Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ma Yong Zhen (Kuan Tai Chen) je boxer z chudé čtvrti v Shantungu, který hledá štěstí v Šanghaji. Je však zavlečen do války gangů a korupce, před kterými jej může ochránit jen jeho bojové umění.
(Epistemolog)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Běžný příběh o vzestupu a pádu člověka, co má velké sny a je ochoten pro ně mnohé obětovat. Chen Kuan Tai jako venkovský mladík ovládající bojové umění, jeho vzor a gangster David Chiang, to vše pod dohledem legendárního režiséra Chang Cheha potažmo producentů ze Shaw Brothers. Z této kombinace bohužel nevzešel vynikající film, ale jako lepší průměr tento snímek na pozdní večer bez problémů stačí. ()

tichyBob 

všechny recenze uživatele

To bylo teda něco, hlavní hrdina měl zabodnutou sekeru v břiše, ale přesto tam zmasakroval skoro celou čajovnu. ()

Reklama

inutihar 

všechny recenze uživatele

Vzestup a pád mafiána v Šanghaji konce 19. století. Místo luxusních aut koňské povozy a místo kokainu cigarety ve špičkách. Jinak vše, co se od takového příběhu dá očekávat. V klasickém podání produkce Shaw Brothers s neuveřitelnou umělou krví. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Podle představitele hlavní role Kuan Tai Chena se většina filmů Shaw Brothers natáčela zhruba dva měsíce, ale vzhledem k časové tísni se měl snímek Ma Yong Zhen stihnout do jednoho měsíce. S tímto plánem byl režisér Cheh Chang schopen řídit noční natáčení, zatímco jeho asistent Hsueh Li Pao měl na starost denní natáčení. (Epistemolog)
  • Natáčení souboje s evropským soupeřem (Mario Milano) trvalo 5 dní. (Epistemolog)

Reklama

Reklama