Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Začalo to přáním, z něhož se stalo dobrodružství a skončilo to jako road trip. Třiadvacetiletý Neal Oliver má ve svém životě víc otázek než odpovědí. Má studovat práva, jak si přeje otec nebo raději malovat, podle touhy svého srdce? Je mu jeho přítelkyně Sally souzená nebo ho čeká jiná zatím záhadná žena, o které se mu zdá a která ho inspiruje? Je s ním něco v nepořádku, když nechce červené BMW, které mu dal otec k narozeninám? Neal sfukuje svíčky na svém narozeninovém dortu a přeje si dostat odpověď na všechny svoje otázky. A ani se nenaděje a míří si to po cestě, která není zaznamenaná na žádné mapě. Čekají ho setkání a místa, na která nikdy nezapomene... (Stereo&Video)

(více)

Recenze (854)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Bez okľúk okolo horúcej kaše a na rovinu. Najlepšia road-movie, akú som mal zatiaľ možnosť vidieť. __ Takže, čím začať a čo presne pochváliť, aby neostala na ocot ani jedna, kladne hodnotiteľna drobnosť? Sám netuším. Žeby sympatické obsadenie na čele s (opäť) úžasným, Garym Oldmanon? Alebo nehorázne príjemne odsýpajúci dej, ktorý len hýri skvelými myšlienkami a nápaditými príbehmi? A či nenormálne relaxačný podtón celučičkej cesty? To všetko sú pozitíva, vďaka ktorým na necelé dve hodiny vypustíte svoju malú dušu z povrchu zemského a vaša myseľ bude prenesená priamo na Diaľnicu číslo 60. __ Nedokážem poprieť ohromenie, že sa takýto skvost ku mne dostal až teraz. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Konečne film, ktorý vás nezobere hneď od začiatku, ale s pribúdajúcim časom a skvelým záverom, kde do seba zapadnú všetky skladačky tejto filmovej hádanky, si po filmue poviete, dobre, že som to na začiatku navypol. Veľmi dobrá pointa a super scenár s príbehom bez akýchkoľvek ohraných scén. 80%. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Trochu šílenost, ale rozhodně poutavá. Každopádně nechápu, proč není v žánrech mysteriózní?! Vždyť tohle bylo mystery jako kráva. Film je svou strukturou zajímavý, bavil jsem se, ale čekal jsem, že to celé vyústí v něco "velkolepějšího". Jak se mi prostě ten film celý líbil a očekával jsem nějaký nečekaný vyústění, tak s tím koncem to tak nějak vyšumělo do prázdna, takže nemůžu jít s hodnocením nejvýš. Určitě se ale jedná o film hodný pozornosti. 75% ()

Tyler 

všechny recenze uživatele

Jak tak koukám, jsem se svými třemi hvězdičkami pod průměrným hodnocením...Ale nemůžu jinak - "Interstate 60" je sice zábavná, Gary Oldman skoro lahůdkový, scénář fantastkně rozjivený atd., ale výsledný dojem je někde na půl cesty - mám rád příběhy, kde se meze představivosti nekladou, ale tady mi všechno zavánělo samoúčelností a hrou pro hru. "Interstate 60" mi dokonce nedala prostor pro správné napojení, pro jistou reflexi - vše je tu zcela polopaticky a nejlépe hned několikrát řečeno, vše je nalinkováno a všechny "filosofické" otázky a odpovědi vyznívají strašně banálně. Na druhou stranu, některé scény jsou vážně úžasné - jen si teď nějak ani jednu z nich nevybavím...Heh, to bych měl jít s hodnocením ještě níž. Ale dobrá, nechám to tak být - pamatuju si, že jsem se u "Interstate 60" docela slušně bavil...přesto pachuť zvláštního pseudomyšlenkově-hravého mixu převažuje. Abych nezapomněl, možná je také problém v tom, že já bych se pro Amy Smart netrmácel ani za nejbližší roh... ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Je to Vaše přání? STANIŽ SE!!.... Nechápu, proč tento snímek zůstal u video distribuce bez povšimnutí! J.Mardsen je sympaťák a G.Oldman…škoda mluvit! Cesta za ,,SVÝM SNEM“ po dálnici z jiného světa je provázena mnoha kouzly a splněnými přání. Pohádka pro starší (a pokročilé), se spoustou příběhů, ve které se minulost a budoucnost a co kdyby a možná slévají v jedno a kde i rakovina má své výhody! A jestli nebudete mít na konci slzičku v oku, tak jste anetičtí! A tito lidé prostě nevědí, co si přát! ()

Galerie (63)

Zajímavosti (24)

  • SPZ Nielova (James Marsden) vozu je „TAK2BNK“. Je to zkratka fráze, kterou používá jeho otec: „Take to bank.“ („Jdi s tím do banky.“). (sator)

Reklama

Reklama