Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čerstvý absolvent vysoké školy Brantley Foster se vydává z rodného Kansasu do New Yorku za prací. Jenže firma, u které měl nastoupit, právě zkrachovala. Ať se snaží jakkoli, stále nemůže na žádnou slušnou práci narazit, a tak mu nezbývá než se obrátit na svého hodně vzdáleného strýčka Howarda Prescotta, který řídí gigantickou korporaci. Ten ho zaměstná jako poslíčka v dopisovém oddělení, což ale není práce podle Brantleyho představ. Když se naskytne příležitost, obsadí prázdnou kancelář a začne se vydávat za nového manažera Carltona Whitfielda. Znamená to stíhat roznášku pošty i porady vedení, převlékat se několikrát za den a vyhýbat se Prescottovi i šéfovi dopisního oddělení. Brantley obě práce bez problémů zvládá, ale je překvapen, že jeho manažerské nápady nejsou vždy vítány. Komplikují totiž snahy některých kolegů přivést podnik ke krachu a umožnit jeho převzetí konkurencí. Velký problém nastane, když je Brantley a zároveň i Carlton pozván na víkendové setkání v sídle Prescottových. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Skvelá oddychovka, ktorá aj v dnešnej dobe funguje takmer bezchybne. Prečo? Jednak jeho príbeh je univerzálny (a má čo povedať aj dneska) a jednak preto, lebo ako „nostalgický film“ funguje parádne. Skvelá AOR hudba (skvelý titulný song od Night Ranger). Prekrásna Helen Slater a skvelý parťák s menom J. Pankow. P.S.: Jeden z mojich obľúbenejších filmov v hlavnej roli s M. J. Foxom (samozrejme vedľa tých top klasik – asi viete na ktoré myslím). Osobné hodnotenie: 84% (****) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Takova typicka, nicim neprekvapujici a prijemna romanticka komedie s perfektnim sympatakem Foxem, kterej tady dokaze vse perfektne okecat. Pribeh je sice jasnej od zacatku do konce, ale ani to nijak nevadi, jedinej problem je prehnana delka a zbytecne oddalovany zaverecny odhaleni, nicmene i presto je film celkem sviznej. A to je tak vsechno, obcas nakej dobrej vtipek, hlavne pred prichodem hlavni zensky prciny, sem tam pekna romanticka scena a celej film proste stoji na perfektnim Foxovi. ()

Reklama

topi80 

všechny recenze uživatele

Zábavná oddechovka dělající si legraci z kariéry kravaťáků v korporacích zabývajících se přesuny peněz z jedné virtuální hromádky na jinou. Potěšilo závěrečné velmi neotřelé rozuzlení milostného čtyřúhelníků, kde se nekonalo žádné "jak jsi mi mohl tak lhát", nýbrž to vyústilo v neskutečnou taškařici, která opravdu stojí za to. Když připočtu pohodový osmdesátkový soundtrack, mohu s klidným svědomím dát 70 %. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Komedie s M. J. Foxem z korporátního prostředí s 80’s soundtrackem? Věděl jsem, že se mi tento film od Herberta Rosse (druhé setkání s tímto tvůrcem) bude líbit, že ale nakonec překoná veškerá moje očekávání jsem netušil. Scénář míchá převlíkací komedii, trochu romantiky a příběh o zelenáči, který prorazí v korporátním světě. Nejlepší je na něm ale ta pohodová atmosféra, ta se nedá popsat, ta se musí zažít. 5* ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

V skutku veľmi zaujímavá romantická komédia s Michaelom J. Foxom v hlavnej úlohe. V ženskej hlavnej úlohe je horúca Helen Slater a kvôli nej si túto snímku jednoducho musíte pozrieť. Dej má skutočne rýchle tempo, ako komédia je to viac ako slušné, neviete si ani predstaviť do akých situácií sa hlavný predstaviť dostane a čo všetko bude musieť predstierať, aby zbalil super sexi Christy. Je tu však ešte jeho "teta" a tak sa nám tu rysuje sexuálny trojuholník. Hudba je skvostná, keďže počujeme vtedajšie skvelé songy 80tych rokov. Atmosféra New Yorku 80tych rokov je vynikajúca. Scenár je nabitý a v mojom prípade sa nestalo ani na okamih, že by som sa venoval pri sledovaní niečomu inému. Má všetko čo bolo treba pre vtedajších náročných divákov a bude baviť aj po 30tich rokoch. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (14)

  • Natáčanie trvalo od 4. júna do augusta 1986 a prebiehalo na niekoľkých miestach v New Yorku. (Peter-1307)
  • Bozkávacie scény medzi Michael J. Foxom a Helen Slaterovou museli byť pripravované "aj výškovo", pretože Fox bol omnoho menší ako jeho herecká kolegyňa. (Peter-1307)
  • Kristy McNichol měla původně ztvárnit hlavní roli. Ale dva týdny před natáčením odstoupila, bála se, že film by na ni mohl být hodně težký kvůli její bipolární poruše. (SONY_)

Související novinky

Zemřel herec Mark Margolis

Zemřel herec Mark Margolis

04.08.2023

Ve věku třiaosmdesáti let zemřel ve čtvrtek v nemocnici Mount Sinai v New York City po krátké nemoci americký herec Mark Margolis, mnoha divákům známý především jako zlověstný don Hector Salamanca ze… (více)

Reklama

Reklama