Reklama

Reklama

Moje sestra vlkodlak 3

  • Kanada Ginger Snaps Back: The Beginning (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kanada 1815. Sestry Ginger (Katharine Isabelle) a Brigitte (Emily Perkins) bloudí samy pustým lesem. Narazí na vypleněný indiánský tábor, kde potkají starou vědmu a ta jim prozradí osudové proroctví. Pokud nezabijí tajemného chlapce, bude muset jedna ze sester zabít druhou. Při svém putování naleznou útočiště v pevnosti, která skrývá otřesné tajemství. Jedné noci je Ginger napadena podivným stvořením, napůl chlapcem, napůl vlkem. Podaří se Brigitte zachránit sestru a zvrátit tak prastarou kletbu? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

evilmind 

všechny recenze uživatele

Třetí díl vlkodlačí série se asi nejvíc odklání od té příjemné originality v pohledu na vlkodlaky ke klasickému schématu - což je samozřejmě škoda. Odehravá se v 19. století v Kanadě, kdy sestry Ginger a Brigette dorazí do vojenské pevnosti, na kterou každou noc útočí zástupy vlkodlaků. Pokousaná je tentokrát opět Ginger, ale víc než o její proměně je to o boji zbylých obyvatel pevnosti, a to jak s vlkodlaky, tak mezi sebou. Některe věci tu jsou pořád docela neobvyklé: přeměna na vlkodlaka je trvalá, zabít se dají úplně čímkoliv, a když vlkodlakem pokousanému člověku přiložíte pijavici, dějí se fakt divný věci... :-) Celkově se mi to poměrne líbilo, ale ta zkratkovitost v ději je občas až zmatečná, přimíchání indiánů do děje nedotažený, a nebýt tradičně skvělých hereček v obou hlavních rolích (hlavně Brigette je prostě úžasná), bylo by to tak na hraně zklamání. Konec zase smutný, ale stejně doufám, že další díl už nebude. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Myslím, že to nie je prvý raz, čo vás vaše ústa dostali do maléru, nemám pravdu?“ Moja najobľúbenejšia časť trilógie. Paradoxne má s predchádzajúcimi dielmi málo spoločné, jedná sa o prequel, čo tvorcom umožnilo okolo dvoch "sestier až na večnosť" vystavať nový príbeh (pevnosť uprostred lesov), ktoré sú po čudnej dvojke znova spolu a zasa v plnej sile. Snímke prospieva absencia humoru, nejaký nadhľad tu je, ale v podstate sa jedná o „seriózny“ a "vážny" historický horor s krásne zimomriavkovou atmosférou "dávnych temných dôb, kedy boli lesy ešte plné povier" a nádhernej výpravy (rozľahlý les, obrovská pevnosť). Viac na mojom ex-blogu: http://ivokucera.blog.sme.sk/c/164352/Moja-sestra-je-vlkolak-3-80.html ()

Reklama

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Nakrútené je to naozaj pekne, ale dobré remeslo ešte nerobí dobrý film. Príbeh uzavretej komunity, ohrozovanej svorkou vlkodlakov (bývalí členovia komunity) skĺzne po sľubnom rozjazde z hororovej línie do nepresvedčivej psychologickej drámy a ani očakávané finále (súboj ľudia versus bývalí ľudia) vás z polodriemot neprebudí. Mimochodom, ani v "dvojke" príbeh nestál za veľa, ale film zachraňovala skvelo hrajúca Emily Perkins alias Brigitte, milo deviantná Ghost a nadhľad, hraničiaci s jemnou autoparódiou. V The Beginning sú obe baby na vedľejšej koľaji a namiesto nadhľadu sa servíruje "dramatično" cucané z prstu. Ani neviem, prečo som tomu fukol aj tú tretiu hviezdičku... ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Dvě sestry které svazuje pouto silnější než muži, bůh nebo osud..Tak asi o tom je třetí (a snad i poslední) díl naprosto bezchybné trilogie. Holky se dostanou do dřevěné pevnosti uprostřed temných kanadských lesů. Tuto pevnost se pár mužů (kteří už trpí docela slušnou ponorkovou nemocí) snaží ubránit před častými útoky dábelských stvoření. Všichni tuší že to je předem prohraná bitva a že výpráva která odešla před pár měsíci pro zásoby na zimu se už asi nevrátí. Paradoxně uvnitř této obléhané pevnosti Ginger pokouše chlapec, který je tak na půl cesty mezi člověkem a vlkodlakem a právě od tohoto okamžiku začíná má oblíbená hra na to jak odvrátit neodvratitelné.. Opět velmi dobře zahrané. Charaktery a motivace postav jsou jasné to, že je místní pastor hajzl poznáte hned jak ho uvidíte a celou dobu mu přejete aby dostal co mu patří. Konečně jsem se dočkal vyvrcholení kdy obě sestry skončí spolu bok po boku tak jako na začátku jedničky. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak třetí díl je zhruba na stejné úrovni jako jednička. Jediný rozdíl je v tom, že se odehrává v jiné době. Tentokrát mě však spíše než výkon obou sester zaujala vojenská posádka, která byla složená z opravdových....Tvůrci se rozhodli ještě více přitvrdit a na scéně se objeví vlkodlaků hned několik. Bohužel se nevyvarovali toho, že do děje vsunou i postavu indiánského Ramba, který kosí jednoho podruhém. Jinak však ani zde nechyběla docela zajímavá atmosféra, která byla místy opravdu hodně solidní, stejně jako některé herecké výkony. 6/10 ()

Galerie (11)

Zajímavosti (8)

  • Pracovní názvy: Ginger Snaps III: The Beginning, Ginger Snaps: The Prequel. (Stocki)
  • Zhruba v sedmnácté minutě si můžeme všimnout hrací skříňky, na které je šest písní-básní, z toho první s názvem Sweetheart of Sigma Chi. Tato často zmiňovaná a populární píseň univerzitního bratrstva byla napsána v roce 1911 Byronem D.Stokesem a F. Dudleigh Vernorem. Film se ale odehrává v roce 1815. (Stocki)
  • Premiéra třetího dílu vlkodlačí trilogie proběhla v Kanadě přesně 162 dnů od uvedení dílu druhého v téže zemi. (Stocki)

Reklama

Reklama