Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doug Ireland pracuje jako správce noblesního manhattanského hotelu Bradbury. Hosté se na něj mohou obrátit s jakýmkoli problémem a mohou si být jisti, že vždy vše zařídí k jejich spokojenosti. Věčně však správcem zůstat nemíní. Sní o vlastním luxusním hotelu, pro který už má dokonce vyhlédnuté místo. Jenže mu chybí maličkost - 3 miliony dolarů. Podle jeho představ není ani jeho milostný život. Prodavačka Andy sice uznává, že je zábavný, nechce ale marnit čas s chudým snílkem. Když se v hotelu objeví nadutý magnát Christian Hanover, aby se tu setkal se svou milenkou, uvědomí si Doug, že to je příležitost, na kterou čekal a rozhodne se muže přesvědčit, aby do jeho snu o dokonalém hotelu investoval. Je odhodlán splnit magnátovi první poslední a dokonce mu poskytnout dokonalé krytí, když je s milenkou a naopak ohlídat milenku v době, kdy se musí věnovat manželce. Jeho nadšení poněkud zchladí zjištění, že milenkou je Andy. Musí se rozhodnout, jestli chce získat peníze nebo její lásku. Když se Doug dozví, že magnát sobecky využívá nejen Andy, ale také jeho, rozhodne se bojovat a získat obojí. Jeho naděje na vítězství značně stoupnou, když se objeví nečekaný spojenec. (TV Nova)

(více)

Recenze (49)

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Byl mužem na svém místě - ač se to může zdát nemožné, dokázal vám splnit (téměř) jakékoli přání. Pochopitelně i on sám měl tajný sen - sen TAK velkých rozměrů, že se mu k jeho uskutečnění jaksi nedostávalo prostředků. Kde vzít partnera, který by se nebál investovat - do cizích snů ? Jenomže sny mají i tu nepěknou vlastnost, že se v průběhu času můžou samovolně rozmnožovat - a co když pro splnění prvního z nich musíte vyloučit ze hry ten druhý ? Cesta hlavního hrdiny je trnitá a provází ho na ní řada drobných a vesměs půvabných gagů, které vám zaručeně zvednou náladu. Možná jsem trochu shovívavější než obvykle - k Michaelu J. Foxovi jsem vždycky cítila vřelé sympatie, takže 3,5* pro tentokrát zvedám na rovné 4* ... a za svým rozhodnutím si stojím. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie pod režijním dohledem Barryho Sonnenfelda, docela se divím, že nedokázala diváky v kinech zaujmout. Michael J. Fox v této době zažíval obrovský životní pád v podobě diagnostikování Parkinsonovy choroby, s kterou se coby čerstvý třicátník musel vyrovnat. Tato zákeřná nemoc postupně utlumila jeho hereckou kariéru, což je obrovská škoda. Michael se sice s Parkinsonem postupně vyrovnal a občas někde hraje, ale lidsky mi toho člověka je hrozně líto, protože byl talentovanou komediální hvězdou přelomu 80. a 90. let a velkým sympaťákem. Shlédnuto na AMC. 3* ()

Reklama

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Z tohto filmu vyzaruje neskutocna pohoda,pri sledovani som sa citil vyborne,trosku romantiky,trosku cierneho humoru,krasna Gabrielle Anwar a Michael J.Fox v zivotnej forme,mal som chut sa ist ubytovat do toho hotela,za inych okolnosti by som dal 4 hviezdy,ale kvoli tomu prijemnemu pocitu pocas pozerania sa dam 5...:-) ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Pustil som si to ako podmaz, ktorý budem mať popri nejakej inej činnosti. Ale ono to nešlo nesledovať a vyklulo sa z toho jedno z tých pozitívnejších prekvapení. Dejovo je to jasná vykrádačka Wilderovhho Bytu, ale taká šťavnato hravá až sa pri nej človek musí tupo škeriť, chytať sa za hlavu, či uznanlivo ňou pokyvkávať. Viem si predstaviť aj niekoho iného v hlavnej úlohe (pri Foxovi sa od nálepky Marty McFly asi nikdy neodosobním), kto by tomu dal väčší cveng, ale načo. Hodnotím ako klasickú (i keď mierne nadpriemernú) deväťdesiatkovu zábavu. A deväťdesiatkovú zábavu máme radi! ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že toto bol definitívne najhorší film môjho obľúbenca Michaela J. Foxa, rovnako aj u môjho ďalšieho obľúbenca, Barryho Sonnenfelda. Dokonca by som tento film ani nevedel poriadne zaškatuľkovať do nejakého žánru. Je to komédia? Asi nie, nesmial som sa. Je to romantický film? Možno, ale vo väčšine filmu som nemal taký pocit. Je to dráma? Tiež nie, bolo to príliš uvoľnené. Chudák Michael sa snaží, ale kde nie je scenár, ťažko sa hrá. Myslím si, že rozdiel medzi týmto filmom a medzi hociktorou americkou televíznou rádoby romantickou rádoby komédiou je len v tom, že toto nie je televízny film a že tu hrá o pár hviezd viac. Škoda - spojenie Michael J. Fox + Barry Sonnenfeld znelo zaujímavo... ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Kytara, kterou má v jedné scéně poslíček Milton (Fyvush Finkel) na zádech, je stejná jako ta, na kterou hrál Marty McFly (Michael J. Fox) ve snímku Návrat do budoucnosti (1985). (Dr Lizal)
  • Keď Michael J. Fox stlačí boháčov autoalarm, pozrie sa naň a nadšene povie: „Milujem to.“ Je to preto, že v tom čase boli takéto alarmy ešte zriedkavé, takže jeho postava sa nemohla s tým zvukom bežne stretávať. (Arsenal83)
  • Väčšina natáčania sa odohrávala v okolí Midtown Manhattan v New Yorku. Natáčalo sa od 20. apríla do 9. júla 1992. (Arsenal83)

Reklama

Reklama