Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Šest tisíc let čekal Ivan Sliz na vysvobození ze speciálně uzamčené komnaty. Nyní, když je opět na svobodě, spřádá plán na ovládnutí celého světa, ale v cestě mu stojí šestice mladých lidí, kteří se díky vesmírné síle mění ve Strážce vesmíru - odhodlané bojovníky dobra. Snímek vznikl na základě úspěšného seriálu. (oficiální text distributora)

Recenze (145)

pecicomix 

všechny recenze uživatele

Bohužel trapas nad trapasy pár děcek s barevnejma přilbami na motorku jde zachránit svět… naštěstí je to jenom film a né skutečnost jinak bych se šel zastřelit díky tomu kdo mně zachránil (možná vás překvapí za co je jedna hvězdička… je za ty parádní „kecy“ jako třeba: jedna mařka: pozor může to být nebezpečné. Rychlá odpověď od nějakého typana: jo dem tam. A za další, které asi měli vypadat drsně, ale jsou opravdu hodně vtipné!!!!) ()

themic odpad!

všechny recenze uživatele

Nějakou chvíli jsem to žral, ale postupem času kdy jsem dostával rozum a rozhled, jsem zjistil co je tohle zač..! Neskutečná kravina, hodná jedině oprvžení... Znovu to píšu, že nechápu to jak někdo může vůbec najít odvahu k tomu aby natočil takovýto absurdní film..:D Nejlepší a jediná hláška z celého filmu je "Morfujeme, šavlozubý tygr"... Tenhle film není ani pro děti, na tož pro dospělé..:) Rozhodně nedoporučuji, kouknout na to jedním okem a už vůbec ne oběma..:) ODPAD! ()

Reklama

creativek odpad!

všechny recenze uživatele

Po delší době jsem si na tenhle film našel znovu volnou chvíli,když už jsem u toho jako malý proseděl tolik času s otevřenou pusou a touhou být taky Power Ranger. Jediné co k tomu mužu napsat je: dětem do 10 let přistupné. Trikově slabé, dějově plné slizu, trapné. Morfovat už rozhodně nikdy nechci... ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Paradoxně je tenhle první film na motivy kultovního seriálu asi desetkrát lepší než samotný seriál. Tvůrci konečně přišli s něčím, co se dá nazvat speciální efekty a i režie je řekněme průměrná. Herci jsou samozřejmě na zlatou malinu, ale každý kdo viděl (třeba jen nedopatřeím) kus seriálu ví, že to je normální věc. Dementní příběh nad kterým nelze jinak než kroutit hlavou je bohužel hlavní faktor srážející samotný děj. Dnešní generace má prostě lepší zábavu, to není přání, to je moje naprostá jistota... ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Víš, co to je bejt 6000 let ve schnilým vejci? Strašná nuda!" Power rangers jsou pro mě stále kultovním zážitkem z dob mého dětství. Leč objektivně je tenhle film totální průšvih. Počítačová animace záporáků je opravdu nechutná (nechápu proč nepoužili loutky jako v seriálu - vypadalo to mnohem lépe). Strážci jsou jako obvykle na 100% kladní, takže nejenže zachraňují celý svět, ale stihnou u toho ještě pár charitativních akcí a také se skamarádí s malým američánkem. V tomhle jsou strážci definitivně slizštější než samotný Ivan Sliz. Jeho postava aspoň trochu přispívá k větší koukatelnosti díky jeho neskutečným hláškám, díky nimž jsem se u tohoto filmu aspoň malilinko bavil. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (11)

  • Při morfování zastupovali herce v uniformách kaskadéři. (HellFire)
  • Každý z kostýmů Power Rangerů vážil 18 kg. Amy Jo Johnson a Karan Ashley trpěli často bolestmi zad. (HellFire)
  • Johnny Yong Bosch natočil všechny své scény bez kaskadéra, který se během natáčení zranil. (HellFire)

Reklama

Reklama