Reklama

Reklama

Mighty Morphin Power Rangers: Jednou provždy

  • USA Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tým Power Rangers utrpí tragickou ztrátu. Jeho řady proto doplní nečekaná mladá hrdinka a všichni se společně postaví odvěké sokyni. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Ten, kdo to nezná z dob, kdy byl malej harant, na to bude koukat asi jako blázen. Přijde mi velmi těžké to hodnotit, protože tomu nechci ublížit a ani to nechci kvůli nějaké nostalgii zbytečně vychvalovat. Fakt je ten, že těm původním hercům tohle muselo udělat radost. Pro ně to je jako splněný sen. Jako nepochopitelná šance udělat si pomníček…Tohle hodnocení si chce promyslet. I kvůli tomu, že je to dělaný přesně tak, jak si pamatujeme. ()

JM87 

všechny recenze uživatele

Já jsem dostal všechno co jsem chtěl. Mighty Morphin jsem miloval jako dítě. Pamatuju si všechny éry se všema strážcema a trochu mě mrzí, že si ve filmu nezahrál JDF nebo Amy Jo Johnson, ale co už. Naprosto chápu, že pro lidi, kteří nesledovali Mighty Morphin to bude sračka, ale mě to bavilo. Bylo fajn se dozvědět, jak naše postavy dopadly po letech, jak fungují teď atd.  Herečka, která hrála dcertu Triny tomu dodala fresh šťávu. Takže jednoduše: Pokud čekáte Avengers, film pro vás bude sračka, pokud čekáte to co jste dostali jako dítě s pár novýma prvkama, film si užijete. Díky! ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Na jednej strane po toľkých rokoch síce bolo dobré vidieť staré tváre (dneska už) ikonického seriálu z deväťdesiatich rokoch. Na druhej strane takto zle nahromadené veci a čiastky príbehu som už dávnejšie nevidel. Pravda, u Power Rangers dôraz nikdy nebol na príbehu alebo na logickejších scénach. Jednu malú hviezdičku však dávam, pretože posledná flashback scéna bola dojímavou spomienkou na dvoch bývalých členov Power Rangers – R.I.P. Thuy Trang a Jason David Frank. Osobné hodnotenie: 50% (*) ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Špeciál určený výlučne nostalgickým spomínačom na detské časy,  kedy Power Rangers boli cool. Len si nespomínam,  že by bol seriál až tak jednoduchý. Oceňujem,  ako relatívne šikovne tvorcovia vyriešili absenciu zosnulých a (asi finančne nemotivovaných) ostatných originálnych strážcov. Zvyšok, teda príbeh, herecké výkony a dialógy boli na veľmi slabej úrovni. Predovšetkým dialógy boli až smiešne a trápne. Je fajn urobiť takúto guilty pleasure jednohubku, ale mohlo to byť viac modernejšie a prenesené viac do súčasnej doby. Takto to pôsobilo veľmi žalostne a často aj nelogicky. Ale taký bol asi aj seriál. Aspoň film z roku 2017 vyznieva popri tomto počine omnoho lepšie. 5,8/10. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem všechny díly tak, že mě uchází souvislosti a věci , které na to asi navazují (Kde byla předtím Rita a jak se tam dostala? Co se stalo ze Zordonem? Co se stalo s předchozími 7 Alfami? ). Ve zkratce modrý strážce hledá Zordona a narazí na nějakou energii přenese to  do velína , ale zjistí, že to je Rita co se dostane do Alfy 8 a je z  ní robot zaútočí na něho on povolá ostatní strážce (zhruba 4) a bojují proti ní a formelínům (ti gumoví panáci ze seriálu)  Rita zabije žlutou strážkyni a odejde. Ostatní to řeknou její dceři a modrý strážce se stane jejím opatrovatelem ta dcera chce být ezitím strážkyní  mezitím Rita oživí háďáka a minotaura (ze seriálů si je nepamatuji, ale je tam řečeno, že byli už dříve) a společně jich unáší kde ona z nich bere jejich sílu. Dokud jsou proměnění ona je může najít dokud ne nemůže (tohle je blbost jelikož ona sama ví jak vypadají a i zde se promění do lidské podoby před ní). Čekal jsem, že Netflix tam nedokáže narvat tu jejich propagandu , ale dokázal to tak, že tu máme homosexuální pár. Konec je strašně rychlý a znělka je tam jen na začátku přitom to mělo tolik příležitostí ji tam dát. P.s. je škoda, že tam nebyla ta původní růžová strážkyně a místo ní tam byla nějaká pipka. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Film je věnován památce Thuy Trang (žlutý strážce), která tragicky zemřela při dopravní nehodě, a Jasonu David Frankovi (zelený strážce), který spáchal sebevraždu v hotelu během dovolené. (UncleMorty)
  • Produkce se nezúčastnila Amy Jo Johnson (růžový strážce) z původního seriálu Strážci vesmíru (od r. 1993), a to z důvodu extrémně nízkého finančního ohodnocení, které by nepokrylo ani náklady za cestu a ubytování, jelikož Amy v té době žila na Novém Zélandu. Z toho samého důvodu se natáčení nezúčastnil ani Jason David Frank (zelený strážce), který dostal nabídku s velkým předstihem, než spáchal sebevraždu. Austin St. John (červený strážce) měl zájem si roli zopakovat, avšak z důvodu soudního stíhání měl zakázáno opustit stát Texas a musel být nahrazen svým seriálovým nástupcem Stevem Cardenasem. (UncleMorty)

Reklama

Reklama