Reklama

Reklama

Power/Rangers

(festivalový název)
  • USA Power/Rangers

Obsahy(1)

Bojová jednotka Power Rangers je téměř celá zničena. Vyšetřovatel Rocky (James van der Beek) vyslýchá přeživší Pink (Katee Sackhoff) a snaží se zjistit, kde je poslední člen týmu Green (Russ Bain). (korbitch22)

Recenze (38)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Ne. Rebooty mi nevadia, ale už v zásade neverím, že je možné urobiť z Power Rangers dobrý film, a to ani keby to točil Nolan. Zadruhé to má podpriemernú akciu, zatretie ten twist nedáva zmysel, a na koniec a predovšetkým; ružová rangerka musí byť pekná brunetka (jak Amy Jo Johnson, alebo Naomi Scott), nie škaredá, stará blondína. ☝️ Na druhú stranu dve hviezdy sú viac, jak si kedy zaslúžil originál, že. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jediná dobrá věc na Power Rangers vždycky byla hra na Segy.Ty filmy a seriály kde ''morfujeme'' nejspíš dohromady s S Club 7 se nedali sledovat ani před dvaceti lety na základce.Tenhle vizuálně vypyplanej krátkometráž ukazuje Power Rangers v úplně jiném světle a jasně dokazuje, že pořádně zafinancovaný reboot s dobrým scénáristou by možná dal vzniknout hodně povedenýmu sci-fi béčku.Škoda té mizerné choreografie souboje se Severními Korejci.Black by si zasloužil určitě lepšího herce i bojovníka a ty zbytečný pokusy a jakýsi humor taky nejsou nejlepší cestou.V každym případě tady takhle krvavý Střážci ještě nikdy nebyli a já bych celovečerák uvítal i s pekelně přehrávajícím Dawsonem.70%.K vidění hír : https://www.youtube.com/watch?v=vw5vcUPyL90#t=34. ()

Reklama

JFL 

všechny recenze uživatele

Power Rangers natažení na kopyto současných komiksových filmů – dřenění patosu, nafouklá mytologie, známé tváře, které mají plochým postavám dodat charisma, quotespotting simulující sofistikovanost a blafování dospělosti kydanci kečupu. Prostě zase jen další double dutch rider fandům, který rozvernost a naivitu předlohy nahrazuje mega vážností, aby cílovému publiku potvrdil jeho obsesivní vidění určité dětské franšízy. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Paródia s vážnou tvárou. Inak ani nemožno tento nabubrelý zlepenec "cool" štylizovaných motívov a scén z filmových značiek ako Kill Bill, Dredd a snáď všetkých moderných superhrdinských adaptácií vnímať. Banálny dej tvorí len omáčku k polotovaru z akcie, elektronického hudobného podmazu a vizuálnych atrakcií. Samotná akcia je pritom tvorená buď neprehľadnými prestrelkami s roztrasenou kamerou a frenetickým strihom, ktorý ich pôsobivosť devalvuje (Joseph Kahn nie je Paul Greengrass a len sa na ňom viditeľne priživuje), alebo dlhými zábermi kontaktného boja s primitívnou a repetitívnou choreografiou, spoliehajúcou na digitálne efekty (odhadzovanie protivníkov do diaľky a špliechance krvi). Dialógy s nánosom pátosu sprevádzajú veľavýznamné prestrihy na detaily a svetielkujúce virtuálne obrazovky a prístroje všade navôkol. Tieto generické krátkometrážne filmy sa mi začínajú silne zajedať. 10% ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama