Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V čase mezi druhým a třetím Rockym natočil Sylvester Stallone akční pecku, která je svým tématem terorismu žhavě aktuální právě v těchto dnech. Deke DaSilva (Sylvester Stallone) a Matthew Fox (Billy Dee Williams) jsou partnery u newyorské policie a hlavní náplní jejich práce je potulovat se v převlecích po nocích jako návnada pro drobné násilníky a zlodějíčky, které pak společně nepříliš vybíravým způsobem lapají. Velmi brzy se však mají střetnout se zločincem daleko většího formátu. Jmenuje se Wulfgar a na scénu vstupuje bezcitným teroristickým útokem na londýnský obchodní dům. Zatímco Interpol školí oba svérázné policisty, aby dokázali proti Wulfgarovi účinně zasáhnout, terorista zajme jako rukojmí skupinu zástupců OSN. Je třeba zasáhnout a DaSilva s parťákem jdou do akce. (Řitka video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Mám spoustu neobjektivních hodnocení. Někdy je to tím, že v daném filmu hraje můj oblíbený herec. Jindy tím, že od filmu dostanu o dost víc než jsem čekal. A někdy mi film sedne v danou chvíli a vím, že znova ho vidět nepotřebuji. No a tady se to sešlo vše najednou. Sly v zajímavé roli béčkové kriminálky ve které honí Hauera jako nelítostného teroristu. Nic víc vědět není třeba. Celou dobu jsem věděl, že jestli dám tu 4tou hvězdu bude hraniční i pro mě. Závěr byl ale super a věřím, že ve své době hodně nápaditý a ji tam můžu loupnout s čistým a neobjektivním svědomím. 70 procent. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Až nezvykle měkoušskej Slyouš, na můj vkus, půl hodiny hypnotizuje teroristu uhrančivým pohledem, že by to trklo i to největší trdlo..." čumí na mě polda,ty vole...musím se zdekovat " ...samo, že se dotyčnej frajer vypaří...." a běhej za mnou ty blbej poldo...když je ti líto bezbranejch civilistů ".... a tak to pokračuje, honička, výbuchy, schovávačka, držení rukojmích, vyjednávání, přežití, moment překvapení...a rozhodující střelba...jejda, správňák nabral dech...to zírám....nasadí si zpět slušivý brýle...a je to. -)) ()

Reklama

mysiak 

všechny recenze uživatele

V čase mezi druhým a třetím Rockym natočil Sylvester Stallone akční pecku...určite to nie je akčná pecka to je za prvé...je to iba prostoduché video béčko v ktorom vyzerá Sly ako stroskotanec...a Rutger Hauer nevyužíva svoj diabolský potenciál...téma terorizmu aktuálne v dnešných dňoch?...hmm no keď myslíte...nečakal som nič svetoborné, ale predsa Sly na obale sľuboval aspoň lepší film ako toto.... ()

Amroth666 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má jedinou závadu a to, že se mu říká béčko a že béčko je. Stručné, nápadité, rychlé, krutopřísné v závěru. Už jsem viděl Stalloneho všelijak, ale ještě né jako ženskou(začátek + konec filmu). Noční dravci je opravdu béčko jak má být. Béčková hudba, kamera, ale tyhle léta miluji, i když jsem je nezažil. Špinavé ulice plné magorů, hlavní magor, typická zápletka: blázen chce udělat něco velkého, ale překazí mu to hlavní hrdina. ____ Jdeš do lepšího života! ____ ()

Mijagi 

všechny recenze uživatele

V době premiéry tohoto filmu se sice blížil můj příchod na svět, pokud by se mě však tenkrát někdo optal, kolik mi je let, musel bych odpovědět pořád ještě v minusových hodnotách, čímž si nechci stěžovat na to, že mě nepustili a ani jsem se neměl jak dostat do bijáku, ale spíše poukázat na nadčasovost tématu snímku v souvislosti s dobou jeho vzniku. Je jedno, jestli má terorista v rodném listě jméno Usáma nebo Wulgar, při naplňování svých zvrhlých poslání myslí oba podobně, a také zcela jinak než ostatní zločinci. Noční dravci jsou o snaze pochopit tento negativní fenomén, který v dnešní době zaznívá ještě silněji než na počátku 90. let minulého století. Perfektně poskládaná dějová linie postupně odhaluje na straně záporáků psychologii teroristy Wulgara, na straně klaďasů policisty DaSilvy. Role druhého z nich se navíc zhostil Silvester Stallone, člověk s nejvytříbenějším citem pro béčkový akční žánr a dokazuje, že tímto talentem disponoval již v dobách svého mládí. Jeho netradiční vizáž drsného policajta se srdcem na správném místě v kombinaci s intelektuálem potěší nejednoho fanouška. Skvělá hudba, výborné hlášky, velmi zdařilý závěr. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (3)

  • Film kvôli prístupnosti prešiel úpravou v strižni. Necenzurovanej verzie sa nedočká ani 19.7.2016, kedy vychádza prvýkrát na blu-ray nosiči. (Paldiny)
  • Tento film vydělal 14 905 000 dolarů. (McLushi)

Reklama

Reklama