolutně žádnou šanci McCann až mi ji bylo líto. Očekávaný zápas Domča-Spann, který posílil tvrdým KO Reyesovi depky, že už má od zlomového zápasu s Jonesem zaděláno na důchod. Hooker vyškolil mlaďáka, který si ostrý MMA zápas spletl se cvičením JJ v gymu. Smutný konec veterána Edgara naskočeným kolenem. Diamant nabroušený krví zvířete Chandlera, který bohužel potvrzuje, že i přes velmi atraktivní boje nemá na špici LW. Dál bonbónek, který jsem tušil, že bude chutnat v podobě čínské lvice Zhang, která doslova semlela svojí brutal energy Esparzu rear naked chokem jak z učebnice a nakonec jeden z nejlepších zápasů (samozřejmě s přispěním úspěšného tipu na tipáči :) nový šampion MR PEREIRA, který si Israela už po třetí vychutnal a stává se jeho definitivní noční můrou od K1 až po top MMA. PS: už teďka si myslim, že nejeden fanda UFC zaplesal zda by se v budoucnosti neodehrál zápas s naším Jiřinem. :) ()

Reklama

Reklama