Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Známá komedie ze studentského prostředí plná erotického řádění školních průšvihářů a teenagerů. Pokud chcete vidět holkám pod sukně, nastavte si na schodech zrcadla. Pokud ale chcete vidět víc, převlékněte se za doktora a jděte vyučovat zdravovědu nebo šití. Někdo bude mít štěstí a ztratí se v kabinetu mladé a náruživé bioložky. Pracovat s ústy a jazykem Vás zase přiučí francouzština. Jenom se nesmíte nechat chytit ředitelem, který je všude. A neberte si šaty s kovovými předměty. Mohli byste zažít magnetický striptýz proti vaší vůli. (IFA movie)

(více)

Recenze (24)

pavel80 

všechny recenze uživatele

Tak pánové, tohle je jedna z povinných zastávek na cestě střední školou. Po „soukromé škole“ a trilogii „Porky“ je tohle další zářez do nostalgické linky. Souhlasím s Campbellem, že dabing sedne tomuhle filmu jak zadek do záchodového prkénka. Fekální a pubertální současné komedie nesahají těmhle flákům ani po kolena  Snad kromě prvních třech dílů „prciček“, k tomu mám slabost. No nic, mohu jen doporučit… ()

Ukubumbahoo 

všechny recenze uživatele

Klasická teenagerská komedie, všichni chodí do školy a jediné co je zajímá je nejkrásnější holka na škole a její poprsí. O nic jiného v celém filmu v podstatě nejde, ale i přesto by tato komedie mohla úspěšně bojovat s dnešními komediemi s obdobným námětem (takže v podstatě se všemi) a mnoho by jich porazila. Stále je to ale ujeté béčko o "kozách", pokud jste fandou aspoň jednoho, myslím že si to užijete. + Snímek vlastním na staré VHS a celý film je dabován jednou osobou a to je vážení nářez! :-D ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Komédia plná prekvapení, v ktorej nie je núdza o dievčatá a ich vnady, náruživých mladíkov a ich málo vtipné falošné triky. Staršia komédia z roku 1983 s jednoduchým príbehom, ale v 80tych rokoch sme boli radi aj za to. Vtedy to bol hit. V dnešnej dobe neosloví snáď nikoho. Ak máte chuť na mladé kozičky, siahnite radšej po Porkym (1981). Ja som to videl asi pred mesiacom a skoro nič to vo mne nezanechalo, mám dokonca problém si vybaviť niečo iné, než sexi nôžky v stilettách. O hudbe nemusí byť reč a o nejakom zmyslu plnom príbehu už vôbec. Nezaujímaví herci, nie príliš atraktívne dievčatá, nie príliš dráždivé, nie príliš vtipné, nie príliš originálne. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě bavilo, nejdříve jsem viděl dvojku a až pak jedničku, ale to neva. Nějak moc to na sebe nesouvisí. A tak jsem teda ani nic moc nečekal protože dvojka mě nebavila. Ale tady padaj strašný hlášky podpořený dokonalým dabingem "Do prdele to je ta píča":-)) No ty hlavní hrdinové jsou fakt zoufalci k pohledání a jejich nápady jsou bravurní. A délka filmu je na takový film ideální. Za mě palec nahoru. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Skupina několika mladíků zůstane jednoho dne po škole, když do místnosti vstoupí místní kráska, Purity Buschová. Ta, která je legendou místní školy, která s nikým nechodí ani nechodila, a její poprsí je zahaleno rouškou tajemna. Toho dne mladíci uzavřou sázku - do konce roku se alespoň jeden z nich dostane Purity pod svetr. A ostatní jsou povinni mu v jeho snaze pomáhat... Tento film byl kdesi doporučen jako ta správná bláznivá komedie z osmdesátých let. Čekal jsem něco na způsob Připoutejte se prosím či Bláznivé střely, ale toto je úplně o něčem jiném. Příběh - mnohokrát viděný v různých obměnách - přičemž nejznámější jsou asi Prci, Prci, Prcičky (a nutno říct že i ty Prcičky mají nad tímto filmem kvalitativní převahu). Ani filmové zpracování není nic extra, a ani u rádoby vtipných scén jsem se moc nezasmál. Chvilkama jsem se i docela nudil, protože výsledek byl zřejmý hned od začátku, a jinak o nic nešlo. Škoda.. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama