Reklama

Reklama

Power/Rangers

(festivalový název)
  • USA Power/Rangers

Obsahy(1)

Bojová jednotka Power Rangers je téměř celá zničena. Vyšetřovatel Rocky (James van der Beek) vyslýchá přeživší Pink (Katee Sackhoff) a snaží se zjistit, kde je poslední člen týmu Green (Russ Bain). (korbitch22)

Recenze (38)

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Paródia s vážnou tvárou. Inak ani nemožno tento nabubrelý zlepenec "cool" štylizovaných motívov a scén z filmových značiek ako Kill Bill, Dredd a snáď všetkých moderných superhrdinských adaptácií vnímať. Banálny dej tvorí len omáčku k polotovaru z akcie, elektronického hudobného podmazu a vizuálnych atrakcií. Samotná akcia je pritom tvorená buď neprehľadnými prestrelkami s roztrasenou kamerou a frenetickým strihom, ktorý ich pôsobivosť devalvuje (Joseph Kahn nie je Paul Greengrass a len sa na ňom viditeľne priživuje), alebo dlhými zábermi kontaktného boja s primitívnou a repetitívnou choreografiou, spoliehajúcou na digitálne efekty (odhadzovanie protivníkov do diaľky a špliechance krvi). Dialógy s nánosom pátosu sprevádzajú veľavýznamné prestrihy na detaily a svetielkujúce virtuálne obrazovky a prístroje všade navôkol. Tieto generické krátkometrážne filmy sa mi začínajú silne zajedať. 10% ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tak to je síla. Takhle jsem si teda nové Strážce vesmíru rozhodně nepředstavoval. Vypadá to opravdu profesionálně a má to spád i skvělou akci. I efekty jsou dobré. Krve tam bylo taky nezvykle hodně. Na takový film bych se i podíval. Konec je dost nečekaný. :) "Hip Hop Kido. Věděl, že je to sračka, ale divákům se to líbilo." :D ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Pozn. k obsahu. Nebylo by lepší, kdyby to psal někdo, kdo aspoň zná postavy? No, to je jedno. K věci. Vizuál perfektní, o to komičtěji vypadají fakt hrozné bojové scény. Nechápu... ale jinak za mě potlesk ve stoje! Takto bych si Power Rangers uměl představit. Píšu to u každýho komentáře k tomuto kultu. Jako děcka jsme to žrali. Seriál, byť se na to zpětně nedá dívat ani minutu, jsme tehdy hltali. Vyšel film, který byl o třídu lepší, ale dnes bych tomu čas už taky nevěnoval. Ale plivat na své dětství nehodlám. Loni vyšel film, který mi udělal hroznou radost. Sice byl směřován mladšímu publiku, a tam vždy směřován být má. I tak jsem schopen to velmi kladně ocenit. Tento minifilmek mě fakt zaujal a celovečerák v tomto duchu bych si uměl představit. Ale chce to víc peněz a hlavně teda někoho, kdo by aspoň to choreo soubojů podržel. Jinak za mě palec nahoru!! ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Power Rangers natažení na kopyto současných komiksových filmů – dřenění patosu, nafouklá mytologie, známé tváře, které mají plochým postavám dodat charisma, quotespotting simulující sofistikovanost a blafování dospělosti kydanci kečupu. Prostě zase jen další double dutch rider fandům, který rozvernost a naivitu předlohy nahrazuje mega vážností, aby cílovému publiku potvrdil jeho obsesivní vidění určité dětské franšízy. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama