Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jack Cole kdysi býval specialistou na likvidace ve službách CIA. Dnes je však detektiv ověšený korálky vyznavačem buddhismu a právě přiletěl z New Yorku do Los Angeles, aby pomohl dopadnout masového vraha, který brutálně vraždí katolické manželské páry a poté je vždy ukřižuje na zdi. Jack tvrdí svému novému parťákovi, místnímu černošskému detektivovi Jimu Campbellovi, že poslední vraždy nespáchal hledaný psychopat. Je přesvědčen, že vraždy jsou dílem profesionála, ale vzápětí se sám ocitá v podezření, protože jednou z obětí byla jeho první manželka Ellen a na jejím těle byly nalezeny jeho otisky prstů. Jim se mu však rozhodne věřit a pomáhá mu v pátrání i poté, co je z případu odvolán. Když byl dopaden duševně chorý psychopat, pokračuje Jack v pátrání na vlastní pěst. Postupně zjistí, že za vraždami je jeho bývalý nadřízený Smith, který společně s obchodníkem Deverellem a ruskou mafií prodává chemické zbraně Srbům. Čím víc se blíží odhalení zločinů, tím větší je ohrožení jeho života. Jack si však se všemi útoky mafie dokáže poradit, a dokonce se mu podaří rozpoutat přestřelku mezi ruskými mafiány a Deverellovými muži. S šéfem jeho ochranky Donaldem Cunninghamem, který je skutečným pachatelem posledních vražd, se však musí pustit do boje sám. (TV Nova)

(více)

Diskuze

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

Presne tak. Najlepší zo Seagaloviek. Aj lepší ako Prepadnutie v Pacifiku. A to preto, že aj tu aj tam sa hláškuje, ale akciu má tento oveľa lepšiu. Seagal, Wayans aj ten "Donald" sa vedia poriadne oháňať a je sa na čo pozerať. Zároveň je kladený dôraz na vyniknutie sily úderov, protivníci sa prehadzujú cez rôzne prekážky, chvaty, údery pod pás atď. Super.

K tomu parta sympatických-smiešnych postáv, ako ten "Smith", ktorý to nakoniec najviac schytá. Plusom je aj krátka stopáž, ktorá ešte viac pridáva na hodnote filmu a dáva vyniknúť akcii a hláškam.

Výborne, 5 *

Mr.Hackels

Mr.Hackels (hodnocení, recenze)

Velmi dobrý akčňák. Seagal s Wayansem hláškujou o106 a daří se jim to výborně. Od začátku do konce jsem se bavil. Casablanca, jelení penis a závěrečná řeč Wayanse mě pobavily víc než vrchovatě.

ssfan

ssfan (hodnocení, recenze)

Fakt nechápu tak nízké hodnocení. Tohle je hodně kvalitní film. I ti, co Seagala nenávidí, musí uznat, že Glimmer Man je slušný akčňák. Skvělé hlášky, akce, mafie...Rozhodně si zaslouží přes 70%.

vBaker

vBaker (hodnocení, recenze)

opravdu jeden z nejlepších, ne-li nejlepší film Seagala.. jak píše Krumpy - dobré hlášky, dobrý scénář, povedená dvojička

krumpy

krumpy (hodnocení, recenze)

Glimmer Man: + dobré bitky, dobré hlášky, dobří herci, dobrý scénář.... - poslední bitka a nízké hodnocení, za které ale nemůže Steven..... Celkově bych tento film ohodnotil jako jeden z nejlepších nély nejlepší Stevenův film, ještě s Těžko ho zabít a Nicem...

Stocki

Stocki (hodnocení, recenze)

Můžu spokojeně říct,že tohle je jeden z nejlepších filmů se Stevenem.Zatím jsem dal plný počet hvězd jen filmům (Těžko ho zabít a Nemilosrdná spravedlnost),tenhle měl ale nejvíce vtipných hlášek,slušný scénář a velmi dobré akční scény.A na závěr pěkné "chcípnutí" záporáka.Na dvd byl zvuk luxusní.*****

Trias

Trias (hodnocení, recenze)

Naprosto debilním dialogům konkurovaly již jen naprosto debilní scény. Glimmer Man má být akční film, ale místo toho je to komedie ( a to navíc v místech, kde komedií být nemá). Děj je plochý a přímočarý jak hruď vietnamské ženy a člověk má pocit, že by to sám natočil líp. Film jsem zkouknul když jsem byl totálně unavený, jinak by mě u něj asi nic neudrželo.

LeG!oN

LeG!oN (hodnocení, recenze)

Nevim no, ještě se mi nestalo že bych usnul u filmu po deseti minutách aniž bych byl před tim unavenej........

Reklama

Reklama