Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina dobrovolných žoldáků získává kontrakt na akci, která má vést ke svržení krutého diktátora jedné země střední Afriky. Jejich úkolem je vysvobodit vážně nemocného vůdce opozice. Během akce ovšem dojde k dohodě mezi diktátorem a zadavatelem úkolu a komando je ponecháno na pospas vlastnímu osudu... (Vapet Production)

Diskuze

Braveheart

Braveheart (hodnocení, recenze)

Pro mě zklamání. Ukecaný, utahaný, trošku pofidérní akční scény toleruji, vzhledem k datu výroby, ale co všechny ty klišé, kterými je film prošpikován? A vůbec, koho mělo bavit sledovat jednotku starejch dědků, jak se plahočí Afrikou a u toho neustále žvaní a o hovnech? Kdyby běhali ještě pomaleji, tak tam zapustí kořeny. Opravdu hodně zvláštní film.

KIT.HL

KIT.HL (hodnocení, recenze)

V českém znění: Pavel Rímský - Richard Burton (Faulkner), Jan Šťastný - Roger Moore (Shawn Fynn), Libor Hruška - Richard Harris (Rafer Janders), Martin Stránský - Hardy Kruger (Pieter Coetzee), Jiří Plachý - Stewart Granger (Sir Edward Matherson), Bohuslav Kalva - Winston Ntshona (Prezident Limbani), Daniel Margolius - John Kani (Jesse), Jaroslav Kaňkovský - Jack Watson (Sandy Young), Zdeněk Maryška - Frank Finlay (kněz), Jiří Netušil - Kenneth Griffith (medik Witty), Antonín Navrátil - Barry Foster (Balfour), Jiří Valšuba - Ronald Fraser (Jock), Bohdan Tůma - Ian Yule (Tosh), Daniel Dítě - Patrick Allen (Rushton), Jitka Ježková - Rosalind Lloyd (Heather), Filip Jančík - David Ladd (Sonny), Štěpán Krtička - Paul Spurrier (Emile),

Překlad: Ivan Hanuš
Zvuk: Svatopluk Cechel, Jiří Peřina
Dialogy a režie českého znění: Jiří Kodeš
Vyrobil: Cinema Casting Kodešová pro Vapet Production 2006
http://dabingforum.cz

akicita

akicita (hodnocení, recenze)

Na rok 1978 docela dobře akční. Poteší i přítomnost špičkových herců, i když chvílemi se to zdálo už dlouhé. Zato obal pěkný, no a nekup to...

Související novinky

Zemřel herec Hardy Krüger

Zemřel herec Hardy Krüger

20.01.2022

V americké Kalifornii včera v požehnaném věku 93 let opustil filmový svět německý herecký veterán a spisovatel, Hardy Krüger. Rodák z Berlína má k dnešnímu dni na svém kontě na 70 filmových a… (více)

Reklama

Reklama