Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Seržant John Berlin je zkrachovalý policista, který začal v novém městě. Brzy po jeho příjezdu se začne množit počet vražd. Během vyšetřování Berlin nabude dojmu, že již narazil na stopu masového vraha. Ten právě ohlásil osmou oběť s krycím jménem Jennifer. Berlin se při pátrání setká s krásnou mladou ženou, která je slepá a zdá se být jediným spojovacím článkem k těmto zločinům. Mohla by se tedy stát další ohlášenou obětí vraha. Čím hlouběji je Berlin do případu zatažen, tím více se pro něj stává noční můrou a podezřelý může být každý. Dokonce i on sám... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pokud je člověk nevidomý, nikdy nepozná dvě věci. Jednak jak to Conrad L. Hall uměl za kamerou a hlavně zamilovaný pohled A.Garcii, pracovně nazvaný "kolouch vábený estrálním cyklem", pod nímž ledovce tají, ledničky nefungují a Děda Mráz umírá na celkové přehřátí organismu.. Vcelku neznámá krimi, jenž snese v rámci žánru a doby vzniku ta nejpřísnější měřítka. Navíc obohacena o konec s pomstou v zasloužených rukou, zajímavým pár minutovým výstupem vyšetřovatele z vnitřních záležitostí v podání Malkoviche, jemuž by asi méně se ovládající vyslýchaný otevřel krční tepnu cípem policejního odznaku a jako nečekaný bonus dostanete Billovu nevěstu ve vaně. Sice bez katany, ale za to zcela nahou.. ()

Tyler 

všechny recenze uživatele

Thriller, o kterém jsem v životě neslyšel, ale který mě příjemně překvapil...Velice dobrá atmosféra od začátku do konce, o kterou se ještě víc než režisér postaral kameraman Conrad Hall. Nelze zapomenout na herce, a že se jich tu sešla poměrně impozantní sestava - Andy Garcia předvádí soustředěný výkon, přesto právem zůstává ve stínu Umy Thurman, která již tímto snímkem dokázala, že je opravdu kvalitní herečkou, a že dokáže věrohodně ztvárnit v podstatě jakoukoliv postavu (viz "Pulp Fiction", "Kill Bill", "Proč kočka není pes?", "Gattaca"...). Lance Henriksen je neméně zajímavý a bonbónkem je sice vcelku krátký, ale o to lahůdkovější výstup Johna Malkoviche. Takže na závěr - tenhle film můžu vřele doporučit. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Staré ale dobré, kriminálka, ktorá bavila a baví. Teda aspoň mňa, iných môže dlhá stopáž trocha nudiť, pretože film má síce atmosféru, ale strhujúce tempo určite nie. Každopádne nemá v sebe hluché miesta, vyvíja sa síce pomaly a postupne, no zaujímavo. Chválim hlavne famózneho Malkovicha vo vedľajšej role. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Úspech MLČANIA JAHNIAT v 90. rokoch spôsobil vlnu serial killer, v ktorých odlišní muži zákona pátrajú po sériovom vrahovi. Niekedy to vyšlo lepšie (ZBERATEĽ BOZKOV, SEDEM), inokedy horšie (ZBERATEĽ KOSTÍ), občas veľmi zle (SLEDUJE ŤA VRAH). JENNIFER 8 je skôr priemer. Môže sa pochváliť pôsobivou atmosférou, solídnym hereckým obsadením (Garcia, Henriksen, Thurman) a hŕstku super scén (fotenie vo vani). Bohužiaľ, je to zbytočne dlhé a namiesto toho, aby sa to na konci začalo rozpletať, sa to začína skôr zaplietať a to až tak, že dodnes rozmýšľam, čo mali znamenať scény s Johnom Malkovichom. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nakoniec skôr rozpaky, pretože som od krimithrilleru z počiatkov deväťdesiatok očakával viac. Mám dojem, že detektívna zápletka je tu skôr ako pozadie k rozvíjajúcej sa romantickej línii a samotný prípad neprináša nič špeciálne a vlastne ani prekvapivé, aj keď sa o to v závere všemožne snaží. Poteší zopár scén, ako napríklad fotenie vo vani, celkovo ale Jennifer 8 nemá vlastný charakter a aj tá atmosféra filmu, kde má byť osem mŕtvol a vrah s poriadnym motívom, nie je bohvieako strhujúca, osobne ma Conrad L. Hall už potešil viac. Ale hlavným vinníkom je určite Bruce Robinson. 50% ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Film měl rozpočet 20 000 000 amerických dolarů. Rok po uvedení se však autorům vrátili jen 11 300 000 amerických dolarů. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v kalifornských městech Eureka a Trinidad a v kanadském Vancouveru. (Terva)

Reklama

Reklama