Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Šest tisíc let čekal Ivan Sliz na vysvobození ze speciálně uzamčené komnaty. Nyní, když je opět na svobodě, spřádá plán na ovládnutí celého světa, ale v cestě mu stojí šestice mladých lidí, kteří se díky vesmírné síle mění ve Strážce vesmíru - odhodlané bojovníky dobra. Snímek vznikl na základě úspěšného seriálu. (oficiální text distributora)

Recenze (145)

Little_Sawy 

všechny recenze uživatele

Asi tady budú mít nějvyšší hodnocení a to se ani nemusím chlubit, ale předce jen. Já Power Rangers žrala jako malá (věkově i fyzicky, krpatá jsem pořád), tak když jsem viděla že se schyľuje k souboji, tak sem si nervózně kousala nechty na rukách, nohách a nervóžně jsem pučila, mačkala svího plyšáka, a doufala, že zvíťazí ti zlý.. I když se tak nikdy nestalo, a já jsem byla nasratá protože to dopadlo jinak, alespoň jsem se bavila a nemusela moc přemýslet co, kdo, proč a jak.. prostě jsem u týhle mé dětské pohádce jednoduše vypla a užívala si to. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Ne, lidičky nebojte se, nemrdlo mi ani nejsem zfetovaná nad únosnou míru. Pravda je prostá - Na tomhle filmu jsem vyrůstala, žrala jsem ho s takovou vervou jak soukmenovci misku rejže a Amy Jo Johnson byla moje tajná láska a první silné varování, že nebudu jen na rákosky a navíc, že budu skutečně přiteplená až hanba. Ivan Sliz byl padouch největší a nebyl den , abych si nezařvala - Pííííčoooo MORFUJEME !!! Je to strašná sračka, nemá to hlavu, patu, ruku, prostě nic, ale má to kurva koule. Bojové scény kolosálně na píču, ale jsou bomba, příběh je vymrdanější než thajská štětka, ale boží a tak dále. Nejlepší nejhorší film všech dob, já ho žeru, já ho miluju a já viděla i prodlouženou dvouhodinovou verzi (to ani nevíte, že je, co? ) A i když si to pustím dnes, tak mě to bude bavit, zase budu ta malá Linh (věkově, krpatá jsem furt) a zase budu spokojená. Takže mi kurva nesahejte na dětství nebo začnu morfiovat !! Ééé morfovat !! ()

Reklama

Chezzsterman odpad!

všechny recenze uživatele

Jedna z největších sra.ek světové kinematografie... byl jsem ochoten být po letech smířlivější (protože jsem to viděl naposled ve 12ti a ani tehdy mě to nijak neoslovilo), tak jsem udělal tu chybu, že jsem se na to ze srandy podíval znova... Snad ani po větším množství nejrůznějších narkotik a alkoholu, než je množství velké, se na to nedá dívat a nezachrání to opravdu nic. Horší je už jen seriál a některé díly Wolker Texas Ranger. BIG SHIT ()

choze 

všechny recenze uživatele

MIGHTY MORPHIN´ POWER RANGERS! U zrodu fenoménu morfujících teenagerů stál japonský seriál s všeříkajícím názvem "Kyôryû sentai Juurenjâ" (1992) (Dinosaur Team Beast Ranger). Toho se zmocnil americký televizní producent s neamerickým jménem Haim Saban, vystříhal z něj bojové scény, přitočil k nim omáčku s americkými herci a prodal to pod názvem "MIGHTY MORPHIN´POWER RANGERS" (1993) dětskému programu Fox Kids, který s tím slavil obrovský úspěch. Ten vyústil v celkem 15 seriálových řad a dva celovečerní filmy, POWER RANGERS: FILM (oproti seriálu s komplet původními akčními scénami) a TURBO: A POWER RANGERS MOVIE. A teď k filmu samotnému. Podívejte, nikdo nemůže tvrdit, že má rád MORTAL KOMBAT a nemít přitom rád i POWER RANGERS: FILM. Bože, vždyť to je tak nepopsatelně nádherně blboučké, plné barvičkami hrajících gumových kostýmů a masek, krásně laciných triků, soubojů a comb, nechtěně komické i opravdu vtipné a hlavně se tu pořád něco děje! Výjevy adrenalinových sportů se střídají s mortalkombatovskými souboji a ve finále nastupuje bitva monstrrobotů v ulicích města, vrcholící soubojem dvou monstrrobotů ve vesmíru, kdy hodný robot pošle zlého kopnutím mezi nohy do dráhy komety a ta ho rozmašíruje! WTF! (tenhle konec je v mém osobním top tenu nejlepších filmových konců všech dob) Michaele Bayi, jdi se s TRANSFORMERS pořádně hluboko zahrabat! Když přihodím dobrého záporáka a spoře oděnou amazonku z cizí planety (a ani Amy Jo Johnson není k zahození), ale odečtu nespočet dementních infantilních komických postaviček, na ty nadšené 4 hvězdy se dostanu. "PANE, NEVIDĚL JSTE TU NĚJAKOU MORFOLOGICKOU BYTOST?" Trivia: Aby měl představitel Ivana Slize fialový i jazyk, musel pít černorybízový džus, držet ho pak v puse a vyplivnout těsně před každým záběrem. ()

Bukiet odpad!

všechny recenze uživatele

Áááách! Původní seriál patří k těm, které si vždy rád vychutnám. Kdykoliv nechtěně natrefím v TV na Strážce vesmíru, vždy fascinovaně hledím na celý díl až do konce, zhypnotizován blbostí děje jako králík hladovou kobrou. Ale tohle veledílo trvá pětkrát déle než jeden díl seriálu a i jako hloupý králík bych musel nakopat pitomé kobře, která by mne tak dlouho hypnotizovala. Zas tak velký masochista nejsem. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (11)

  • Když se Dulcea (Gabrielle Fitzpatrick) zeptá Adama (Johnny Yong Bosch), co se děje, odpoví: „Jsem žába.“ Bosch později přiznal, že přepsal větu ve scénáři a naléhal na režiséra, aby použili upravenou větu, protože cítil, že žába je pro jeho postavu nešťastným výběrem. (HellFire)
  • Každý z kostýmů Power Rangerů vážil 18 kg. Amy Jo Johnson a Karan Ashley trpěli často bolestmi zad. (HellFire)

Reklama

Reklama