Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jack Cole kdysi býval specialistou na likvidace ve službách CIA. Dnes je však detektiv ověšený korálky vyznavačem buddhismu a právě přiletěl z New Yorku do Los Angeles, aby pomohl dopadnout masového vraha, který brutálně vraždí katolické manželské páry a poté je vždy ukřižuje na zdi. Jack tvrdí svému novému parťákovi, místnímu černošskému detektivovi Jimu Campbellovi, že poslední vraždy nespáchal hledaný psychopat. Je přesvědčen, že vraždy jsou dílem profesionála, ale vzápětí se sám ocitá v podezření, protože jednou z obětí byla jeho první manželka Ellen a na jejím těle byly nalezeny jeho otisky prstů. Jim se mu však rozhodne věřit a pomáhá mu v pátrání i poté, co je z případu odvolán. Když byl dopaden duševně chorý psychopat, pokračuje Jack v pátrání na vlastní pěst. Postupně zjistí, že za vraždami je jeho bývalý nadřízený Smith, který společně s obchodníkem Deverellem a ruskou mafií prodává chemické zbraně Srbům. Čím víc se blíží odhalení zločinů, tím větší je ohrožení jeho života. Jack si však se všemi útoky mafie dokáže poradit, a dokonce se mu podaří rozpoutat přestřelku mezi ruskými mafiány a Deverellovými muži. S šéfem jeho ochranky Donaldem Cunninghamem, který je skutečným pachatelem posledních vražd, se však musí pustit do boje sám. (TV Nova)

(více)

Recenze (257)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Opet Seagal a opet jsem nic necekal, ale tentokrat jsem byl mile prekvapen. Na Seagala celkem netypickej pribeh, zadny unesli(zabily) mu pritele (pribuznyho) a Seagal je vsechny vymlati, ale takova prumerna detektivka s peknejma vrazdama. Hodne filmu pomohlo, ze Seagal vsechno nedela sam, ale ma partaka a rek bych, ze film vic tahne prave Keenen Ivory Wayans nez Seagal. V Seagalove podani nepusobi hlasky, kerejch tu je celkem dost, nic moc, ale kdyz je dela Wayans tak sou cool a par je opravdu vtipnejch. Co se tyce souboju tak tech tu je celkem dost, docela krvavejch, ale me zklamali. Souboje jsou vyreseny stylem zaber na Seagalovo hlavu, zaber na padouchovo hlavu, zaber na Seagalovo ruce, zaber na padoucha jak leti nekam do hajzlu - to vse zrychlene a hraje k nim naprosto dementni hudba. Zadny, ze by se nejak zmenila, proste hraje furt ta sama jako pred bitkou a navic nejsou slyset zadny udery. Ale opet tu sou nejaky typicky znaky Seagalovek, ktery naserou. Seagal je opet bejvalej clen specialni jednotky, vi vsechno nejlip a dela budhisticky sracky. Celkove na Seagala sice nadprumer, ale v zanru kriminalek jen prumer, ale myslim, ze Seagal muze bejt rad i za ty 3*. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Když člověk zabíjí jiné lidi, je označen slůvkem vrah. Když vrah zabijí ve městě, kde je policajt Steven Seagal, už to není vrah, ale sebevrah. Steven Seagal vyšetřuje v Los Angeles tak zapáleně že přidělá práci úředníkům na magistrátu hlavního města Kalifornie - Los Angeles, ti totiž musí na rychlo začít schánět obrovský nezastavěný pozemek na vybudování nového hřbitova. Na branách největšího hřbitova v USA pak bude nápis : "Na tento hřbitov dodává mrtvoly výhradně a pouze Steven Seagal" . ()

Reklama

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Posledný film v ktorom sa Seagalovi ešte chcelo chodiť, behať rozprávať, kopať a dokonca aj náznakovo hrať. Takisto posledný film v ktorom jeho hmotnosť nepresiahla hmotnosť priemerného dospelého hrocha. Akčné béčko so všetkými ingredienciami, miestami podarenými hláškami..skrátka na Seagala "výnimočne pozerateľné":) ()

Figu 

všechny recenze uživatele

"Ty Jacku? Pár dní s tebou nebudu mluvit! A proč ne? Protože, od tý doby co děláme spolu, jsem byl zmlácenej, popálenej, střelenej, vyhozenej z okna a všechen můj majetek shořel na popel. Jsem bezdomovec! Co se známe, nepotkalo mě nic dobrýho! No ale poznal jsi účinek jeleního penisu a to stačí... NEVOLEJ MI, NENECHÁVEJ VZKAZY, NEFAXUJ MI, JAK UVIDÍM NA SVÝM OKNĚ PTÁKA SE ZPRÁVOU NA NOZE, SHODÍM HO DOLŮ! A NEPOSÍLEJ MI KYTKY!" Ano, Glimmer Man je posledním excelentním filmem Steveho Seagala, kterej je opravdu jeden z jeho nej klenotů a hlavně, kterej stojí za to!!! 90% ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Dříve mi Seagalovky nevadili, koukal jsem na ně i docela rád, ale postupem času to přestává bavit. Pořád stejný. Něco jako Chuck Norris. Tohle mělo sice trochu příběh oproti jiným, ale zásadně mě tu štval Ivory Wayans a Steven jakbysmet. Jedna z těch horších Seagalovek na který se už skoro určitě nepodívám. 20% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (10)

  • Postava Briana Coxa bola v skutočnosti určená pre Tommy Lee Jonesa. Ten to ale nemohol vziať, kvôli práci na inom projekte. (Seag)
  • V závěrečném souboji mezi Jackem Colem (Steven Seagal) a Donaldem Cunninghamem (John Jackson) je vidět zakrvácená tvář Donalda, ale hned v dalším střihu nemá na tváři žádnou krev. (Geralt z Rivie)

Reklama

Reklama