Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Expert na výbušniny a bývalý agent FBI Richard Gaynes (Lance Henriksen) je v příběhu, který se inspiroval slavnou Fantastickou cestou (Fantastic Voyage), na palubě ponorky zmenšené do mikroskopické velikosti vstříknut do krevního oběhu umírajícího teroristy Anthona Morana. Společně s doktorkou Savariniovou a dvěma techniky mají necelých devět hodin na to, aby v těle našli ukrytý nanodetonátor, který má odpálit někde v Mnichově ukrytou jadernou bombu. Situace je to vážnější, že je detonátor napojen na Moranovy životní funkce, takže odpálí bombu i v okamžiku jeho úmrtí. (nash.)

(více)

Recenze (23)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Z podobných scifi zápletek mívám většinou kopřivku, ale nechal jsem se zlákat Lanceho jménem na obalu. Samozřejmě jsem tušil, že půjde o další céčkovou podívanou (protože on už v poslední době snad ani v ničem jiném nehraje), ale přesto jsem nedbal varování v podobě nízkého hodnocení na internetu. Sice jde skutečně o podprůměrný film s hodně nadsazenou zápletkou, ale kupodivu jsem se u něj ani moc nenudil. To ovšem neznamená, že bych Nanosondu musel ještě někdy vidět znovu. Občas je dobré u podobných blbostí vypnout a jen nenuceně sledovat naivitu některých scénáristů. Samozřejmě musím připočítat i zoufalost kdysi dobrých herců, kteří už musí přijímat role i v takových filmech. Lance Henriksen, Robin Givens i William Zabka už mají své nejlepší role dávno za sebou. Úsměvná na to všem byla hlavně akční stránka filmu. A to především ze začátku. Přestřelka v kongresovém sále to byla jedna velká katastrofa. V tu chvíli stupidita dosahovala svého vrcholu a já nervozně pokukoval po tlačítku STOP. Naštěstí beznadějnou situaci alespoň trošku zlepšila ona cesta do lidského těla.20% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

C -kovy film, kde akoze akisi tenoristi zautocia na kongres vo volakej prdeli /Mnichov ci co to bolo/, potom ako som to pozeral, nasledovalo velke nic , potom kecy ohladom atomovej hlavice ..... potom zas nic.......akysi chlap je v spitali napojeny na pristroje a tie pristroje a hadicky suvisia nejak s tou atomovkou ... no proste nudna zivacka, fakt lepsie ist sportovat von : 2 % ()

Reklama

rodo 

všechny recenze uživatele

U tohoto filmu je snad všechno špatně. Herecké výkony jednotlivých herců jsou na úrovni školní besídky, papundeklové interiéry vypadají naprosto strašně, triky jsou příšerné, scénář je děravý a plný klišé. Výrazy a mimika Lance Henriksena se podobají výrazu androida ve Vetřelci, kde to tak ale mělo být. Charisma tento herec má, ale tady stejně nemá co hrát. A ostatní aktéři? No, radno mluvit :-(. Už ten název filmu mě mohl varovat, ale před zhlédnutím měl film po několika málo hodnocení 68 %. Teď koukám, že už hodnocení padá tam, kam patří. Jednu hvězdičku dávám jen z důvodu, že existují ještě příšernější filmy. ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Vemte dva staré filmy, Fantastic Voyage a Vnitřní vesmír. Vemte starou hru z Amigy Microcosm. Hoďte to do míchačky. Přidejte katastrofální televizní triky a otřesné herecké výkony a dostanete tenhle splácanec. Lance Henriksen nikdy nebyl moc dobrý herec, ale to co (ne)předvedl tady, to je fakt čirá hrůza. Jedna hvězdička, ale jen proto, že existují třeba taky filmy typu Kaměňák. ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Začátek filmu je vyloženě směšný (pozor, nezaměňovat s vtipným) a poté jsem se už nesmál a jen se divil, co vše je možné natočit. Nesmysl na nesmysl, jedna blbost za druhou (slušně to napsat nelze), prostě hrůza. Dva policisté brání novinářce, která stojí opodál v přístupu k budově, jako by byla davem teroristů, aby ji v zápětí tahali za ruku k prohlášení teroristy, který zastřelil člověka (!), v mrtvém těle fungující krevní oběh a imunita, prostředí obýváku z Ikey, ve kterém se lidi koukají na video, v nejnapjatějších chvílích se po 5ti hodinách "šichty" musí někteří prospat (!) a další a další nesmysly... Nechápu "nadhled" lidí, kteří hodnotí více, než *. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama