Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Známá komedie ze studentského prostředí plná erotického řádění školních průšvihářů a teenagerů. Pokud chcete vidět holkám pod sukně, nastavte si na schodech zrcadla. Pokud ale chcete vidět víc, převlékněte se za doktora a jděte vyučovat zdravovědu nebo šití. Někdo bude mít štěstí a ztratí se v kabinetu mladé a náruživé bioložky. Pracovat s ústy a jazykem Vás zase přiučí francouzština. Jenom se nesmíte nechat chytit ředitelem, který je všude. A neberte si šaty s kovovými předměty. Mohli byste zažít magnetický striptýz proti vaší vůli. (IFA movie)

(více)

Recenze (24)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě bavilo, nejdříve jsem viděl dvojku a až pak jedničku, ale to neva. Nějak moc to na sebe nesouvisí. A tak jsem teda ani nic moc nečekal protože dvojka mě nebavila. Ale tady padaj strašný hlášky podpořený dokonalým dabingem "Do prdele to je ta píča":-)) No ty hlavní hrdinové jsou fakt zoufalci k pohledání a jejich nápady jsou bravurní. A délka filmu je na takový film ideální. Za mě palec nahoru. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Komédia plná prekvapení, v ktorej nie je núdza o dievčatá a ich vnady, náruživých mladíkov a ich málo vtipné falošné triky. Staršia komédia z roku 1983 s jednoduchým príbehom, ale v 80tych rokoch sme boli radi aj za to. Vtedy to bol hit. V dnešnej dobe neosloví snáď nikoho. Ak máte chuť na mladé kozičky, siahnite radšej po Porkym (1981). Ja som to videl asi pred mesiacom a skoro nič to vo mne nezanechalo, mám dokonca problém si vybaviť niečo iné, než sexi nôžky v stilettách. O hudbe nemusí byť reč a o nejakom zmyslu plnom príbehu už vôbec. Nezaujímaví herci, nie príliš atraktívne dievčatá, nie príliš dráždivé, nie príliš vtipné, nie príliš originálne. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Teenagerská komédia z prcičkovského súdka. Partia stredoškolských nadržancov zostane zasa poškole. Keďže príčinou tohto stavu je miestna železná panna a sexi roztlieskávačka zároveň, rozhodnú sa ju verejne ponížiť. Napriek vulgarizmom a sexuálnemu harašeniu hrubšieho zrna, vtipná a o niekoľko tried lepšia (skoro až crazy) komédia, než dnešné produkty podobného žánru. Hrajú tu vcelku neznámi herci, ale režisérom je béčkový RAFAL ZIELINSKI. (30.3.2004) ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Veľmi nevydarená teenage komédia, lepšie povedané trapošina. Ak by som bol v puberte, prihodím hviezdičku za odhalené prsia, ale inak tu fakt nič nestojí za pozretie. A to sa nezmieňujem o debilných nápadoch skupinky nadržancov ako uvidieť nárazníky miestnej premiantky, ktoré nemajú ani štipku logiky. Síce som nikdy z fyziky nevynikal, ale že sa dá pomocou troch zrkadiel namierených zhora (nad úrovňou hlavy), pozerať pod sukne, to mi hlava neberie... To je na Nobelovu cenu. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ďalší z vlny námetovo podobných teenagerských komédií. Tu sa išlo rovno na plné obrátky, poväčšinou to pripomína grotesku, skôr ako nejakú nekorektnú veselohru. Každopádne, sa aspoň z nostalgického hľadiska na tento dávno zabudnutý snímok, celkom dobre pozerá. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Moc fajny film, mlada Linda Shayne bola samica par excellance. Komedia zo studentskeho prostredia, do toho par koz, nejaka taerotika ...... fajna podivana, na oddych akurat : 68 % ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Skupina několika mladíků zůstane jednoho dne po škole, když do místnosti vstoupí místní kráska, Purity Buschová. Ta, která je legendou místní školy, která s nikým nechodí ani nechodila, a její poprsí je zahaleno rouškou tajemna. Toho dne mladíci uzavřou sázku - do konce roku se alespoň jeden z nich dostane Purity pod svetr. A ostatní jsou povinni mu v jeho snaze pomáhat... Tento film byl kdesi doporučen jako ta správná bláznivá komedie z osmdesátých let. Čekal jsem něco na způsob Připoutejte se prosím či Bláznivé střely, ale toto je úplně o něčem jiném. Příběh - mnohokrát viděný v různých obměnách - přičemž nejznámější jsou asi Prci, Prci, Prcičky (a nutno říct že i ty Prcičky mají nad tímto filmem kvalitativní převahu). Ani filmové zpracování není nic extra, a ani u rádoby vtipných scén jsem se moc nezasmál. Chvilkama jsem se i docela nudil, protože výsledek byl zřejmý hned od začátku, a jinak o nic nešlo. Škoda.. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Předchůdce Prciček vyloženě zklamal. Samozřejmě jsem od toho nemohl čekat žádnou extra zábavu, ale to co jsem dostal bylo přeci jen málo. American Pie se to ani nepřiblížilo. Parta dementů se celý film snaží odhalit ko*y Lindy Speciale (cože je samo o sobě debilní jméno). Mělo to pár světlých chvilek. Z 90% se o ně postaral Peter Keleghan, který jako jediná část filmu zvládl nějaké měřítko. Velmi slabá komedie, kterou kdejaký teen-shit strčí do kapsy. ()

agass 

všechny recenze uživatele

Strašná ptákovina, která vlastně ani nemá příběh s prsama v hlavní roli. Nebýt všudypřítomných slečen stylu krev a mlíko, nemá film absolutně co nabídnout. Možná se tvůrci prciček mohli lehce inspirovat, ale to je úplně jiná liga. ()

Jayem 

všechny recenze uživatele

Niektore veci troška prehnane ale inak super komedia. To boli ešte časi ked sa nebali ukazovať prsia v teenegerskych filmoch tak ako dnes. A ukazovali ich tam teda požehnane. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že odhalená prsa v teenagerských komedií přišla až s American Pie, ale tohle dílko z roku 1983 už taky tak fungovalo. je to takový mix Pomády bez písniček vs. německý pornofilm 1976 vs. Beverly Hills 90210. Postavy se dělí na tři kategorie: ti co jsou nadržení, ty, co ukazují prsa a ti, kdo se nad tím čílí. Děj to nemá, krom honby za odhalenými prsy, přičemž vrcholem jsou odhalená prsa té nejodtažitější. Ikdyž to je debilní, tak ten absurdní závěr vyvrcholení filmu mne nějakým záhadným způsobem pobavil. ()

Ukubumbahoo 

všechny recenze uživatele

Klasická teenagerská komedie, všichni chodí do školy a jediné co je zajímá je nejkrásnější holka na škole a její poprsí. O nic jiného v celém filmu v podstatě nejde, ale i přesto by tato komedie mohla úspěšně bojovat s dnešními komediemi s obdobným námětem (takže v podstatě se všemi) a mnoho by jich porazila. Stále je to ale ujeté béčko o "kozách", pokud jste fandou aspoň jednoho, myslím že si to užijete. + Snímek vlastním na staré VHS a celý film je dabován jednou osobou a to je vážení nářez! :-D ()

Elbarto08 

všechny recenze uživatele

Naprosto bezduchá a skoro bezpříběhová teenage komedie. Zklamání...ten, kdo to srovnává s prcičkami je asi slepej, protože prcičky mají úroveň. Nebýt scény se svízanou učitelkou na křesle, je to jasnej odpad ()

Tanmut 

všechny recenze uživatele

Srovnání s moderními "erotickými" komediemi pro teenagery ve zkratce: Méně tělních tekutin, zato více kulatin. Méně vtipných hlášek, více vtipných scén. Chybějící sociální vazby nahrazuje groteskno. Bezproblémová zábava. ()

elimS 

všechny recenze uživatele

20% - komentář 20ti slovy: 62%? jsem v šoku :D Tohle bylo tááák tupé. V Americe, ale asi kult, tak jako naše Slunce, seno :D Díky kozám jsem to vydržel :D ()

GameboyNES 

všechny recenze uživatele

Retro teen komedie, nic extra ale určitě nenudí a rychle uteče. Sexy kočeny sou pěkný a o holé kamzíky taky není nouze. Pěkné 4. ()

Honsik 

všechny recenze uživatele

Po listopadové revoluci první sexykomedie na pultech českých videopůjčoven. Tenkrát sem si pro ní dojel na Babetě a mojí svetr pletoucí prababičku při sledování málem odvezli na lafetě:-D ()

bigbadboy 

všechny recenze uživatele

Jednoduché a efektní. Tak lze jednoduše popsat komedii Falešné míče. Parta kluků, kterým jde jen o to vidět nejhezčí prsa na škole a jsou pro to ochotní udělat vše... ()

Reklama

Reklama