Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Šest tisíc let čekal Ivan Sliz na vysvobození ze speciálně uzamčené komnaty. Nyní, když je opět na svobodě, spřádá plán na ovládnutí celého světa, ale v cestě mu stojí šestice mladých lidí, kteří se díky vesmírné síle mění ve Strážce vesmíru - odhodlané bojovníky dobra. Snímek vznikl na základě úspěšného seriálu. (oficiální text distributora)

Recenze (145)

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Víš, co to je bejt 6000 let ve schnilým vejci? Strašná nuda!" Power rangers jsou pro mě stále kultovním zážitkem z dob mého dětství. Leč objektivně je tenhle film totální průšvih. Počítačová animace záporáků je opravdu nechutná (nechápu proč nepoužili loutky jako v seriálu - vypadalo to mnohem lépe). Strážci jsou jako obvykle na 100% kladní, takže nejenže zachraňují celý svět, ale stihnou u toho ještě pár charitativních akcí a také se skamarádí s malým američánkem. V tomhle jsou strážci definitivně slizštější než samotný Ivan Sliz. Jeho postava aspoň trochu přispívá k větší koukatelnosti díky jeho neskutečným hláškám, díky nimž jsem se u tohoto filmu aspoň malilinko bavil. ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

Docela by mě zajímalo kolik z vás, co se tady předháníte o to, kdo vtipněji urazí tenhle film a jste v mé věkové skupině, (20+/- To znamená, že vám v dobách největší slávy Strážců vesmíru mohlo být tak 7-12 let) tento seriál skutečně sledovalo. V té době byli Strážci prostě cool a sledoval je skoro každý, takže tohle odpadování trošku nechápu, ale na čsfd si na tento fakt už pomalu zvykám. Rozhodně říkám, že Power Rangers: Film do černých čísel nepatří, i když si odmyslím nostalgii, kterou k této ,,stupiditě" cítím. Protože ten film má prostě styl. Kdo z vás v té době nechtěl být jedním z party a ve volném čase skákat s padákem, dělat salta na in-linech a občas si odskočit na záchranu vesmíru. Navíc má film povedenou vizuální stránku (hlavně cizí planeta se povedla), kdy všechno hraje všemi barvami duhy. Navíc je tu dobře natočená akce, která je podtrhnuta říznou hudbou. A film má také výborné masky (Ivan neměl chybu) Škoda jen, že filmová podoba mého v dětství oblíbeného seriálu ustoupila od chlapíka v kostýmu předstírajícího Megazord k digitálním trikům. Takže dávám 3* a jednu hvězdičku přihazuji za hru na Sega mega drive, které jsem se jako malý něco nahrál :-) ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Před dávnými časy přišel do města Angel Crowe bojovný Zordon. S pomocí své přítelkyně Alpha 5 vybral šest bojovníků a obdařil je nadlidskou mocí. Identita těch šesti zůstala utajena. Tradice trvá dodnes. Nejlepší postavy příběhu jsou Bagoun a Lebka - bez debat. Jsou to nejzajímavější na tomto příběhu. No a ještě Hudba, ta je taky celkem povedená. CITÁT - Ajajajajajaj............ Tentokráte se šestice bojovníků utká se silou, která se vymyká lidské představivosti. To zlo se jmenuje Ivan Slizoun. Ano je to pro hodně malé děti a tak bych možná ani neměl hodnotit, už to prostě vidím tak nějak jinak, jinýma očima. Trikově je to však velmi zaostalé a tak hodnotím za dvě. ()

Drozdo57 

všechny recenze uživatele

Ako dieťa som tento film videl asi stokrát. Je to film z 1995 a síce efekty v porovnaní s Terminátorom alebo Jurským Parkom zostarli dosť zle, na tú dobu sme na to čumeli ako na zjavenie. Videl vôbec niekto s miestnych erudovaných tento film? Alebo proste musíte preukázať svoje recenzentské kvality plácaním odpadov len z princípu? Lebo podľa hodnotení mám pocit, že pár ľudí to fakt videlo a potom sa ostatní prišli iba "prejaviť". Nejakí ľudia tu porovnávajú túto vec s tým pseudofilozofickým, preplácaným, "hlbokozamysleným" (ale inak štýlovým) Evangelionom... To sa snažíte o čo, konkrétne? PR nikdy nemali byť konkurenciou k EVE ani ku Gundam. Ano, ak porovnávate triky zo súčasných Marveloviek s týmto, tak to nevyzerá dobre. Tento film má všetko, čo potrebuje mať Power Rangers film pre cieľovú skupinu. Slušnú výpravu, efekty, akciu. A ako bonus Paula Freemana ako brilantného Ivana. Odporúčam tento dokument o tom, aký vlastne zázrak tento film je a koľko roboty na ňom bolo spravenej a že vyzerá ako vyzerá s tým rozpočtom, čo mali (asi pätinový rozpočet oproti veľkými filmom v tom roku!). A aj práve preto dávam 4*, pretože na svoju dobu to bol naozaj vynikajúci počin. Ktorý možno dnes už nenaplní očakávania dospelého náročného diváka... Ale to ani absolútna väčšina kalsických sci-fi filmov (Star Trek, etc) a napriek tomu to neodpadujete. Je a ako som to už niekoľkokrát napísal: vytiahnite si to zo zadku a neberte sa tak vážne, dobre? ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Příběh, herci, efekty, hudba, souboje, dialogy, všechno je opravdu trapné. Ale pro mě to je srdeční záležitost a jako malej jsem to skutečně miloval. Seriál i první dva filmy. Mrzí mě, že to tak nízké hodnocení. Každý člověk, který si Power rangers pustí už předem ví, jestli s emu budou nebo nebudou líbit, a proto příliš nechápu lidi, kteří si tento film pustí jen proto, aby o něm nakonec napsali, jaká je to sra*ka. Za to, že jsem na nich vyrostl **. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (11)

  • Seriál je známý tím, že se inspiruje akčními scénami z Japonských seriálů. V tomto filmu byl poprvé použit pouze originální materiál. (HellFire)
  • Při morfování zastupovali herce v uniformách kaskadéři. (HellFire)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno