Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Šest tisíc let čekal Ivan Sliz na vysvobození ze speciálně uzamčené komnaty. Nyní, když je opět na svobodě, spřádá plán na ovládnutí celého světa, ale v cestě mu stojí šestice mladých lidí, kteří se díky vesmírné síle mění ve Strážce vesmíru - odhodlané bojovníky dobra. Snímek vznikl na základě úspěšného seriálu. (oficiální text distributora)

Recenze (145)

PATWIST 

všechny recenze uživatele

Teraz som si spomenul na tento film, keď som pozeral rebríček Nejrozporuplnější filmy a tam Dünyayı Kurtaran Adam. Power Rangers som videl asi aj 5 krát, kedysi ako malý sa mi to páčilo ale teraz by to už u mńa nemalo takú šancu, ale ak sa vám páči sci-fi tak to je určite lepšie ako Star Wars. Pre vekovú kategóriu do 10. ()

Chezzsterman odpad!

všechny recenze uživatele

Jedna z největších sra.ek světové kinematografie... byl jsem ochoten být po letech smířlivější (protože jsem to viděl naposled ve 12ti a ani tehdy mě to nijak neoslovilo), tak jsem udělal tu chybu, že jsem se na to ze srandy podíval znova... Snad ani po větším množství nejrůznějších narkotik a alkoholu, než je množství velké, se na to nedá dívat a nezachrání to opravdu nic. Horší je už jen seriál a některé díly Wolker Texas Ranger. BIG SHIT ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

No musím povedať, že vlastne to fakt nieje také zlé ako to na hodnotení vyzerá. Čo sa týka nových Power Rangers tak sú na tom podobne ako starý. Tiež ten film nie je žiadna vyhrá. Toto je to proste viac zamerane na deti, ale je to sranda, vizuálne je to pekne (okrem efektov v závere), no akčná stránka sa podarila. 50% - 2* ()

Triple H odpad!

všechny recenze uživatele

Pamätám si ako som otca na toto vytiahol do kina (kde nás bez preháňania bolo dohromady 6) a čudujem sa, že to v zdraví prečkal. Ja s kamrátom sme sa však bavili. Čo sa filmu týka, platí to isté čo pri seriáli. Herci horší ako zostava z Teleshoppingu, masky ako zo strelnice na kolotočoch a scenár písaný po lobotómii. Keď k tomu prirátame, že hlavný zloduch sa volá Ivan Sliz (to fakt treba vidieť), máme odpad ako vyšitý. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Příběh, herci, efekty, hudba, souboje, dialogy, všechno je opravdu trapné. Ale pro mě to je srdeční záležitost a jako malej jsem to skutečně miloval. Seriál i první dva filmy. Mrzí mě, že to tak nízké hodnocení. Každý člověk, který si Power rangers pustí už předem ví, jestli s emu budou nebo nebudou líbit, a proto příliš nechápu lidi, kteří si tento film pustí jen proto, aby o něm nakonec napsali, jaká je to sra*ka. Za to, že jsem na nich vyrostl **. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (11)

  • Při morfování zastupovali herce v uniformách kaskadéři. (HellFire)
  • Každý z kostýmů Power Rangerů vážil 18 kg. Amy Jo Johnson a Karan Ashley trpěli často bolestmi zad. (HellFire)

Reklama

Reklama