Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čerstvý absolvent vysoké školy Brantley Foster se vydává z rodného Kansasu do New Yorku za prací. Jenže firma, u které měl nastoupit, právě zkrachovala. Ať se snaží jakkoli, stále nemůže na žádnou slušnou práci narazit, a tak mu nezbývá než se obrátit na svého hodně vzdáleného strýčka Howarda Prescotta, který řídí gigantickou korporaci. Ten ho zaměstná jako poslíčka v dopisovém oddělení, což ale není práce podle Brantleyho představ. Když se naskytne příležitost, obsadí prázdnou kancelář a začne se vydávat za nového manažera Carltona Whitfielda. Znamená to stíhat roznášku pošty i porady vedení, převlékat se několikrát za den a vyhýbat se Prescottovi i šéfovi dopisního oddělení. Brantley obě práce bez problémů zvládá, ale je překvapen, že jeho manažerské nápady nejsou vždy vítány. Komplikují totiž snahy některých kolegů přivést podnik ke krachu a umožnit jeho převzetí konkurencí. Velký problém nastane, když je Brantley a zároveň i Carlton pozván na víkendové setkání v sídle Prescottových. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

predators 

všechny recenze uživatele

M. J. Fox opět nezklamal a dokázal pobavit. To se ovšem nedá říct o zbylých postavách, které humornou stránku moc nezvládaly. Navíc, dost nesympaticky na mě působila právě ona dvojice Foxe a H. Slater. Natahování nepodstatných úseků ještě více umocnilo mé průměrné hodnocení. Jak říkám, tady to padá a stoupá s Foxem... :-) 60% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to vlastne muzska obdoba filmu Working Girl. Working Girl vzniklo o rok neskor a pravdepodobne sa inspirovali týmto filmom, ale ustrednu zapletku ropracovali ovela lepsie a zabavnejsie. v Secret of My Succe$s si prilis velku namahu nedali a je skoda, ze cast v ktorej Michael J. Fox zije dvojím zivotom poriadne nerozpracovali. Takisto romanticka linia je len priemerna a Helen Slater naviac dost nesympaticka. Asi najvtipnejsie sceny su tie medzi Michael J. Foxom a jeho tetou. Dakedy sa mi tento film pacil ovela viac, ale dnes mi to uz pripada ako priemerna komedia, ktoru drzi nad vodou hlavne sympatak Michael J. Fox. 6/10. ()

Reklama

tomino28 

všechny recenze uživatele

Hodně příjemná komedie o kravaťácích a úspěchu v korporátním světě. Téma je dnes snad ještě více aktuální než v roce svého vzniku a snímek stále dokáže být zábavný. Přitom oproti komediím, které se točí dnes, neobsahuje ani zlomek nadávek nebo sprostých scén a ono to ke srandě bohatě stačí. Některé scénky a nápady autorů jsou vynikající a bavil jsem se více než dobře. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Zábavná oddechovka dělající si legraci z kariéry kravaťáků v korporacích zabývajících se přesuny peněz z jedné virtuální hromádky na jinou. Potěšilo závěrečné velmi neotřelé rozuzlení milostného čtyřúhelníků, kde se nekonalo žádné "jak jsi mi mohl tak lhát", nýbrž to vyústilo v neskutečnou taškařici, která opravdu stojí za to. Když připočtu pohodový osmdesátkový soundtrack, mohu s klidným svědomím dát 70 %. ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Vtipná komédia o ambicióznom mladíkovi, ktorý musí zohrať komplikovanú dvojúlohu, aby naplnil svoje ambície. To so sebou prináša množstvo komických situácií a keď sa do toho zamieša milostný štvoruholník, v ktorom 2 konce zohráva jeho strýko a teta, tak je o zábavu postarané. Výborný príbeh plný gagov v klasickom štýle. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (14)

  • V českém dabingu v čase 1:22:24 osloví Christy Wills (Helen Slater) postavu Michaela J. Foxe jako "Brantley", ačkoliv se jeho skutečné filmové jméno Brantley Foster dozví až v čase 1:32:00 hod. V původním znění je mj. vše v pořádku. (Rattus Rattus)
  • Bozkávacie scény medzi Michael J. Foxom a Helen Slaterovou museli byť pripravované "aj výškovo", pretože Fox bol omnoho menší ako jeho herecká kolegyňa. (Peter-1307)
  • Ve filmu je mj. použita hudba od švýcarského elektronického dua Yello, konkrétně skladba „Oh Yeah“ (1985), (Frontie)

Související novinky

Zemřel herec Mark Margolis

Zemřel herec Mark Margolis

04.08.2023

Ve věku třiaosmdesáti let zemřel ve čtvrtek v nemocnici Mount Sinai v New York City po krátké nemoci americký herec Mark Margolis, mnoha divákům známý především jako zlověstný don Hector Salamanca ze… (více)

Reklama

Reklama