Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (50)

plakát

Seuseungeui eunhye (2006) 

Jestli jsem to dobře pochopil, tak vlastně asi hodinu filmu sledujete úplně zbytečně.

plakát

Al pointeu (2004) 

No doufal jsem že to bude něco na způsob mého oblíbeného Predátora, ale nakonec se ztoho vyklubala pitomá duchařina s jednou přestřelkou na začátku.

plakát

The Boxer from Shantung (1972) 

To bylo teda něco, hlavní hrdina měl zabodnutou sekeru v břiše, ale přesto tam zmasakroval skoro celou čajovnu.

plakát

Geunyeoreul midji maseyo (2004) 

Ten hlavní hrdina byl neskutečný suchar. Jako takhle sebou nechat vyjebávat. Ale když dokážete překousnout nesmyslné chování postav, tak vás čeká nenáročná příjemná zábava.

plakát

Šílený opičák kung-fu (1979) 

Závěrečný fight výborný, ale jinak to stálo za prd. Navíc těch soubojů tam bylo málo nato že byl film tak dlouhý.

plakát

Dva šampioni Šaolinu (1980) 

Nejkomplikovanější kung fu film jaký sem viděl. Hromada postav. Ze začátku sem se moc nechytal kdo je kdo, protože postavy měly dost podobné účesy. Ale co se týká soubojů, byly dost dobré takže pod tři jít nemůžu.

plakát

Kung-fu nářez (1979) 

Když pominu nesmyslnej příběh (v takových filmech to ale většinou tak bývá), tak za to kung-fu musím dát plnej počet, protože to bylo excelentní.

plakát

Čas válečníků (1989) 

Po komediální stránce to nemělo chybu, ale horší je to už z pohledu akce, kdy toho moc k vidění není. Aspoň trochu to napravil závěrečný souboj.

plakát

Mé šťastné hvězdy (1985) 

Hodinu se ve filmu nic moc neděje. Vlastně je tam jen jeden souboj ve kterém vystupuje Jackie Chan a Biao Yeuen. Ti pak navíc zmizí z placu a objeví se až v závěru. Popravdě sem to měl chuť vypnout, protože mě ten jejich humor vůbec nebavil. Ale ještě že sem vydržel, protože ten závěr mi to aspoň trochu vynahradil.

plakát

Jin san jiao qun ying hui (1992) 

Docela zklamání. Soubojů málo. Nejvíc se mi líbil hned ten krátkej na začátku. Spíše se tu zběsile střílí, což mě osobně moc nesedlo.