Reklama

Reklama

Cure in Orange, The

všechny plakáty
USA, 1987, 113 min

Režie:

Tim Pope

Hudba:

Robert Smith

Hrají:

Robert Smith

Obsahy(1)

Záznam živého vystoupení kultovní britské rockové (novogotické) skupiny The Cure ve francouzském městečku Orange v amfiteátru "Théatre Antique d'Orange", kde odehráli 23 písní. (Radek99)

Recenze (6)

Kasmodiah 

všechny recenze uživatele

Perfektní záznam koncertu natočený ve středověkém amfiteátru na francouzském venkově nám představí největší hitovky hudebních ikon a kultovní legendární kapely The Cure v celé její kráse. Robert Smith a jeho banda rozcuchaných souputníků nás svými melancholickými texty a podmanivou hudbou dostanou do kolen a nechají nás zavzpomínat na sladké časy let osmdesátých, kdy diskotéky ještě stály za to. Největší bomby pro mě jsou Forest, A Night like This,  Shake dog Shake a Kyoto Song. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Záznam živého vystoupení kultovní britské rockové (novogotické) skupiny The Cure ve francouzském městečku Orange v amfiteátru ,,Théatre Antique d'Orange". The Cure tu odehráli 23 písní a do historie se zapsali především tím, že Robert Smith shodil z hlavy svou pověstnou ,,tarantuli" a představil světu svůj nový, krátký účes...:-) Na pódiu tehdy stála tahle klasická sestava: Robert Smith, Simon Gallup, Porl Thompson, Boris Williams a Laurence Tolhurst... ()

Dadel 

všechny recenze uživatele

The Cure mám moc rád, jsou to jedna z nejdepresivnějších kapel vůbec, což jim kupodivu nezabránilo v tom stát se hvězdami. Toto je koncert z roku 1986 z antického amfiteátru a nezvykle krátkovlasý Robert zde servíruje jeden osmdesátkový hit za druhým. Close To Me. Inbetween Days. A Night Like This. One Hundred Years. Krásný soundtrack ke vší té mizérii, ve které se nyní nacházím. I went away alone with nothing left but faith.......... nothing left but faith..............nothing left but faith............nothing............ left............... but.................. faith ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

Záznam koncertu z amfiteátru v Orange ve Francii těsně po vydání alba Kiss Me, Kiss Me, Kiss Me z roku 1987. Ač statické (Robert Smith nikdy nebyl tanečník a zbytek skupiny taky, snad až na Simona Gallupa, ten se sem tam pohne), tak velice sugestivní, atmosférické a ještě pořád dost temné. A hlavně, Robert Smith je démon :-). ()

klima777 

všechny recenze uživatele

Cure jsou legenda. Ovšem, zdá se mi, že jejich publikum nestárne s nimi [v každé generaci povstávají noví "kůrovci" (pravda, je jich pořád méně), zatímco většina starších přesouvá svou pozornost jinam]. Snad proto, že Robert Smith poněkud ustrnul (nikoliv po hudební stránce, respektive v této oblasti není určitá stálost na škodu). Pokud je vám líto, že Robert Smith dnes píše texty na úrovni Honzy Nedvěda a zůstává věčně zamindrákovaným chlapcem, pusťte si Cure in Orange, protože tenkrát to ještě mělo smysl, jiskru a zcela nenapodobitelné kouzlo. Ale můžete se ztratit, neboť "Prales" je hustý a některé sny sladce temné a nebezpečně omamné. ()

Davemix 

všechny recenze uživatele

Jeden z prvních koncertů Cure, který jsem viděl. Tehdy mi to přišlo jako naprosto skvělá muzika, ale dnes to má úplně jinou hodnotu... s odstupem času to považuju za umělecký dílo.... dokonalé spojení krásnýho prostředí s ponurou atmosférou celého koncertu... The Cure nám dali tři zásadní koncerty a to In Orange, Show a Trilogy ! 100% ()

Reklama

Reklama